Kocamla büyük tartışmaa!!!

Boşanma davası için kanıt toplayın. Her şeyi geçtim bu adam size hastalık bulaştırabilir. Kendisine kolay kolay bi şey olmaz çünkü çoğu cinsel hastalıklarda erkek taşıyıcı oluyor olan acı çeken kadın oluyor. Allahım böyle pislikler keşke hemen yok olsa

Yani tam tarih bilmiyorum da benden önce işte
sizden önce kız arkadaşına kurduğu iş yeri sizi ilgilendirmez, aldatma nedeniyle boşanma davası açsanız zaten her türlü alırsınız hakkınızı. Boşanmaktan başka çareniz de yok, eve mi kilitleyeceksiniz telefonunu elinden mi alacaksınız mesela?

Peki bütün bunlara rağmen neden şimdi boşanmam diyorsunuz? Maddi olarak mı hazır değilsiniz?
Evet. Ben evlenince kendi işimi yapamadım sonuçta. Şimdi tekrar başlasam eskisi kadar kazanamayacağım neden sıkıntı çekeyim ayrıca 1 yaşında oğlum var onla ilgilenmek yerine neden çalışayım

Hepsini ss aldım telefonumda zaten

ikinizde tuhafsınız.
arkadaşlarınızla olan özel mesajlarınızı okumasını normal karşılamış olabilirsiniz ama sadece sizin değil arkadaşlarınızın özelinede girmiş oluyor. kendi sınırlarınız konusunda bir çizginiz yoksa bile arkadaşlarınızın sınırlarını korumak zorundasınız.
erkek arkadaşınızın yazdığı kelimede hoş değil ama bu kadar sabıkası olan birine o kelimeye takılma trip atma söylenme hakkı vermezdim ben.
eşinize gelince düz sapık.
liseli henüz reşit olmayan çocuklardan tahrik oluyor.
o zıplatacağı kadında onu bekliyordu sanki.

Evet ama şakasınaymış
Öyle şaka mı olur ya. İnsanı sinir hastası eder böylesi. Bir de üste çıkmaya çalışıp sizi suçluyor. Siz de kız arkadaşlarınızla dağ evine gidip eve birkaç erkek atalım muhabbeti yapın, sadece şakaydı diyin, mesajda eşiniz görse çok normal karşılar dimi !

Ben ona iş açmasına bir şey demiyorum ben hem evlendim kahrını çekiyorum bide böyle. Bide beş parasız ayrılayım mı. Neden çocuğum rahat büyümesin benim kafam da rahat olmasın yok öyle

Ya aynısını söyledim bana bağırıyor yok kendini katma. Diyorum ya dün akşam eski erkek arkadaşımın kız arkadaşı dedim diye resmen üzerime yürüdü

Seni görmüştüm çok güzel bir kadınsın. Eşin seni değersiz, yetersiz hissettirmekle kalmayıp hem sosyal medyadan farklı hesapları takip ediyor hem de eskrt çağıralım mı muhabbeti yapıyor. Bu lafta da kalmaz bence bugün konuşan yarın gider zaten doyumsuz bir tip. Devam ettiğin sürece sana yazık

Evlenmeden önce böyle birimiydi? Kaç yaşındasınız bilmiyorum böyle iğrenç insanla nolur evli kalmayın. Esc. Çagırlamar zıplatırım ederim demeler ne iğrenç şeyler bunlar. Adamın zihniyeti kötü karakteri beş para etmez. Boşanmanız için deliller de çıkmış elinize. Böyle bir hayatı sürdürmeyin bırakın ne halt yerse yesin

Evet ben aynısını söyledim. Özel bir mesajımız yok kimseyle dediğim gibi sadece video atıyoruz bütün arkadaşlarım öyle. Ama tabi ki benim mesajşarımı okuması saygısızlık. Ona söyledim. O da kadın kısmını kolaçan edeceksin diyo lafa bak

Henüz boşanma durumun yoksa ortalığı velveleye vermeyeceksin yutup oturacaksın.Bilmiyor gibi yapta bir ağırlığın olsun.Bile bile aynı yatağa girmek hiçbir şey yokmuş gibi devam etmek adama cesaret verir.Fazlasıyla devam eder.Bugun bunları konuşan planlar yapan adam em kısa zamanda fiiliyatada döker

kendi işimi falan kurup hayatımı düzene sonup sonra ayrılacağım. Eski kız arkadşaına iş yeri kurdu bu salak ben miyim de beş parasız ayrılayım ondan
Bu herif senden 20 yaş büyük bir de, zamanında çok söyledik sana ama senin de ondan aşağı kalır yanın yok.

Ben ona iş açmasına bir şey demiyorum ben hem evlendim kahrını çekiyorum bide böyle. Bide beş parasız ayrılayım mı. Neden çocuğum rahat büyümesin benim kafam da rahat olmasın yok öyle
boşanana kadar böyle çekeceksiniz o zaman, ayrıca çalışmadan nasıl birikim yapıp maddi özgürlüğünüzü kazanmayı düşünüyorsunuz?
yani şunu söylemek istiyorum siz şu an boşansanız yine alırsınız haklarınızı, ne için bekliyorsunuz onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…