kocamla problemimiz

tozpembe_selin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
57
22
38
35
arkadaşlar merhaba kocam 2 veya 3 günde bir birlikte olmak istiyor ama ben kaçıyorum sebebinide bilmiyorum kocam anlayışlı olmasa beni coktan boşamıstı gün içerisinde birlikte olmak aklıma gelmiyor gece birlikte olmak istiyorum ama cocugumuz beni çok yordugu için yoruluyorum haftada 1 ilişkiye girmeye başladık bazen bana kızıp soylemese benim 1 ay aklıma gelmez bir diğer sorun ise orgazm olurken kasıklarım bacaklarım kilitleniyor ve ben birden bire kasılıp kalıyorum bacaklarımı karnıma toplayarak 5 dk duruyorum sonra normale dönünce eşim devam etmek istiyor yarın akşam diyip en az 1 hafta erteliyorum ben nerde yanlış yapıyorum eşim bu durumdan cok rahatsız belli etmiyor.Ben vajinusmus hastasımıyım eşim yardım almaktan bahsettiğinde ben kabul etmekten kaçıyorum çünkü bu konuyu kimseyle konuşamam cok zor durumdayım.

bence yardım alın lütfen eşiniz anlayışlı ve size destek olmaya çalışıyor gibi bende de çocuktan sonra isteksizlik başladı o bana duyurmasa aklıma bile gelmiyor ki öncesinde herşey çok güzel sıkıntısız ilerliyordu ama şimdi hem çocuk hem iş hem ev zor oluyor maalesef ama sizin titreme kasılma vajinusmus olabilir gibi geldi

acaba uzun aralıklarla ilişkiye girdiğiniz için olabilirmi o kasılmalar? Ben de ara versem orgazm esnasinda benzerini yaşıyorum ama düzenli olursa öyle sorunum kalmıyor.

Çocuktan sonra oluyo öyle şeyler kendinize vajinismus teşhisi koymussunuz buna inanirsaniz zaten olmaz bu çok normal fazla ara verirseniz mesela ben aileme gidip 10 gün kalınca geldiğimde olursa bnim de kazıkların agriyo bu şekilde davranirsaniz eşiniz elinizden kaçıp gider. Dr gidin terapi alın bişey yapın ama elinizi çabuk tutun

tek olmaya çalışıyor gibi bende de çocuktan sonra isteksizlik başladı o bana duyurmasa aklıma bile gelm
1. YAPTIKTAN SONRA 2. İSTEMİYORUM VAJINAM KURUYOR İSTEKSİZLİK KARNIMA AGRI SAPLANIYOR
2 YAPMAK İSTİYORUM EŞİMİN NE KADAR DİNLENMESİ GEREKİYOR 2. YAPMAK İÇİN NE GİBİ BİR YOL İZLEMELİYİM

Kasık kasılmaları, ve vajinal kuruluk için tetkik gerekiyor. Şudur demek ezber bozar.
Anladığım kadarı ile çocuğa gösterilen ilgiden eşinizde bekliyor ki haklıdır. tabi bundan önce yukarıdaki nedenlerin üzerine gitmelisiniz.

2. YAPIYORMUSUNUZ BEN YAPMAK İSTEMİYORUM İSTEĞİM YOK OLUP GİDİYOR
II. ilişkiye devam etmek istiyorsanız, Erkeklerin bünyesinden bünyesine göre değişen bir süredir bu. Tıpta post ejaculation syndrome'da denir efendim. Üst üste boşalan kadınlar erkekleri de kendi gibi sandığından sabırsız olurlar maalesef. O nedenle eşi için biraz aktif olmak iyidir.

Vajinismusla alakası yok. Vajinusmus hiçbir şekilde ilişkiye girememek demek. Sizde yorgunluktan dolayı isteksizlik olabilir. Benim de kızım çok yorduğunda geç uyuduğunda canım istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…