Kocamla ne yapacağım?

Dislike atanlar icin genelleme yaptım. Benim neyi nasıl uslüpta yazdığımın hic önemi yok. İkincisi defaatle soruyorum hanımefendi dur söyle sorayım siz kimsiniz sizden cekincem veya aşık atmaktan korkacağım? Hanımefendi aşık atmak nedir? Hangi sokaktayız yahu suan:))) istanbuldaysanız siz bi gelin kahvemi icin bir bakın bakalım aşık atmaktan korkacak biri miyim? Saygısızlığa dair tek bi cümlem yok ama hadi seni kırmıyim saygısız olayım ki siz Bi rahatlayın.Sizinde haklı cıkmanız gereken konular olmalı okeyiz.
Bu arada hitap seklim kisiyr göre değiskendir. Her insanın olduğu gibi. Adam olana adam gibi üslupla
, olmayana ise hak ettiği üslupu secmek ise benim tasarrufumda olan husus..
Aşık Atmak Deyiminin Anlamı (TDK)
Anlamı: Birisiyle yarışmak ve söz konusu kişiyi belli bir konuda geçeceğini iddia etmek.

Sokakla ne alakası var. 🤦🏻‍♀️

Tekrara düşüyorsun neyse.
Tamam oldu bye selamtle 😌

Aşık Atmak Deyiminin Anlamı (TDK)
Anlamı: Birisiyle yarışmak ve söz konusu kişiyi belli bir konuda geçeceğini iddia etmek.

Sokakla ne alakası var. 🤦🏻‍♀️

Tekrara düşüyorsun neyse.
Tamam oldu bye selamtle 😌
Canım benim 2 üniversite okumus, 2 kez tez yazmıs insan inan bana aşık atmanın anlamını biliyordur. İsraf-ı kelam yapıyorsunuz. Hadi bu kadar çeneniz var o halde defaaten soruyorum. Sizinle aşık atamayacağımı düsündürten nedir?Sokakta kullanılacak deyimi yazıyorsunuz üstelik hayatınızda yüz yüze gelmediğiniz bir insanla, sokakla alakası bu. Siz kimsiniz sizden bu konuda cekincem olacağını düsündünüz. Şuan sizin deyiminizle aşık atmak icin sizle ne gibi donanıma sahip olmalıyım? Bu sorulara cvp verin selametle sonra

Lutfen kirici yorum yapmayin psikolojim hiç iyi değil ne yapacağı bilmiyorum son çare buraya yazıp alacağım tavsiyeler iyi gelir diye düşünmekteyim. 5 gün önce sevisme öncesi eşim gaz çıkardı bende rahatsiz olup dönüp yattım. O an öyle birsey yapılmaz bi saygı olur. Neyse benin dönüp yatmış olmama kırılmış olmalı ki o gün jic konuşmadı benimle. Aksam olunca yanına gidip 'bazen birsyler olabilir ama uzatmadan konuşulup çözülmeli' dedim. Sonuçta cocuk değiliz küsmek konuşmamak nedir! Neyse kendisi konuşmak istemiyorum diyerek tavır gösterdi. Akşam uyurken yorganı çekti vermedi bana başka yorgan almamı söyledi. Ertesi gün işten gelince yemek yiyecekmisin diye sordum hayir! Dedi. Ve o günden beri 5. Gün oluyor bugün hala konuşmuyor benle tabi bende asla konuşmuyorum konuşmak istemiyorum diyen kendisiydi o yüzden kendi haline bıraktım. Ve 2 gün boyunca yaptığım yemekleri yemedi. Bende artık kendisine yemek hazırlamıyorum. Eşim normalde çocuğuna bakam ilgilenen evine herseyini alan maddi imkanı her türlü sağlayan birisi. Fakat asla sosyal bir yaşantımız yok hep çalışır kendisi neyse diğer detaylara girmek istemiyorum. Bu şekilde yapması beni soğuttu resmen gün geçtikçe gelip özür dilememesi. Sen benimle konuşmak istedin ben seni tersledim özür dilerim dememesi kalbimi çok kırdı bu kadar büyütülecek birsey asla yoktu. Her neyse yorum almak istiyorum sadece. Lütfen kırıcı yorum yapmayin
Zeytinyağı bile sizin kadar üste çıkmıyordur.djsjdjdhd Utanmadan özür beklemeniz de ayrı komik. Burada daha önce bir üye konu açmıştı sevişirken gaz kaçırdım eşim normal karşıladı ama ben çok utandım falan yazmıştı. Ne desin istiyorsunuz? Bunun nasıl bir özrü olabilir ki?🤣🤣🤣 Ay düşünüyorum eşinizin gelip de osurduğum için özür dilerim dediğini falan😶
Ayıp etmişsiniz.

