- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi hayat343434
-
dedem imam komşumuz da imam bu konularda bilgiliyimdir canım:) imam komşumuzun sohbeti çok iyiydi ya özledim Ahmet amcamıbunu da duymustum
Çok ağır yorum yapmışsınız. Mide bulanacak birşey yok. Siz de herhalde mağazaya girip ihtiyaç sahiplerine yeni kıyafetler almıyorsunuz. Bugün aldığınızı değil, birkaç kez giydiğinizi veriyorsunuz. Konu sahibi açıklamış işte. Kardeşine uygun bulduklarını ona vermek istemiş.midemi bulandırdınız hala aynısınız. ya ihtiyaç sahibi insanlar eski mi giymek zorunda. onlar insan değil mi. size ne eşinizin yeni kıyafetini ihtiyaç sahibine vermesinden. sizin gibi vicdansız bir insanla bu saatten sonra konuşamam. imam nikahlı değilsin artık. zina yapıyosun. buraya yazmak yerine bir hocaya git günahından sıyrıl
Siz daha fazla yorum yapmayın bence insanlar on yargilarindan siyrilmasi gerekiyor herseyden önce durumun içeriğini bilmiyorsunuz lütfen.midemi bulandırdınız hala aynısınız. ya ihtiyaç sahibi insanlar eski mi giymek zorunda. onlar insan değil mi. size ne eşinizin yeni kıyafetini ihtiyaç sahibine vermesinden. sizin gibi vicdansız bir insanla bu saatten sonra konuşamam. imam nikahlı değilsin artık. zina yapıyosun. buraya yazmak yerine bir hocaya git günahından sıyrıl
Evet çok zor sabrediyorum eşimi de seviyorum sadece yanlız hissettim sizlerle konuşup içimi dökmek istedim..Daha çok yeni.ilk yıl zor geçebiliyor.sabredin...
İnsanlar gerçekten yargısız infaz yapmak için sırada bekliyorlar tek bişeyde insanı karalamak bu kadar kolay olmamalı ve konuyu tam olarak bilmedenÇok ağır yorum yapmışsınız. Mide bulanacak birşey yok. Siz de herhalde mağazaya girip ihtiyaç sahiplerine yeni kıyafetler almıyorsunuz. Bugün aldığınızı değil, birkaç kez giydiğinizi veriyorsunuz. Konu sahibi açıklamış işte. Kardeşine uygun bulduklarını ona vermek istemiş.
gecenin şu saati nasıl gideyim adamın evine:) bir sohbetimizde özellikle sormuştum sinir anında sırf inadına 3 kere boş ol dersek boşanmış olurmuyuz diye. oda sinirle söylesen bile nikah düşer dedi. farklı zamanlarda da söylenmemesi gerekiyomuş evliliğin bereketi huzuru kaçıyomuş. aynı anda 3 kere söylenmesinden hariç bir adam sürekli boş ol diyosa çok sık kullanıyosa evliliğin bereketi hiç kalmıyomuşEvet dogru. Ama bi sorsana canim komsuna hazir yakindayken; sinirli haldeyken ardi ardina 3 hakkinida kullanmak bosanmis sayiliyormu? Ben bazi hocalardan farkli zamanlarda kullanilinca bu 3 hak, o zmn bosanilmis olunuyor diye biliyorum. Hepsini tek seferde kullanmak bosanmismi oluyor?
Çok doğruImam nikahiniz maf olmus.. uc defa bos ol demis.. 8 aylik bir evlilikte bu kadar anlasmazlik.. konu kiyafetten ziyade daha ciddi..
gecenin şu saati nasıl gideyim adamın evine:) bir sohbetimizde özellikle sormuştum sinir anında sırf inadına 3 kere boş ol dersek boşanmış olurmuyuz diye. oda sinirle söylesen bile nikah düşer dedi. farklı zamanlarda da söylenmemesi gerekiyomuş evliliğin bereketi huzuru kaçıyomuş. aynı anda 3 kere söylenmesinden hariç bir adam sürekli boş ol diyosa çok sık kullanıyosa evliliğin bereketi hiç kalmıyomuş
biliyorum çok iyi biliyorum. insanlar bazen mutsuzluğu hak eder. tek dileğim muhtaç duruma düştüğünüzde inşallah karşınıza sizin gibi insanlar çıkarSiz daha fazla yorum yapmayın bence insanlar on yargilarindan siyrilmasi gerekiyor herseyden önce durumun içeriğini bilmiyorsunuz lütfen.
