Kocamla düzelmeyen sorunlar yoruldum

Nurum2

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
111
54
13
42
Arkadaşlar merhaba bir süredir siteyi takipteyim yeni üye oldum sıkıntım eşim
5yıllık evliyim 2cocugum var 2ve4yaşında çocuklardan dolayı iş hayatıma ara verdim.eşim çok dengesiz balayında bile tartıştık ağzı çok bozuk dışarıda kibarlıktan kırılıyor benimleyken 2lafından biri küfür herşeye sövüyor trafiğe vs.vs. bana karşıda çok kırıcı ilk zamanlar oğluma annesine baktı o zaman annesinin bazı hataları yüzünden eleştirmiştim asıl zincirler o zaman koptu sevgisini göstermez saygısız bende baskın karakterin ve bende ağır eleştirir söylenirim neyse geçen yaz boşanma davası açtık anlaşmalı sonra duruşmaya gitmedik düştü haliyle ama adamın düzeleceği yok çocuklara bana ilgisiz aksam gelir 10dk bile oynamaz hoop TV.internet bende böyle olunca patlıyorum tartışıyoruz bir sürü şey işte hatta geçen uyurken oğlum bizimle uyuyor o arada Ayağım değdi diye ona azarladı beni sabahtan işe giderken yine söylendi bende dedimki ben mikropum ya aman Ayağım elim değmesin sana sonra aksam oldu bana yaklaşma dedim ısrarla hiç sevişmeyrn adam güya kendini affetirecek yaklaştı ama ben çok sogudum ve kocamı sevmiyorum adamın karakteri pis aileainede öyle bıktım ilgilenmeyeyim ne yapıyosa yapsın diyorum olmuyor bu adam düzelirmi çok mutsuzum

Arkadaşlar merhaba bir süredir siteyi takipteyim yeni üye oldum sıkıntım eşim
5yıllık evliyim 2cocugum var 2ve4yaşında çocuklardan dolayı iş hayatıma ara verdim.eşim çok dengesiz balayında bile tartıştık ağzı çok bozuk dışarıda kibarlıktan kırılıyor benimleyken 2lafından biri küfür herşeye sövüyor trafiğe vs.vs. bana karşıda çok kırıcı ilk zamanlar oğluma annesine baktı o zaman annesinin bazı hataları yüzünden eleştirmiştim asıl zincirler o zaman koptu sevgisini göstermez saygısız bende baskın karakterin ve bende ağır eleştirir söylenirim neyse geçen yaz boşanma davası açtık anlaşmalı sonra duruşmaya gitmedik düştü haliyle ama adamın düzeleceği yok çocuklara bana ilgisiz aksam gelir 10dk bile oynamaz hoop TV.internet bende böyle olunca patlıyorum tartışıyoruz bir sürü şey işte hatta geçen uyurken oğlum bizimle uyuyor o arada Ayağım değdi diye ona azarladı beni sabahtan işe giderken yine söylendi bende dedimki ben mikropum ya aman Ayağım elim değmesin sana sonra aksam oldu bana yaklaşma dedim ısrarla hiç sevişmeyrn adam güya kendini affetirecek yaklaştı ama ben çok sogudum ve kocamı sevmiyorum adamın karakteri pis aileainede öyle bıktım ilgilenmeyeyim ne yapıyosa yapsın diyorum olmuyor bu adam düzelirmi çok mutsuzum
adam garip bu kesin.... acaba sen de neyi nasıl eleştirdin onu yaz ? bazen bir konuya yorum yapmdan önce her iki tarafıunda eski artıı yonlerini bilmek lazım...

sevmiyorum ağzı bozuk insanı.
ben ailemden salak lafını bile duymamışımdır.
o küfür ediyorsa sen de et bakayım nasıl hissetcek.
benim eşimde küfür ederdi ilk zamanlar.
o küfür ettikçe ben daha pis küfür ettim.
hemde öyle küfürler ki ömründe duymamış.
mesajı aldı ama şuanda gayet kibar.