Tmmda bahsetitğimiz konu senin deyiminle kafam kadar vajina oldu değil, öncesinde erkeğin soğumasından ve soğuyan erkek hic görüp duymadığınızdan bahsetmistiniz ona istinaden onlar karıstırmayalım. Neyse hadisi falan gec .bak kk da yine yüzlerce binlerce kadın genislediğini yazmış. Bunu niye gurur meselesi yaptınız anlamadım dar olunca iyi geniş olumca kötü müyüz :) eski haline dönmüyor hanımefendi cocuk kafası cıkan bi yer nasıl eski haline dönecek? Hani kegel egzersizi fln belki.. kullanmadıgınız bi kas nasıl eski haline dönsün. Bi kere söylediğiniz bilime bile ters, 5 cayı günlerinde kulaktan kulağa konusulan bilgi… eski haline dönse herkesin döner kimse vajina daraltma yaptırmaz, fisür ve pelvik kas yetersizliği haric genislemeye bağlı vajinal gaz olmaz. Ama oluyor ve vajinal gaz doğum yapan kadınlarda oranı daha cok artıyor tamda bu sebepten. Hayır bütün jinekologların sitelerine gir hepsi normal doğumdan sonra genislediğini yazmıs ama yok anam bizim kadınlar 12 yıl tıp okumuş adamlardan iyi biliyor:) osuruktan teyyare, selam söyle o yare…Neyse yeterince iyi ifade ettim. Baska bir yorumda bulunup efor sarf etmek istemiyorum iyi aksamlar
Bacım ne azim varmış her yorumun altına o kadar ispatla delille gelmişsin 🤣

Sevişiyorsunuz adam gazını almış çat diye dönüp arkanızı yatıyorsunuz. Çok ayıp bence. O anda tepki vermek yerine sonrasında söyleyebilirdiniz.
İsteyerek gaz çıkardığını mı düşünüyorsunuz? Vajinal gaz oluyor bazen kadınlarda bu durumda demorilize olan erkek görmedim.
Bu yorum neden beğenmedim almış ki yav 🤣🤣🤣

