Kocamla büyük tartışmaa!!!

Eşini hiç görmedim ama eminim yakışıklı değildir bir albenisi olduğunu da düşünmüyorum. Seninle birlikte olması onun egosunu şişirmiş kendini bir şey sanıyor. Ayrılırsan o zaman neyin ne olduğunu anlayacak

Konunun hepsi iğrenç ikiniz de garipsiniz ona yorum yapamayacağım. Ama arkadaşlarınızla mesajlariniz arkadaşlarınızın da özeli. Eşinize okitmayın . Sapık eşiniz zaten ona hiç okutmayın. Bosanmayacaksiniz zaten demişsiniz. Görmezden gelin o zaman ne diyelim

Otto von Bismarck'ın bir sözü vardır:"Gençliğe üç öğüdüm vardır:Çalışın.Çalışın.Çalışın."
Benim de size üç öğüdüm var.Boşanın.Boşanın.Boşanın.Yemin ederim adamın telefonundan çıkanlardan midem bulandı.Sizin nasıl hissettiğinizi düşünemiyorum bile.Tek bir gün daha bu kişiyle aynı çatı altında kalmayın.Siz onu boşadıktan sonra istediği ifşaya bakabilir.

Böyle biriyle hayatına devam etmek kendine hakaret. Ha şunu dersen anlarım kendi ayaklarim üstünde duracağım zamana ihtiyacim var hem o arada kanıt toplamam lazım boşanmada zorluk çıkarır diye anlarım. Ama bir karar vermen lazım tüm bunları yutup susup oturacak mısın yoksa amacın boşanmak mı kararı kendin vereceksin. Ne istiyorsun mesela beklentin ne ?

Evet. Ben evlenince kendi işimi yapamadım sonuçta. Şimdi tekrar başlasam eskisi kadar kazanamayacağım neden sıkıntı çekeyim ayrıca 1 yaşında oğlum var onla ilgilenmek yerine neden çalışayım
Neden mi? Küçücük yavrunu liseli çocuklara bakıp kendini tatmin eden adamla aynı evde yaşatmamak icin olabilir mi mesela? Aç kalsın ama şu adamla bir gün bile aynı çatı altında kalmasın diye uğraşman lazım bi anne olarak. Senin kocan sapık farkında mısın? Böyle adamdan herseye beklenir. Konu burada aldatılmak değil, sen kocanın bir sapık olduğunu ortaya çıkarmışsın ama galiba ne yaşadığının farkında değilsin. Hala 'salak miyim neden parasını yemeyim' tarzında konuşuyorsun. Allah akıl fikir versin ne diyeyim yani. Allah yavrunu da korusun baba sapık anne cesaretsiz ve basiretsiz..

eşin sapık ve pedofili
Evet
Şu an en iyi durumu bekliyorum. Gidebileceğim yapabileceğim bir şey yok. Ben de ona meraklı değilim artık

bunları yutmayacağım o da biliyor

Ben okutmadım haberim bile yoktu. Geldi bana söyledi orda öğrendim. O karıştırdığı için ben de karıştırayım dedim ve bunları buldum

Aslında çirkin değil ama artık gözümde en çirkin o

bunları yutmayacağım o da biliyor
Çok güzel işte kafana koydugunu yap. Kolay bir durum değil belki evet ama bir de şöyle düşün belki şimdiye kadar geçen zamanın boşa geçti diye düşünüyorsun ama şöyle düşün bundan sonraki 40 yılını kurtaracaksın. Çünkü bu ne ilk ne de son olacak istediği kadar sözler versin unutma bir kere yapan bir daha yapar.

Bunun düzelme durumu yok zaten. Normal sadece karı kıza bakma durumu değil çok çirkinleşti her şey. Farkındayım ayrılacağım. Sadeve çocuğum için en doğru ve madur olmayacağı anı bekliyorum. Utanması gereken de ben değilim sonuçta

Eski konunuzu okuyunca hatırladım sizi. Eşiniz dış görünüşünüzü eleştirip "Ester" diye tanımadığım birinden bahsediyordu. Yaş farkı da oldukça fazla. 25-40...... Sizin gibi güzel gencecik kadını bulmuş ve üstüne de aldatıyor pislik sapık, şerefsiz.

Ben okutmadım haberim bile yoktu. Geldi bana söyledi orda öğrendim. O karıştırdığı için ben de karıştırayım dedim ve bunları buldum
Kocanız şüpheli davranmış , sizin karistirma nedeniniz var.
Ama o sizinkini karıştırmış. Arkadaşlarınızın mesajını okumuş. Gizlim saklım yok zaten demişsiniz. Başkalarının özel hayatını ihlal bu.

Kesinlikle öyle ama özel bir konuşmam hiç olmadı. Sadece reels göndermek için kullanıyoruz instagramı o yüzden sorun etmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…