- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Neden tartışmıştınız ki? Ben olsam alır karşıma konuşur barışırım evlilikte bu kadar süre de küsülmez kiEvet eşime yemek yapmıyorum 2 gündür kendisi yapıyo tost vs yiyo
Ama küsüz
En son dün akşam yemeğine eşlik etmemi istedi hayır dedim
Çok uzattığımı söyledi ufak bi tartışma olmuştu çarş akşamı hepsi bukadar dünden beri eve girdiğinde sadece selamun aleyküm diyo ben de as diyorum dün yanında oturmadım bugün hiç aramadı eve normal saatinden 1.5 saat geç geldi
Kesinlikle konuşmak istemiyorum ama o neden konuşmuyo bunu anlamış değilim
Az önce kendi ayakkabılarını boyadı benimkileri de boyamış
Çay yaptım bardağını aldı ve yatakodasına gitti
El gibiyiz benim suçum ne yaa
Yarın ablasının küçük oğlunun dgünü var ona hediye almıştık
Ablası konseptli bi doğum günü partisi yapacak gitmezsem çok ayıp olacak ama gitmek istemiyorum onunla başbaşa arabada 15 dk geçirmek istemiyorum en azından gönlümü almadan.
Napmalıyım gitmelimiyim bilemiyorum. Sorunumuz büyüyor.
Genel olarak nasıl tavır takınsam. Başım ağrıyo huzursuzum mutsuzum.
Yaptığım yemeği beğenmemişti ve kavga etmiştik. Bi de o niye küsüyo onu anlamıyorum.Neden tartışmıştınız ki? Ben olsam alır karşıma konuşur barışırım evlilikte bu kadar süre de küsülmez ki
Ben hayatta gitmem kalbimi kırdı. Hakaret eder gibi davrandı.Su adamlara ayar cekmek icin kusmeyin.. kusuyorsaniz gelsin ozur dilesin diye beklemeyin.. huzursuzsaniz gidin cok uzadı bu is diyip konusun..
O zaman o senden bekler sen ondan bu is uzaaar gider yani..Ben hayatta gitmem kalbimi kırdı. Hakaret eder gibi davrandı.
Bence gereksiz yere büyüyen bir konu. Eşim yaptığım yemeği eleştirdiğinde gözlerimi pörtletip iki söylenirim geçer gider. Bu konu bu kadar uzatılır mı ama olmaz ki. Bende bi daha bu yemeği yapmam o zaman dersiniz olabilir sonuçta belki o an farklı bişey takılmıştır kafasına yemeğe tepki vermiştir yada belki o an lezzetli gelmemişte olabilir. Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz ayrıca bu kadar büyütmüşsünüz şimdi eşiniz etkiye tepki veriyor sadeceYaptığım yemeği beğenmemişti ve kavga etmiştik. Bi de o niye küsüyo onu anlamıyorum.
Gereksiz gurur yapıyorsun benceBen hayatta gitmem kalbimi kırdı. Hakaret eder gibi davrandı.
Canım benim eşim yemek konusunda sorunlu bi adam ve beni her pişirdiğim yemek için strese sokan bi adam tepkim yersiz değilBence gereksiz yere büyüyen bir konu. Eşim yaptığım yemeği eleştirdiğinde gözlerimi pörtletip iki söylenirim geçer gider. Bu konu bu kadar uzatılır mı ama olmaz ki. Bende bi daha bu yemeği yapmam o zaman dersiniz olabilir sonuçta belki o an farklı bişey takılmıştır kafasına yemeğe tepki vermiştir yada belki o an lezzetli gelmemişte olabilir. Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz ayrıca bu kadar büyütmüşsünüz şimdi eşiniz etkiye tepki veriyor sadece
Yaptığım yemeği beğenmemişti ve kavga etmiştik. Bi de o niye küsüyo onu anlamıyorum.
Olup bitmedi ki işte akşama kadar aramıyo adam normalleşmedi öyle olunca ben hiç affedemiyorum hem suçlu hem güçlü. Gönlümü alsa uzatmazdımkiçok uzattığın için geçen konunda da söyledim.. tepkini vermişsin.olmuş bitmiş sündürmenin alemi ne..
Bence gönlünüzü almasını falan beklemeyin artık. Çok da büyük mesele değildi zaten. Ki o adım atmış davet etmiş siz reddetmişsiniz. Barışın gitsin.Evet eşime yemek yapmıyorum 2 gündür kendisi yapıyo tost vs yiyo
Ama küsüz
Çok uzattığımı söyledi ufak bi tartışma olmuştu çarş akşamı hepsi bukadar dünden beri eve girdiğinde sadece selamun aleyküm diyo ben de as diyorum dün yanında oturmadım bugün hiç aramadı eve normal saatinden 1.5 saat geç geldi
Ablası konseptli bi doğum günü partisi yapacak gitmezsem çok ayıp olacak ama gitmek istemiyorum onunla başbaşa arabada 15 dk geçirmek istemiyorum en azından gönlümü almadan.
Önceki konum için: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sonunda-cildirdim.983800/
O zaman tam tersi hiç tepki vermeyin böyle evlilik mi yürür. Oldu en ufak bi problem de küselim haftalarca konuşmayalım. İnsanlar nelerle uğraşıyor sizin probleminiz komik. Bu evliliği yürütmeye niyetiniz varsa eşiniz de yemek konusunda sorunluysa kulaklarınızı tıkarsınız yoksa böyle evlilik yürümez. Hayat sizin ama iki cambaz bir ipte oynamaz ve bu konuyu gereksiz uzatan da sizsiniz benceCanım benim eşim yemek konusunda sorunlu bi adam ve beni her pişirdiğim yemek için strese sokan bi adam tepkim yersiz değil
Olup bitmedi ki işte akşama kadar aramıyo adam normalleşmedi öyle olunca ben hiç affedemiyorum hem suçlu hem güçlü. Gönlümü alsa uzatmazdımki
Önceki konunuzu okudum bence gitmelisiniz sonuçta ablasının bir sucu yok eşiniz sizden özür dinleyinceye kadar da konuşmayın yol boyunca başka şeyler ile ilgileninEvet eşime yemek yapmıyorum 2 gündür kendisi yapıyo tost vs yiyo
Ama küsüz
Önceki konum için: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sonunda-cildirdim.983800/
Aslında güzel fikirDogum gunune gidin tabi ki pire icin yorgan yakmayin.
Esinizle de barisin ama ona yemek yapmamaya devam edin. Bundan sonra yemek yapmak onun isi olsun. Yarin soyleyin ki haftaici icin Haftasonundan hazirlik yapsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?