- 30 Kasım 2015
- 79
- 79
- 3
- 30
- Konu Sahibi hayat343434
-
Laf ağızdan çıkıyor ben söylemedim böyle bişeyi kolay kolay da söylemem kolay değil ki o kadarkeşkeyle olmuyo işte. sonucunu düşünerek hareket etmek lazım
Bazen sevdiğin insanlar için bazı şeyler feda etmek gerekiyorHer tartışmada boşanma olmamalı. .
Şaka değil evlilik çocuk oyuncağı hiç değil. .
Ben olsam beni boşayan adamla evlenmezdim. .
tüm üyeler istediği konuya istediği yorumu yapma hakkına sahiptir. kan benim damar benim diyen çocuk gibisiniz:) şimdi benim yüzümden konunuz kapanacak banlanacaksınız üzülürsünüz. gereksiz tartışmalara girmeyin bence. düşen nikahınızla ilgilenin. bu daha önemliKonu benim ve başkası bile olsa gerek yok
seven insan söylemez zatenLaf ağızdan çıkıyor ben söylemedim böyle bişeyi kolay kolay da söylemem kolay değil ki o kadar
Sizi birkaç yorumunuzdan hatırlıyorum çok aklı başında yorum yapan bir hamınsınız fakat burdaki yorumlarınızı hiç yakıştıramadım doğrusu.Ne müslüman bir bayana ne de size...biliyorum çok iyi biliyorum. insanlar bazen mutsuzluğu hak eder. tek dileğim muhtaç duruma düştüğünüzde inşallah karşınıza sizin gibi insanlar çıkar
Evet bende böyle biliyordum normalde arkadaşlar bişeyler söyledi sagolsunlar yarın arastiricam garantiye almak en iyisi..bildiğim kadarıyla öyle 3 sefer boş ol demekle DİNİ nikahınız düşmüyor belli şeyler olmalı mesela belli bir süre aynı evde yaşamıyor olmanız gibi
Bazen sevdiğin insanlar için bazı şeyler feda etmek gerekiyor
Bu ikinci beni evden kovması boşanalim lari saymıyorum söylüyor sonra pişman oluyor yoruldum artık bende.. Çocuk yapmayı bende düşünmüyorum Allah herseyin hayirlisinı versin ama birşeyleri oturtmamiz lazım.. İnsanlara karşı ikili olamıyorum keşke biraz mesafe koyabilsem...Üç hak filan yok . Boş ol , boş ol , boş ol dedimi nikah düşmüştür . Yani şuan nikahınız yok . Kadın derse düşmüyor ama erkek evden git , defol gît kadını kovarsa bile , sinirle söylenmiş olsa bile nikah düşüyor . Ve eşiniz sizi resmen boşamış . Nikah tazelemeniz lazım . Ayrıca cok yeni evlisiniz daha birbirinizi bile tanımıyorsunuz . Birbirinizin iyice karakterini ögrenmeniz için bir kac seneye ihtiyacınız var . Sizde onun ailesine mesafeli ve soguk olun . Kıyasa kısas eşinide taviz verme . Sonra verdiğin tavizler eksi olarak döner sana ve lütfen cocuk filan yapmayı düşünmeyin . Önce evlilik bi otursun .
istediğim yorumu yapma hakkına sahibim. size de cevap vermek zorunda değilim. sizin dediklerinizle ilerleyelim peki siz benle ne kadar oturtunuz beni ne kadar tanıyosunuz. ve benim hakkımda böyle konuşmakta size düşmez. sırf yeni kıyafet diye ihtiyaç sahiplerine verilmemeli mi güzel bir kıyafet. şık bir gömlek. hep eski mi giyecek o insanlar. ALLAH ım olmayanlara da versin. her zaman zor durumda olanları düşünerek yaşamak lazım. size kızmıyorum gereksiz bir tartışmaya girmekte istemiyorum. iyi gecelerSizi birkaç yorumunuzdan hatırlıyorum çok aklı başında yorum yapan bir hamınsınız fakat burdaki yorumlarınızı hiç yakıştıramadım doğrusu.Ne müslüman bir bayana ne de size...
İmtihan dünyasındayız ve her insanın başına herşey gelebilir.