sevmiyorum ağzı bozuk insanı.
ben ailemden salak lafını bile duymamışımdır.
o küfür ediyorsa sen de et bakayım nasıl hissetcek.
benim eşimde küfür ederdi ilk zamanlar.
o küfür ettikçe ben daha pis küfür ettim.
hemde öyle küfürler ki ömründe duymamış.
mesajı aldı ama şuanda gayet kibar.
Aynen bu ara bende etmeyr başladım inadına hem de erkek gibi gülüyor

adam garip bu kesin.... acaba sen de neyi nasıl eleştirdin onu yaz ? bazen bir konuya yorum yapmdan önce her iki tarafıunda eski artıı yonlerini bilmek lazım...
Çocuklarla ilgilenmeyip internette vakit geçirince bende nasıl babasın falan diyorum aslında o herşeye muhalefet ve eleştiri o yapınca sinir oluyorum bende söyleniyorum yemeğin tuzu banyonun ışıgı elmanın kırmızısına artık hata yapmıyim laf işitmiyim hale geldim bir hafta sonunuz tartışmasız geçmez

Cevabı siz bizden daha iyi biliyorsunuz

Yazdığınız her şey bi yana artık kocamanı sevmiyorum demişsiniz.keşke değişecek mutlu olursunuz diyebilseydim.mutlu olmak için ya çok çok çok sabırlı olup değişmesi için cabalayacaksınız yada onu olduğu gibi kabul edip umursayacaksınız.ki bu şartlarda nekadar mutlu olunur oda muamma :KK43:

düzelmez, erkekler genelde değişmeye gelişmeye meyilli değildir
keşke 2. çocuğu yaparken biraz daha düşünseydin ama artık böyle söylemek için çok geç tabii

Çocuklarla ilgilenmeyip internette vakit geçirince bende nasıl babasın falan diyorum aslında o herşeye muhalefet ve eleştiri o yapınca sinir oluyorum bende söyleniyorum yemeğin tuzu banyonun ışıgı elmanın kırmızısına artık hata yapmıyim laf işitmiyim hale geldim bir hafta sonunuz tartışmasız geçmez
siz boşanma niyetnde iseniz durdurmayalım ama bunlar çözülmeyecek şseyler degil. evet küfür kötü anma agzının ayarını da bir insan yapabilir. işinde bu adam stresli bir iş mi var? işe gidiş dönüşü cok mu trafikte kalıyor? bu adam neye kırgın da sizinle ilglilenmiyor ? bunları vb.tüm şeyleri ekleyerek kendinizinde -+ yönlerinizi önünüze koyup degerlendirin ve eşinizle oturup ciddi ciddi konuşun. konuşurken gel ben konuşucam dinlkeyeceksin gibi degil de birlikte bir vakit ayarlayalım ve bu işi konuşalım gibisinden... baktınız buna da küfür ediyor.. bu sefer davanıza kesinkes gidin....

evlilik terapistine veya psikologa gitmelisiniz.çözülebilecek problem oldugunu dusunuyorum eğer eşinizin size karşı sevgisi varsa

Ahh be canım
Saygı duymayan adamdan ne beklenir ?

Karşılıklı sevgi bitmişse, çok büyük sorun. Bence bi terapiste gidin belki evliliginizi kurtarabilirsiniz. Çocuklarınız için. Burda çok konu açılıyor, şiddet aldatma kv vs... ama aslında en büyük sorun karşılıklı sevgi bitmesi...

Ahh be canım
Saygı duymayan adamdan ne beklenir ?
Bosa
Karşılıklı sevgi bitmişse, çok büyük sorun. Bence bi terapiste gidin belki evliliginizi kurtarabilirsiniz. Çocuklarınız için. Burda çok konu açılıyor, şiddet aldatma kv vs... ama aslında en büyük sorun karşılıklı sevgi bitmesi...[aslında kendini düzeltmeye çalıştığının farkındayım son zamanlarda ama yapamıyor bir yerden yine başlıyor

erkekleri bir uzmana göturmek malesef zor.sizden ayrılmak istemiyor ise bence gitmelisiniz. .fazla küfür ediyorsa sebebi anca uzman yardımıyla öğrenıp çözulur. daha tatlı dille ikne etmeye çalışın.direk onda hata oldugunu söyleyerek uzmana gidelim deme istersen.evliliğinizle ilgili sorunlar oldugunu senden ve benden kaynaklı sorunlar var .tek taraflı olarak sucmalayın.daha sağlıklı daha mutlu yaşantımız için bir uzmana görunsek.acaba nerelerde hata yapıyoruz .böyle konusurdum sanırım esımle ben :)

Back
X