- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.780
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
bence git ama konusmassan konusma. erkekler bazen kadınlar cıçok tavır koyuyor diye tavır koyarEvet eşime yemek yapmıyorum 2 gündür kendisi yapıyo tost vs yiyo
Ama küsüz
En son dün akşam yemeğine eşlik etmemi istedi hayır dedim
Çok uzattığımı söyledi ufak bi tartışma olmuştu çarş akşamı hepsi bukadar dünden beri eve girdiğinde sadece selamun aleyküm diyo ben de as diyorum dün yanında oturmadım bugün hiç aramadı eve normal saatinden 1.5 saat geç geldi
Kesinlikle konuşmak istemiyorum ama o neden konuşmuyo bunu anlamış değilim
Az önce kendi ayakkabılarını boyadı benimkileri de boyamış
Çay yaptım bardağını aldı ve yatakodasına gitti
El gibiyiz benim suçum ne yaa
Yarın ablasının küçük oğlunun dgünü var ona hediye almıştık
Ablası konseptli bi doğum günü partisi yapacak gitmezsem çok ayıp olacak ama gitmek istemiyorum onunla başbaşa arabada 15 dk geçirmek istemiyorum en azından gönlümü almadan.
Napmalıyım gitmelimiyim bilemiyorum. Sorunumuz büyüyor.
Genel olarak nasıl tavır takınsam. Başım ağrıyo huzursuzum mutsuzum.
Önceki konum için: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sonunda-cildirdim.983800/
Ciddi sorun da yaşadık ama sık kavga eden bi çift değiliz ve eşim haklıyken bile alır gönlümü asla küs uyumazçok abartıyorsun.. ciddi bir sorun yaşasanız ne yapacaksın ?
Kizin yemek yaparken elleri titriyor artikCanım benim eşim yemek konusunda sorunlu bi adam ve beni her pişirdiğim yemek için strese sokan bi adam tepkim yersiz değil
Kizin yemek yaparken elleri titriyor artik
Daha çok büyütün bence. Soğukluk iyice yerlessin ki bir güzel boşanmak duruma gelin bir çorba yüzünden. Çok mantıklı bu yaptığınız.Canım benim eşim yemek konusunda sorunlu bi adam ve beni her pişirdiğim yemek için strese sokan bi adam tepkim yersiz değil
Açlıktan kan şekeri düşmüştür ondanCiddi sorun da yaşadık ama sık kavga eden bi çift değiliz ve eşim haklıyken bile alır gönlümü asla küs uyumaz
Ama şimdiki tavrını anlayamadım
Sabah kahvaltı hazırlamıyorum yemek de yok ya bence o yüzden konuşmuyo benle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?