Kocamla büyük tartışmaa!!!

Ben aorunun kocamda odluğunu biliyorum. Gidip birlikte oldu gibi bir şey düşünmediğim için esc den farklı olduğunu belirttim

Hatta o takip ettiğini yakaladığın kadınlardan biri yüz verse direkt buluşur öyle bir tip. Banka hesap hareketlerine bakabiliyorsan bak bence
Banka hesapları bende var herhangi bir para çıkışı yok o yönde

Ya eşiniz sanki sizin dış görünüşünüzle alakalı bir şeyler söylemişti, çok üzülmüştünüz. Sonra buraya foto atıp sahiden dediği kadar var mıyım diye sormuştunuz. O üyeyseniz hakikaten 20 yaş büyük adamla ne işiniz var?

Boşanmayacaksanız ne diye telefon karıştırıp, ortalığı ateşe veriyorsunuz? Gördüyseniz bile yutmanız lazım, ne saygı kalmış, ne gurur.
Bu arada açık giyinen kadınlar eskort değil, kocanız sapık

Iyyyy midem bulandı adamın iğrençliğine, ne pis gözlüymüş ya insan rahat rahat arkadaşlarını bile çağıramaz eve onlara da başka niyetle bakar bu adam gözü dönmüş ifşa mifşa ne öyle aratmalar nasıl bir fantezi dünyası var… liseli aratmak ne reşit olmayan insanların cinsel içeriklerini görmek istiyor resmen.

Evli bir kadınla ne kadar yakın arkadaş olursa olsun bir erkek arkadaş o kelimeleri yazmamalı. Günlük hayatta çok sinirli olduğu bir an ağzından kaçar vs bunları da anlarım ama yazmak gayet kontrollü bir eylem. Demek ki hep böyle rahat konuşuyorsunuz birbirinizle. Eşin sadece bu konuda haklı. Onun dışında arkadaşlarınla yazışmalarını okuması da iğrenç, geri kalan her şeyi de.

Ne deseniz haklısınız
Ne önemi var suan haklı olmanın ?
Demişler vaktinde dinlememişsin.
Otur çek :)
Boşuna konu açıp boşamayacagınız heriflerinize küfür ettirmeyin.
Koynuna girip sevişiyorsunuz kötü biz olmayalım.

Tamam madem şimdi boşanamıyorsunuz ne diye şimşekleri üzerinize çekiyorsunuz, salın ipini, çocuk varmış maddi beklentiniz karşılanana kadar bekleyin sessizce , gider ayak kaç yaşındaki adamı yola getirmeye çalışmak neden?
Vakti gelince boşayacaksam banane yani,maddi olarak şimdi de verebilir ayrıca niye vermiyor, para anlamında da çok güvenmeyin bence.

abla bu adamla nasıl aynı evin içinde bariniyorsun kansızın teki

Ayyy çok merak ettim şimdi konu sahibini

Konuşacak birileri yok etrafımda Burda kendimi rahat ifade edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…