Lutfen kirici yorum yapmayin psikolojim hiç iyi değil ne yapacağı bilmiyorum son çare buraya yazıp alacağım tavsiyeler iyi gelir diye düşünmekteyim. 5 gün önce sevisme öncesi eşim gaz çıkardı bende rahatsiz olup dönüp yattım. O an öyle birsey yapılmaz bi saygı olur. Neyse benin dönüp yatmış olmama kırılmış olmalı ki o gün jic konuşmadı benimle. Aksam olunca yanına gidip 'bazen birsyler olabilir ama uzatmadan konuşulup çözülmeli' dedim. Sonuçta cocuk değiliz küsmek konuşmamak nedir! Neyse kendisi konuşmak istemiyorum diyerek tavır gösterdi. Akşam uyurken yorganı çekti vermedi bana başka yorgan almamı söyledi. Ertesi gün işten gelince yemek yiyecekmisin diye sordum hayir! Dedi. Ve o günden beri 5. Gün oluyor bugün hala konuşmuyor benle tabi bende asla konuşmuyorum konuşmak istemiyorum diyen kendisiydi o yüzden kendi haline bıraktım. Ve 2 gün boyunca yaptığım yemekleri yemedi. Bende artık kendisine yemek hazırlamıyorum. Eşim normalde çocuğuna bakam ilgilenen evine herseyini alan maddi imkanı her türlü sağlayan birisi. Fakat asla sosyal bir yaşantımız yok hep çalışır kendisi neyse diğer detaylara girmek istemiyorum. Bu şekilde yapması beni soğuttu resmen gün geçtikçe gelip özür dilememesi. Sen benimle konuşmak istedin ben seni tersledim özür dilerim dememesi kalbimi çok kırdı bu kadar büyütülecek birsey asla yoktu. Her neyse yorum almak istiyorum sadece. Lütfen kırıcı yorum yapmayin
Gaz çıkarmak elinizde olan bir şey olmuyor çoğu zaman, adam yanlışlıkla gaz çıkardı ( gaz çıkarmak doğal bir şey özellikel yapmadığını düşünüyorum) diye arkanızı dönüp yatmanız bence hiç olmamış. Bana yapılsa çok üzülürdüm. Bence sizin özür dilemeniz gerekiyor. Eşiniz de 5 gün boyunca küsüp trip atması çok çocukça. Oturup konuşun bence, kalbini kırdıysam özür dilerim ama sen de barışmaya çalıştığım halde çok uzattın vs. Diye.

ay bilemicem,

Kizismisken o sekilde yarim kalsa ben sinirimden 10 gun konusmam 😀 hani hic kusluk huyu da olan birisi degilim aslinda, komik de gelir yetiskin insanlarin kusmesi. Ama hormonlar da insani inanilmaz etkiliyor. Sevismenin yarim kalmasi ciddi bir etken bence. Adamin siniri daha gecmemistir. Bolca cikolata yemesi tavsiye edilir 😉

Ay napim susuyorum diyorum ne oldu korktun mu diyorlar yok sen erkeksin diyorlar kız bugün kadınlar klübü yetkilileri ile bile görüstüm bugün😃 düsün bide ameliyatlıyım yatıyorum ya vakit bool yoksa normalde hic vaktim olmazdı

İşte tam da bu yüzden aşık atma kelimesini kullandım " Baska bir yorumda bulunup efor sarf etmek istemiyorum" dediği için, çok gocunmuş laf yarışı diyeyim bari. Sürekli tekrara düşüyor o yüzden sorularına cevab vermenin anlamı yok. Nevacım sana söylüyorum, üniversiteli sen anla. ☺️

Ah ah...

"Ne kadar okursan oku, bilgine yakışır bir şekilde davranmıyorsan CAHİLSİN demektir."
Sadi-i Şirazi

Benimde görüşüm sevişme esnasında gaz çıkarılmaz.
Kötü koku oluşur, ortamın şevki bozulur.
Konu sahibi saygı bekliyor, ki haklı.
Eş diye her türlü duruma gülüp geçilmez, olabilir denemez.
Olabilir diye neye denir? Diyare olmuştur; karın ağrısı vb vardır. Birkaç dakika isteyip WC’de ihtiyacını giderebilir.
Bir yudum su içeyim hemen dönüyorum deyip koridorda başka yerde yapabilir.
Dönüp yatmadan önce ben olsam yaptığın davranış nedeniyle şevkim kırıldı, hevesim kaçtı. Müsaadenle odayı havalandırıp uyumak istiyorum derdim.

