Kocamla ne yapacağım?

Sahsen ben ozellikle yanina gidip gaz cikariyorum aaekadas gibiyiz ve asla aramizda voyle seylerin ayibi olmaz
O o da bana yapar cok guluyoruz yani iki dost arkadas oluyr ya samimi kanka gibi. Aslinda evlilik oyle olmasi lazkm

Osurarak eşimle muhabbet etmek istemem ya. Osuruğunuzdan yediğiniz yemek tahmini de yapıyor musunuz?

Esin sana kirilmis. Erkekler reddedilmeyi kolay hazmedemiyor. Siz daha bilerek yapip yapmadigini bile bilmiyorsunuz. Bilerek yapsa bir yerde hak verirdim, ama insanlik hali diye birsey de var. Bu durumu fazla uzatmak da sacma, ama sanirim erkeklik gururuna agir darbe indirdiniz 😅 ama o gelip sizden özür dilemez, cünkü o kendi gözünde hakli olarak sizinle konusmuyor

Yani gülünecek bir şey bence surat asıp sırt dönmek nedir? Sevişesin gelmese bile birlikte gülebilirdiniz sonra şevk yine gelir gelmez önemli değil. Bigün sizin başınıza gelmeyeceğininde garantisi yok aynısını yapsa o kadar kırılırdınız ki. Burda hep beraber adama giydirirdik o sebeple kusura bakmayın çifte standart yapamayacağım, haksızsınız. Gidin siz özür dileyin yaptığınız davranış için. Hala özür beklemeniz de woww dedirtti.

Yanımda yapıyor diye yatak da da sıçsın mı yani
E tamam kendince haklıysan o zaman adam osurdu sende tiksindin uyudun oda sana küstü. Aman alttan alma ilk adımı atma madem bu kadar tabuların var git boşanma davası aç sevişirken eşim gaz çıkardı diye. Ne diyelim başka ne duymak istersin ? Olabilir insanlık hali yazanlar olmuş hala tiksinirim vs. vs. vs.

Genelde kaba mıdır? Hani yanında burnunu karıştırır mı mesela? Şunu anlamaya çalışıyorum bu hareketi bardağı taşıran son damla mıydı? Sabrınızı mı tüketti bu tarz hareketlerle

Yerinizde olsam, ben de sevişmeye devam etmem. Ne yapıyorsun sen, hayvan mısın diye de iyice rezil ederim. Kırılan kırılsın, dikkatli olsun, ince davranmayı öğrensin. Hep biz onun duygularını düşüneceğiz, bizim hislerimiz yok mu?

Devamında da benle muhatap olmak istemiyorsa, olmasın. Kendi bilir.
Evli misiniz merak ettim sadece

Osuruklu ve tripli 😃
Hayır sanki siz yapmışsınız gibi bi de özür diletir bu size. Keşke o an yarıda kesmeseydiniz. Yanlışlıkla olmuş olabilir belki sonrasında kusura bakma vs derdi de fazla uzatmış 5 gün ne ya

Sevişiyorsunuz adam gazını almış çat diye dönüp arkanızı yatıyorsunuz. Çok ayıp bence. O anda tepki vermek yerine sonrasında söyleyebilirdiniz.
İsteyerek gaz çıkardığını mı düşünüyorsunuz? Vajinal gaz oluyor bazen kadınlarda bu durumda demorilize olan erkek görmedim.
Vajinal gaz’dan demoralize olan erkek görmediniz mi? Böyle bisey kadın olarak benim bile midemi bulandırıyor, ki
Vajinal gaz genislemeden ötürü olusan bisey. Benim öyle bi sorunum olsa gidip ameliyat olurum daraltır isi çözerdim.
Bir erkeği de gayet rahatsız eder. Size rahatsız olmayan beyler denk gelmis, cok şanslısınız 😀

Vajinal gaz’dan demoralize olan erkek görmediniz mi? Böyle bisey kadın olarak benim bile midemi bulandırıyor, ki
Vajinal gaz genislemeden ötürü olusan bisey. Benim öyle bi sorunum olsa gidip ameliyat olurum daraltır isi çözerdim.
Bir erkeği de gayet rahatsız eder. Size rahatsız olmayan beyler denk gelmis, cok şanslısınız 😀
Devamlı olan bir durum için demiyorum
Zaten sürekli olıyorsa bir sıkıntı vardır. Beyler değil de eşim diyelim. Çok sık yaşadığım durum değil nadir olur. Onda da hiç sıkıntı yaptığını görmedim 😁

Gurur kirici olduğunu hiç düşünmedim. O şekilde yaptıktan sonra nasıl devam edebilirdim.
Yani gaz çıkardı diye de seks yarım bırakılır mı yahu kasıtlı kimse yapmaz bunu yanlışlıkla kaçmıştır bazen bana da olunca ödüm kopuyor kaçacak diye ama fazla abartmışsınız kasıtlı yapmadıysa haksızsınız

Back
X