• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla sorunlarim:(

Ulkueyo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
6
1
1
Ben 6 aydir evliyim 2 aylik hamileyim. Esimle birbirimizi cok severek evlenmistik. Cokta mutlu bi evliligimiz vardi ta ki ben hamile kalana kadar. Simdi birbirimizden cok uzaklastik. Esim yanima hic gelmiyo zorla telefonlarimi aciyo yalan soyluyo surekli biseyler sakladigindan supheleniyorum. Beni anlamiyor. Bende onu anlayamiyorum
Birbirimziden cok uzaklastik ve ben cabalamaktan cok yoruldum sizce napmaliyim

Ben 6 aydir evliyim 2 aylik hamileyim. Esimle birbirimizi cok severek evlenmistik. Cokta mutlu bi evliligimiz vardi ta ki ben hamile kalana kadar. Simdi birbirimizden cok uzaklastik. Esim yanima hic gelmiyo zorla telefonlarimi aciyo yalan soyluyo surekli biseyler sakladigindan supheleniyorum. Beni anlamiyor. Bende onu anlayamiyorum
Sadece hamilelik neden olmamıstır sanırım bu duruma. Bebege zarar vermemek düşüncesi için tensel temasdan kaçsa anlaşılabilir ama duygusal anlamda da uzaklaşmıs sanırım. Açıkca bir derdinin olup olmadığını sorun sizinle. Belki siz fazla duygusal yaklaşıyorsunuzdur olaylara mağlum hormonlar.

Sadece hamilelik neden olmamıstır sanırım bu duruma. Bebege zarar vermemek düşüncesi için tensel temasdan kaçsa anlaşılabilir ama duygusal anlamda da uzaklaşmıs sanırım. Açıkca bir derdinin olup olmadığını sorun sizinle. Belki siz fazla duygusal yaklaşıyorsunuzdur olaylara mağlum hormonlar.
Soruyorum ama istedigim cevabi alamiyorum surekli gecistiriyo. Galiba artik uzaklastik tamamen

Soruyorum ama istedigim cevabi alamiyorum surekli gecistiriyo. Galiba artik uzaklastik tamamen
Olur mu öyle canım ya hemen uzaklaştık diye daha ne cicim ayları sayılacak zamanlar. Eşin ketum galiba belki işle ilgili problemleri vardır yansıtmak istemiyordur :KK51:

6 aylık evlisiniz 2 aylık hamilesin.
Biraz erken yapmışsınız çocuğu belki o nedenle böyle içsel karmaşıklık yaşıyordur.

Birsey sorabilirmiyim görücü usulü mü evlendiniz

6 aylikken hamile kaldim.ama bunlari yasamadim.yani hamilelik bir hastalik degil ki uzaklasilsin ...siz tartip bicmeliydin..zannetmiyorum hamilelikle olacagini...basindan beri boyledir simdi tuz biber olmustur.bebek ekstra sorumluluktur kurtarici degil
Allah size kolaylik versin ...zaten hormonlar tavan zorluk yasiyorsunuz...ins duzelirsiniz

Ya kardeşim 6 aylık evlisin 2 aylık hamilesin bu ne acele soğur tabi.

biz evlendik son adet tarihine göre hesaplayınca evlendikten 10 gün sonra hamile kalmışım ve eşim hamileyken gerçekten çok ilgiliydi... korkudan yanıma yaklaşamıyordu o ayrı... ama biz eşimle istiyorduk çünkü ikimizin yaşı da kemale ermişti...

şimdi birincisi eşinle isteyerek mi çocuk yapmaya karar verdiniz yoksa korunurken falan mı hamile kaldın bu çok önemli...

ikincisi erkekler bu dönem gerçekten korkuyor yakınlaşmaya hormonlarda devreye girince eskisi gibi olsa bile insan bir sorun varmış gibi tedirgin hissediyor... mesela normalde de eşim pek konuşkan biri değildir yıllardır bilirim bu huyunu ama hamile kalınca sanki beni ve bebeği istemiyormuş gibi geliyordu bir iki kere sordum sonra koy verdim

üçüncüsü bir çocuğun maddi sorumluluğu onu kaygılandırıyor gelecek kaygısı yaşıyor olabilir malum ülke yeni bir krizde

bu yüzden eşinle sakince konuş... neden böyle olduğunu sor... verdiği cevaba inan ve destek ol :anne: Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

cok severek evlendiniz.4.ayda cocuk istediniz ve hamile kaldiniz.hersey hamile kaldiktan sonra degisti diyorsunuz..yani son 2 aydan bahsediyorsunuz..2 ayda insan bu hale gelmez ki birden bire.aceba bebege zarar vermemek endisesiyle uzak duruyor bu arada dikkatini baska seylere veriyorda siz mi abartiyorsunuz durumu?yoksa hep boyleydide siz mi simdi farkediyorsunuz?..bilemedim..konusun esinizle ne hissettiginizi bu durumda daha hassas oldugunuzu anlatin.zaten dediginiz gibi sizi seven biriyse anlayacaktir..insallh gecici bir donemdir de atlatirsiniz..

Boşanma davası nasıl açılır?

Boşanma davası açmak için kusursuz olmak veya daha az kusurlu olmak şart değil.Daha ağır kusurlu olan tarafta davayı açabilir. Fakat karşı tarafta az da olsa kusurlu olmalı.Örneğin: Zina sebebiyle boşanma davası açılan adama eşinin de ağır hakaret etmiş olması gerekir. Boşanma davası açarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini Avukat Fuat Volkan Bilgehan Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz. Sizleri yakından ilgilendiren videolarımızla sizleri sitemize davet ediyoruz. Kadınlar Kulübü olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalmaya ne dersiniz :)

Back
X