kocamla evlenmeden önce açık bır bayandım evlendıkten sonra zorla tesetture soktu benı

Neden zorla attiniz ki imzayi? Yasananlar ortadayken gule oynaya atmaliydiniz
Ben anlamiyorum yani kolayiniza geliyor dimi boyle okuzlerle evli kalmak?
Inanin calisip para kazanmak ve cocuklara bakmak cooook daha kolay

Sizin kapanmaktan ziyade daha fazla sorunlarınız var.eşiniz öfke kontrolünden bihaber.

Aileniz sizle hiç görüşmüyor mu?9 sene geçmiş artık ve bu haldesiniz biraz olsun yumuşamadılar mı?

Çocuklar kaç yaşında ?bence ailenizden destek almaya çalışın .çalışırsanızda o zaman uzakta olun .gelip sizi rahatsız etmesin.

ne yapacam ben allah almıyorki canımı kurtulayım ben ne yapacam n ee nee olmaz olaydım bır hata bu kadar mı kötü sonuclar dogurur.kızlar cocuklarım da ıstemeden oldu

ne yapacam ben allah almıyorki canımı kurtulayım ben ne yapacam n ee nee olmaz olaydım bır hata bu kadar mı kötü sonuclar dogurur.kızlar cocuklarım da ıstemeden oldu
bak bu çaresizliğin sonu yok,mutlaka bir çözüm bulman gerekiyor o da başta zavallı gibi hissetmemekle başla...sorun sende değil karşındaki öküzde ve sen kararlı olmalısın ne istiyorsun bu hayattan önce bunu belirle?

mezunıyetımı sormussun ılogretım
Çocuklar kaç yaşlarında
Yani hep bi baskı ve şiddet varmış, ne ara çocuk yapmayı düşündünüz ki
Olan olmuş gerçi
Sen ciddi ciddi boşanmayı düşünsen ailen bağrına basar bence, sokakta bırakacak değiller
Sende çalışırsın annen çocuklara bakarken ?

Daha dur nereye ölümü diliyorsun
Sen bir annesin
Onları akla, pakla, büyüt, insan içine çıkar
İlk hedefin bunlar olmalı
O zorba baba ve tırlak babaanne ortamından kurtarmaya bak

Bizim dinimiDe zorlama yok ama sizinki yobazmış kusura bakmayın.okadar sıkıntı şiddet Allah yar ce yardımcını z olsun

İstemeden yada isteyerek olmuşlar bir kere neticeye ban sen bu psikolojiyi kızın varsa kızını da yasamasını mı istersin sana yaptığı zulmu belli sure sonra kızın oğluna dabyapcak.
Neden kocan gibi bir ogul yetiştirme derdindesin ?oleyim tas olayım diyince olunmuyor biliyorsun derdin varsa caresi de vardır mutlaka çarem yok diye herşeyi sineye çekmek zorunda değilsin.

O kadar üzgünüm ki.

Hiç bir kadın bunları haketmiyor. Bu şekilde aşağılık bir adamın ezmesini haketmiyor. Hele hele o çocuklar annelerinin babaları tarafından ezilmesine-aşağılanmasına ne kadar üzülüyorlardır.

Bela okumam kolay kolay ama böyle insanları Allah kahretsin. Ve bir an önce sizi onlardan kurtarsın. Çocuklarınızla güzel bir hayatınız olsun inşallah. Çok içtenlikle dua ediyorum inanın.

Sizin kurtuluşunuz boşanmakta. Çocuklarınızla yeni bir hayat. Çalışıp onlara bakacağınız bir hayat. Ama bu psikopat sizi de çocukları da rahat bırakmaz. Hayati tehlikeniz de olabilir. Ne desem bilemedim.

cocuk yasta evlılık yaptıgımız ıcın hamıle kalmak ıstemezdım ustelık esıme ablası ılk gunumuzde hemen hamıle bırak fln demıs ben ılk gebe kaldıgımı ogrendıgımde test cubuguyla yapmıstık cok korktum nasıl doguracagım dıye agladım 5-6 defa test cubugu alıp tekrar tekrar yapmıstık hatta esıme bıle yaptırdımdı bunlar bozuk dıye.iste cahillik ne deyım dusundukce aglıyorum ahhh ah ne dertlı basım varmıs bır ınsanın yuzu hıcmı gulme z hey allahım

Ahh o gariban çocuklar ahh ben ne diyeyim size ne anlatayım hiç bilmiyorum. O çocuklardan biride bendim 26 yaşındayım evlilik ten korkuyorum. Bak eger annem boşansaydı ben daha mutlu olurdum. Boşan aglayıp zırlama herşeye çek çocuklarını aslan gibi dur başında. Eger ben seviyorum boşanamam diyorsan sakın çocuklarına tek bir şey belli etme tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…