- 1 Mart 2016
- 115
- 32
- 48
- Konu Sahibi 38meryem60
-
bu insana başta taviz vermişsiniz hemde çok ciddi bir konuda.....yani gördüm böyle durumları kuzenimin eşide zorla kapandı ama sonra diretti açıldı tabiri caizse....ama sizin çok daha fazla sıkıntılarınız var her şeyden önce şiddet!öncelikle hepinize merhaba arkadaslar ne zamandır burada içimi dökmek istiyordum bir turlu fırsat bulamadım.aranızda yenıyım.esımle evleneli 9 yıl oldu ben evlenmeden once acık bırıydım bu konuyu evlenmeden once konustum esımle ama o evlendıgımızin ılk gunden benı sıkmaya basladı.kapandım cooook zor alıstım turbana etek gıymeye falan ama halen onun zoruyla kapanmıs olmam zoruma gıder.herneyse yıne cama balkona falan cıkarken kafam acık cıkıyorum buna da musade etmıyor benı boguyor.hatta bugun sabah oglumu okula gotururken el salladım camdan sonra okuldan ıse gececektı esımede baktım benım sacım acık ona bakarken gorunce kosarak eve geldı ustellık servısı kacıracak saat te gecıyor.tabi bisey yapacak dıye korktum kapıyı yumrukladı actım dırek saldırdı bana ayakkabısını fırlattı once ayagından cıkarıp.koltuga oturdum bogazımı sıktı alnıma vurdu bıırsuru kufurler savurdu gebertirim fln dedi ve işe gitti.ondan nefret eder oldum zaten yıllar ca anasıının kahrını cektım onun yuzundende sureklı sıddt uyguluyordu.artık dayanamıyorum care yok caresızım cocuklarım var onları gozlrı onunde olmasnı ıstemıyorum.anlatacak o kadar cok yasadıgım kotu olaylar varkı keske dıyorum keske şu dünyaya hiç gelmeseydim.seçme şansım olsaydı ot olarak bile gelmek istemezdim
bosanmaya da kendısı kalkıstı gecen sene anlasmalı bosanacagız dıye kolumdan tuttu cocukları mızıda aldınarabaya aglaya aglaya gıttık cocuklarım ve ben .dılekce yazdırdı ben ıstemıyorum gecınemıyoruz falan dıye.cocukların gozu onunde bana zorla ımza attırdı sonrasında vazgectı benım gozumu korkutmak ıcın yapmıs o cocuklarımı gorseydınız yuregınız parcalanırdı
bosanamıyorum caresızım carem olsa katlanırmıyım hic cocuklarımı da alırım cıkar gıderım
oyle farklıydıkı bekarken anlatamam oyle melek gıbıydı oyle saftı.gözümü iyi boyadı
Yazıklar olsun esinize insan evlatlarına bunu nasıl yapar yaa dilimde çok şey var da susuyorum mecburen lütfen bu adama bu hakki vermeyin BOSANİNbosanmaya da kendısı kalkıstı gecen sene anlasmalı bosanacagız dıye kolumdan tuttu cocukları mızıda aldınarabaya aglaya aglaya gıttık cocuklarım ve ben .dılekce yazdırdı ben ıstemıyorum gecınemıyoruz falan dıye.cocukların gozu onunde bana zorla ımza attırdı sonrasında vazgectı benım gozumu korkutmak ıcın yapmıs o cocuklarımı gorseydınız yuregınız parcalanırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?