Mutsuzluğu haketmek diye birşey yok yada bir insan bu hatayı yapmıştırda o yüzden başına bu gelmiştir diye yaftalamakta yok dinimizde...
Konu sahibesiyle kaç kere oturdunuzda muhabbet ettiniz,kaç gün aynı evde yaşadınız ki,birlikte yolculuk mu yaptınız??? Hoş bunları yapsanız dahi karşınızdaki en yakından tanıdığınız insan olsa dahi bu yorumları yapma hakkını size vermez!!!
Bence olmuyorsa bırak yani evden kovmak ne demek yaaa bence çok fazla şımartmışsın aklını başına getirecek şey ona onun vazgeçilebilecek bir adam olduğunu göstermek!Bu ikinci beni evden kovması boşanalim lari saymıyorum söylüyor sonra pişman oluyor yoruldum artık bende.. Çocuk yapmayı bende düşünmüyorum Allah herseyin hayirlisinı versin ama birşeyleri oturtmamiz lazım.. İnsanlara karşı ikili olamıyorum keşke biraz mesafe koyabilsem...
görücü usulü mü evlendiniz. neden böyle oldu eşiniz. ilk günden böylemiydiBu ikinci beni evden kovması boşanalim lari saymıyorum söylüyor sonra pişman oluyor yoruldum artık bende.. Çocuk yapmayı bende düşünmüyorum Allah herseyin hayirlisinı versin ama birşeyleri oturtmamiz lazım.. İnsanlara karşı ikili olamıyorum keşke biraz mesafe koyabilsem...
yav he heihtıyacı olmasa vermez hanımefendı kocasının onunde kucuk duserek.tartışmıyoruz zaten fıkır alışverısı ıcın burdayız.önce kendı kapının onunu supureceksın haklı kardesını dusunmekte....kızcagıza bı kufretmedıgınız kaldı..ıyılık vıcdan sadece vermekle olmaz..kı belkı o sızden cok verıo bu burda bılınemez.onun ıcın bıraz daha ne soyledgımızı bılelım.kızın zaten canı burnunda..
İnanın hani burda söylemek istemiyorum böyle seyleri aslında Allaha çok şükür durumum iyi kıyafetlerimi fazlasıyla alıyorum gereken yardımi yapıyorum en az 3 ayda bir kıyafet veririm ben zaten.. eşime ben dedim zaten verelim diye babası da verme bana getir dedi bende kardeşime vereyim bari dedim burdan çıktı olay...ihtıyacı olmasa vermez hanımefendı kocasının onunde kucuk duserek.tartışmıyoruz zaten fıkır alışverısı ıcın burdayız.önce kendı kapının onunu supureceksın haklı kardesını dusunmekte....kızcagıza bı kufretmedıgınız kaldı..ıyılık vıcdan sadece vermekle olmaz..kı belkı o sızden cok verıo bu burda bılınemez.onun ıcın bıraz daha ne soyledgımızı bılelım.kızın zaten canı burnunda..
Böyleyse çok güzel. Çok sevindim çünkü günaha girmek istememHa bide şey diye biliyorum 3 sefer söyledi ama bu 1. Hakkı diye tvlerde hergün hocalar çıkıyor öyle kolay boşanamazlar diye
burada siz babasına gideceğini duyunca hasetlik yapmışınız biraz. babana verme kardeşime ver demişiniz. zaten ilk babası istemiş. eşinizin baba sen dur eşimin kardeşine vericez demek terbiyesizlik olurduİnanın hani burda söylemek istemiyorum böyle seyleri aslında Allaha çok şükür durumum iyi kıyafetlerimi fazlasıyla alıyorum gereken yardımi yapıyorum en az 3 ayda bir kıyafet veririm ben zaten.. eşime ben dedim zaten verelim diye babası da verme bana getir dedi bende kardeşime vereyim bari dedim burdan çıktı olay...
Size daha mesaj yazmıyorum lütfen sizde yazmayın gerçekten beni bunalttiniz iyice evet o daha önemli o yüzden biraz anlayistüm üyeler istediği konuya istediği yorumu yapma hakkına sahiptir. kan benim damar benim diyen çocuk gibisiniz:) şimdi benim yüzümden konunuz kapanacak banlanacaksınız üzülürsünüz. gereksiz tartışmalara girmeyin bence. düşen nikahınızla ilgilenin. bu daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?