Olabilir diye neye denir? Diyare olmuştur; karın ağrısı vb vardır. Birkaç dakika isteyip WC’de ihtiyacını giderebilir.
Dönüp yatmadan önce ben olsam yaptığın davranış nedeniyle şevkim kırıldı, hevesim kaçtı. Müsaadenle odayı havalandırıp uyumak istiyorum derdim.
Peki sizin önerinizin daha kötü olması.sjsjsjd

osuruklu ve öfkeli 5 sinemalarda. neden insanlar bu kadar alıngan ya. osurmak komik.koktuysa senin rahatsız olman normal. espri yapıp gülünecek konu bu. bir haftadır pasif agresif cezalandırmalar, yemek yememeler. off insanlar çok alıngan. tamam tamam enişte sen osurmadın.

Son düzenleme:
Gercekten suradaki aklı selim nadir yorumlardan birini okudum. Harici ne adamın sevisirken osurmasından, ne kadının vajinasından horul horul ses gelmesinden rahatsız olmuyor😂😂😂 sonra niye tutku bitiyor.. bi öz saygı olması lazım o kadar güzel özetlemissiniz ki… ki verdiğiniz akıl kötü diye sizi de bi elestirel savasa cekmeye calısmıslar. Ama düşmemissiniz… gerçekten benim temizlik anlayısıma da o ortamın da sehvetine uygun bulmadığım hareketler.. adam zort zort osuracak afedersin orl sevisme yapmak istesen eğilsen asağıdan hala o koku geliyor olacak… vallahi şimdi kusacağım…. Odayı bi kez de benim icin havalandırıp 2 sprey sıkın😖

:KK70:sizd gore evliligin boyle olmasi lazimsa ve bu cok siradan bir durumsa sizin icin bunu arkadas arasinda, is yerinizde, akrabalariniz yaninda ve sokakta da yapin. 🙄 siz bu evlilikteki arkadaslik kismini cok yanlis anlamissiniz.
Ne alaka akraba sokak? Biz bir ev ve omur paylasiyoruz. Dusunsene her seferindr icinde tutucan ya da durmadan wcye gidiceksin. Bizim aramizda ayip denen bisey yok cunku biz tekiz hayat arkadasiyiz ve rahatlik herseyden onemli. Cogunuz o nedenle hep problemli kavgali biz ise tam tersi deli dolu her ani sadece kari koca givi degil yeri geldi mi ki erkek arkadasi gibiyiz. Yeri geldi mi iki kiz arksdasi gibiyuz yani hayat boyle olmali. Sizler monotonlastiriyorsunuz hersey ayip hersey yasak. Cok sıkici ve zor bir hayat.

Ne alaka akraba sokak? Biz bir ev ve omur paylasiyoruz. Dusunsene her seferindr icinde tutucan ya da durmadan wcye gidiceksin. Bizim aramizda ayip denen bisey yok cunku biz tekiz hayat arkadasiyiz ve rahatlik herseyden onemli. Cogunuz o nedenle hep problemli kavgali biz ise tam tersi deli dolu her ani sadece kari koca givi degil yeri geldi mi ki erkek arkadasi gibiyiz. Yeri geldi mi iki kiz arksdasi gibiyuz yani hayat boyle olmali. Sizler monotonlastiriyorsunuz hersey ayip hersey yasak. Cok sıkici ve zor bir hayat.
Son zamana kadar cok eglenceli bir evliligim vardi, 12 sene surdu ama neyse ki eglence anlayisimiz sizden farkliydi, keza ailemin evinde de boyle bir seye sahit olmadim sukurler olsun ki 😌 Yahu bunu nasil normal goruyorsunuz? Ya da boyle iliskinin renkli oldugunu soyleyebiliyorsunuz ahsnjabsks :KK53:

İnsanlar ayni evde yasasalar bile belli sinirlari olur ve karsisindakine saygi duyarlar. Mesela tuvalete girince kapiyi kapatmak gibi 🤷🏼‍♀️

Sizin evliliginize dense dense lacka denir kusura bakmayin🤦🏼‍♀️

Yok artık. Konu sahibinin eşi ilk defa böyle bir şey yaptıysa ve istemeden yaptıysa sorun yok bir dahakine daha dikkatli olur dedik ama siz abartmışsınız.

Back
X