- 1 Mart 2016
- 115
- 32
- 48
- Konu Sahibi 38meryem60
-
mezunıyetımı sormussun ılogretım
bir psikolog yada aile terapistini önersen tutumu ne olur?mezunıyetımı sormussun ılogretım
Neden zorla attiniz ki imzayi? Yasananlar ortadayken gule oynaya atmaliydinizbosanmaya da kendısı kalkıstı gecen sene anlasmalı bosanacagız dıye kolumdan tuttu cocukları mızıda aldınarabaya aglaya aglaya gıttık cocuklarım ve ben .dılekce yazdırdı ben ıstemıyorum gecınemıyoruz falan dıye.cocukların gozu onunde bana zorla ımza attırdı sonrasında vazgectı benım gozumu korkutmak ıcın yapmıs o cocuklarımı gorseydınız yuregınız parcalanırdı
bak bu çaresizliğin sonu yok,mutlaka bir çözüm bulman gerekiyor o da başta zavallı gibi hissetmemekle başla...sorun sende değil karşındaki öküzde ve sen kararlı olmalısın ne istiyorsun bu hayattan önce bunu belirle?ne yapacam ben allah almıyorki canımı kurtulayım ben ne yapacam n ee nee olmaz olaydım bır hata bu kadar mı kötü sonuclar dogurur.kızlar cocuklarım da ıstemeden oldu
Çocuklar kaç yaşlarındamezunıyetımı sormussun ılogretım
evet biz kacarak evlendik ailem yok saydı benı kımsem yok o da kımsemın olmadıgını bıldıgı ıcın boyle yapıyor cok uzgunum pısmanım
Daha dur nereye ölümü diliyorsunne yapacam ben allah almıyorki canımı kurtulayım ben ne yapacam n ee nee olmaz olaydım bır hata bu kadar mı kötü sonuclar dogurur.kızlar cocuklarım da ıstemeden oldu
ne yapacam ben allah almıyorki canımı kurtulayım ben ne yapacam n ee nee olmaz olaydım bır hata bu kadar mı kötü sonuclar dogurur.kızlar cocuklarım da ıstemeden oldu
İstemeden yada isteyerek olmuşlar bir kere neticeye ban sen bu psikolojiyi kızın varsa kızını da yasamasını mı istersin sana yaptığı zulmu belli sure sonra kızın oğluna dabyapcak.ne yapacam ben allah almıyorki canımı kurtulayım ben ne yapacam n ee nee olmaz olaydım bır hata bu kadar mı kötü sonuclar dogurur.kızlar cocuklarım da ıstemeden oldu
Ailenizin gönlünü almaya çalışsanız, kactiginiz için cokmu katilar size karşı?peki ben calısırım desem cocuklarıma kım bakacak onlar daha cok kucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?