Merhaba arkadaşlar. Ben 10 aylık evliyim. Eşimle üniversite de tanıştık 5 yıllık sevgiliyim dönemi sonrasında evlendik. Sevgili iken de çok tartışmalarımız oldu ama bir şekilde halledip devam ettik. Evliliğimizin ilk ayları çok güzeldi eşim yoğun çalışıyordu fazla vakit geçiremiyorduk ama saygı sevgi huzur vardı.ama bu aralar evlendiğine pişman oldum resmen. Eşimle yeni işyeri açtık. Turizm sektöründeyiz ve bu sene işler pek beklediğimiz gibi değil. Borç altındayız işler kötü onun yükü stresi var üstünde. Anlayışlı olmak istiyorum ama bende yoruldum artık. Bütün sinirini stresini benden çıkarıyor. Bağırıyor kırıcı sözler söylüyor. Herşeyime karışıyor. Bende yoruldum artık hiç sesimi çıkarmasam alttan alsam gayet iyiyiz ama tepki gösterdiğim an 1 hafta 10 gün tartışmalar yaşıyoruz. Ailesi de çok moralimi bozuyor. Evlendiğime pişman oldum. Ciddi anlamda bunu hissediyorum. Geçici mi bilmiyorum sadece hala seviyorum ve bu sevgi devam ettirmemi sağlıyor.dün Yine tartışma yaşadık iş çıkışı bir yerlere gidelim mi birşeyşer yeriz istersen dedim kabul etti ikimizde sakşnleştiğimiz için konuşmak istiyordum ama o naptı arkadaşı aradı kendisini oda hemen biz şu restorandayız sende gel dedi. Bana çok romantik düşünüyorsun diyor ama bu kadarını nasıl düşünmez bir insan. Maddiyattan vuruyor sürekli beni. Ayrı bir işte çalışıp kendi paramı kazanmadığım için beni küçük görüyor diye düşünüyorum. Git gide soğuyorum artık böyle giderse sevgi de kalmayacak.