kocamla evlenmeden önce açık bır bayandım evlendıkten sonra zorla tesetture soktu benı

38meryem60

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
115
32
48
öncelikle hepinize merhaba arkadaslar ne zamandır burada içimi dökmek istiyordum bir turlu fırsat bulamadım.aranızda yenıyım.esımle evleneli 9 yıl oldu ben evlenmeden once acık bırıydım bu konuyu evlenmeden once konustum esımle ama o evlendıgımızin ılk gunden benı sıkmaya basladı.kapandım cooook zor alıstım turbana etek gıymeye falan ama halen onun zoruyla kapanmıs olmam zoruma gıder.herneyse yıne cama balkona falan cıkarken kafam acık cıkıyorum buna da musade etmıyor benı boguyor

Son düzenleme:
Şiddet var.ve olmadığınız biri olmanızı istiyor
Konuşup anlaşmayı deneyin anlatın ben kapanmak istemiyorum deyin

Kimseye bosan demek istemiyorum ben ama sizin tek careniz boşanmak üzgünüm şiddet agir çok agir bi durum bu şekilde yuruyecegine bitmesi daha hayırlıdır diye düşünüyorum neden bunca sene şiddetine sustunjz neden hala susuyorsunuz o hayvana katlanmayin yaa lütfen

bosanmaya da kendısı kalkıstı gecen sene anlasmalı bosanacagız dıye kolumdan tuttu cocukları mızıda aldınarabaya aglaya aglaya gıttık cocuklarım ve ben .dılekce yazdırdı ben ıstemıyorum gecınemıyoruz falan dıye.cocukların gozu onunde bana zorla ımza attırdı sonrasında vazgectı benım gozumu korkutmak ıcın yapmıs o cocuklarımı gorseydınız yuregınız parcalanırdı

Çok geçmiş olsun . üzüldüm okuyunca.ne desem bilemedim.bosanmayi düşündüğünüzü sanmıyorum. Söyleyin açıkça bir daha bana el kaldirirsan zarar verirsen polis çözer bu konuyu deyin.

bu insana başta taviz vermişsiniz hemde çok ciddi bir konuda.....yani gördüm böyle durumları kuzenimin eşide zorla kapandı ama sonra diretti açıldı tabiri caizse....ama sizin çok daha fazla sıkıntılarınız var her şeyden önce şiddet!

ailenize söylediniz mi? size destek olacak birileri var mı? kaç çocuk var, yaşları nedir? çalışabilir misiniz? bunlar önemli.

9 yıldır kapalı olmaya alışamadınız mı?

bilemiyorum, keşke ilk balta kabul etmeseydiniz.
kabul ettiyseniz ve boşanmak da benim için çözüm değil diyorsanız, bari şiddete uğramayın, tam tesettürlü olun.

böyle de iyi değil elbette ama şiddet görmekten daha iyidir değil mi.

üzüldüm gerçekten, evliliğinizi bitirmeyi düşünmez misniz?

Zorla güzellik olmaz canım saplantılı kıskançlık bu ne böyle dışarı çıkMana izin veriyo mu iletişim var mi pisman oluyo mu peki ya şiddet varsa sürekli zcok zor dayanman be canım

bosanamıyorum caresızım carem olsa katlanırmıyım hic cocuklarımı da alırım cıkar gıderım

Evlilik öncesi bu "kapanma" konusunu konuşmuş muydunuz? Ayrıca şiddet görüyorsunuz, çocuklarınızı bahane etmeyin,kendinize güveniyorsanız hiç durmayın ayrılın. Çoğunlukla anlaşmazlıkların konuşularak çözülebileceğini düşündüğüm zamanlar olur fakat sizin eşinizle tamamen birbirine zıt bir hayat görüşünüz var. Bunu konuşarak çözemezsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

oyle farklıydıkı bekarken anlatamam oyle melek gıbıydı oyle saftı.gözümü iyi boyadı

Diğer arkadaşlara katılyorum. Yaşadağınız çok zor ama bizler bu dünyaya erkek kahrı çekmek için gelmedik. Annelerimiz biz gidelim de bir adamdan dayak yiyelim diye bizi dünyaya getirmedi. Çocuklarınızın yaşı kaç bilmiyorum ama öyle bir dayak ortamında büyüyüp psikolojisi bozuk çocuklar olmaktansa annesi babası ayrılmış çocuklar olmayı tercih ederler eminim. tabii ki bu benim görüşüm. Çalışıyor musunuz bu arada imkanlarınız nasıl?

Yazıklar olsun esinize insan evlatlarına bunu nasıl yapar yaa dilimde çok şey var da susuyorum mecburen lütfen bu adama bu hakki vermeyin BOSANİN

Adam dini zorla basortturmek zannediyor ama yaptigi davranislar islamin hic bir yerinde yok.
Adam olsaydi tesettürü size sevdirirdi. ve sizde yaptiginiz isi eksik degil tam yapmis olurdunuz. su an basinizi örtüyor iseniz esinizin korkusundan örtüyosunuz.
Ve kisinin zorla kendinden baskasi olmak aci geliyor. inşallah kendinizi huzurlu hissedeceginoz dogru adimlar atabilirsiniz ömrünuzun kalan kısmında
Siddet bu sekilde ise ve çözüm noktasi bulamiyorsaniz ayrılığı dusunebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…