Bir kerde söyledi üç sefer bende birinden üç kere başka seferde söyleyince düşüyor diye duydum 2 hakkımız kaldı diye o yüzden nikah tazelemedik..gecenin şu saati nasıl gideyim adamın evine:) bir sohbetimizde özellikle sormuştum sinir anında sırf inadına 3 kere boş ol dersek boşanmış olurmuyuz diye. oda sinirle söylesen bile nikah düşer dedi. farklı zamanlarda da söylenmemesi gerekiyomuş evliliğin bereketi huzuru kaçıyomuş. aynı anda 3 kere söylenmesinden hariç bir adam sürekli boş ol diyosa çok sık kullanıyosa evliliğin bereketi hiç kalmıyomuş
İnsanın zoruna bu gidiyor işte bu zamana kadar bir sefer demedim boşanalim diyeBoşanın . .
Gerçi eşiniz sizi boşamış. .
Çocuk oyuncağı değil ya bu . .
Eger düşmüşse tabikide en kisa zamanda tazeletmemiz gerekiyor..Su an imam nikahiniz dusmus durumda.
Bu konuda ne yapmayi dusnuyosunuz cift olrak?
İnsanın zoruna bu gidiyor işte bu zamana kadar bir sefer demedim boşanalim diye
Ben hiç bilmiyordum böyle olduğunu Hemen arastiricam yarın Teşekkürler bilgilendirdiginiz icinnnimam nikahlı karısını boşadıktan sonra tekrar almanın şartıda kadın ve erkeğin başka bireylerle en az bir gece nikahlı kalması. komşum imam vallahi o söyledi
sohbet zamanımızda sormuştum ahmet amcamla ( imam komşum) çok sohbetler ederdik. sağ olsun tüm sorularımı sabırla cevaplardı zamanında. konu sahibi resmen boşanmış. ayrıca eşiyle tekrar imam nikahı kıymak için en az bir gece başka bireylerle nikahlı kalmaları lazım. boş ol demenin sonuçları çok ağır. ikidebir boş ol denmemesi için böyle ağır sonuçları var işte. yani ben boşanma kağıdını elime almadan boş ol demem şahsenNe bilem bende yaninda sandim, komsuma sordum diyince sen :).
Demekki bildigimiz bosanmis konu sahibi ve esi. Simdi arikla pirincin tasini konu sahibi.. su an nikahsiz oldugun bi adamin koynundasin..
Konu ciddi olmasi değil böyle şeylerin one sürülmesi İnsanız sonuçta taştan değiliz kırılıyoruz haliyle evliliğe zarar veriyoruzAma eşin ciddi olmasa seni boşamazdı?
Tek taraflı olmuyor bazı şeyler kurunun yanında yaşta yanıyor keşke soylenmeseydi böyle biseysohbet zamanımızda sormuştum ahmet amcamla ( imam komşum) çok sohbetler ederdik. sağ olsun tüm sorularımı sabırla cevaplardı zamanında. konu sahibi resmen boşanmış. ayrıca eşiyle tekrar imam nikahı kıymak için en az bir gece başka bireylerle nikahlı kalmaları lazım. boş ol demenin sonuçları çok ağır. ikidebir boş ol denmemesi için böyle ağır sonuçları var işte. yani ben boşanma kağıdını elime almadan boş ol demem şahsen
rica ederim. ikidebir boş ol denmesin diye böyle ağır sonuçları var işteBen hiç bilmiyordum böyle olduğunu Hemen arastiricam yarın Teşekkürler bilgilendirdiginiz icinnn
keşkeyle olmuyo işte. sonucunu düşünerek hareket etmek lazımTek taraflı olmuyor bazı şeyler kurunun yanında yaşta yanıyor keşke soylenmeseydi böyle bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?