Kocamla son durumumuz. Acil destek lazım sizlerden.

bence git ama konusmassan konusma. erkekler bazen kadınlar cıçok tavır koyuyor diye tavır koyar

çok abartıyorsun.. ciddi bir sorun yaşasanız ne yapacaksın ?
Ciddi sorun da yaşadık ama sık kavga eden bi çift değiliz ve eşim haklıyken bile alır gönlümü asla küs uyumaz
Ama şimdiki tavrını anlayamadım
Sabah kahvaltı hazırlamıyorum yemek de yok ya bence o yüzden konuşmuyo benle.

İyi de konuşmayan sizsiniz eşiniz size gel beraber yiyelim yok demişsin başka odaya gitmişsin yanına yaklaşıp konuşmasına zaten izin vermiyorsunuz eee ne yapsın. Ayrıca doğumgününe gitmezseniz ayıp olur eşiniz gitmese olmaz yalnız gitse olmaz yani 15 dk yanyana oturamam deyip bişey yapmıyor demeniz ilginç oturup konuşun kırıldığınızı anlatın

Bence çok iyi yapıyorsunuz adamın aklını başına alması lazım sakın geri adim atmayin. Bu yemek konusunun tamamen kapanması ve aynı şeyleri tekrar yasamamaniz için eşinizin kafasına çivi gibi çakın mutlaka gelip özür dileyecek hatasını anlayacaktir.

Canım benim eşim yemek konusunda sorunlu bi adam ve beni her pişirdiğim yemek için strese sokan bi adam tepkim yersiz değil
Daha çok büyütün bence. Soğukluk iyice yerlessin ki bir güzel boşanmak duruma gelin bir çorba yüzünden. Çok mantıklı bu yaptığınız.

Açlıktan kan şekeri düşmüştür ondan
Doğum gününe gidin bence ve orda belli etmeyin eğlenin.sonuçta davet sahibinin suçu yok

Sizin bir yemeğinizi değil hiçbirini beğenmiyordu sanırım hatta kahvaltıyı bile beğenmiyordu yanlış hatırlamıyorsam.Çok enteresan eşiniz ama ayakkabınızı boyaması çok hoş.. Doğum gününe gidin bence ama isteksiz olduğunuzu söyleyin evde huzur olmayınca insan eğlence istemiyor deyin.Oda çözülür herhalde sıkıntının ne olduğunu konuşur anlaşırsınız inşallah.Kimilerine önemsiz gelebilir ama eşin yemekte " eline sağlık çok güzel olmuş"demesinin hazzıda başka yani.. İnşallah aranız düzelir yarın.Ama neyi beğenmiyor öğrenin hatta beraber yapın bizede söyleyin.Çok merak ettim neyi beğenmediğini eşinizin.

Yemek yerken söylenmek erkeklerin tabiatinda var fazla erkeksi tepkiler vermissiniz yanlis anlamayin fevri tepkiler evliligi bitirir bir de uzayan küslükler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…