Kocamla tartistik nolur yardim edin ne yapmaliyim

Mizz_menis

Guru
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
49
27
288
35
Kizlar meraba biraz uzun olcak kusura bakmayin dun bilezikler yuzunden tartistik biz dugunumuzu kendimiz yaptk bi ton borc var ustumuze bilezik istedi vermedim konu ordan acildi 2 aylik evliyim 5 tane mehir bilezim var onlari alip suratin firlaticam dedi bende seni tanidim gunede sanada evlendigim gune de lanet olsun dedim ustumu giydim gece 11 gidicem dedim gitme dedi sakinleselim konusalim dedi itekledim oda kolumdan tuttu gidersen git dedi sonra cekti sarildi ozur diledi ben bana dokunma dedim tabi cok kotu oldum agliyorum kriz geldi duramiyorum sana o laflari soyleten benim senim sucun yok bana yaziklar olsun dedi salonda yatti sabah oldu bisey demeden gitti ise napmaliyim kafam cok karisik

Bilezikleri neden istedi ne yapacakmış?

Belkı bılezıklerı borçları oldugu ıcın ıstemıştır ?

Dogru soyluyosunuz evet ama ben onlari daha dara dusersek zor zamanda kullanalim diye sakliyorum 2 ayda hic bisey oturmamiskrn daha duzen yokken car cur olmasin diye vermiyorum ama cok agrima gitti oyle soylmesi

Borc icinde yuzuyor. Ama zorda kalinca kadin vermeyince hirpalaniyor farkindamosiniz arkadaslar tatli dille soylese ne olur peki. illaki hirpalamasumi gerekiyor.

Dogru soyluyosunuz evet ama ben onlari daha dara dusersek zor zamanda kullanalim diye sakliyorum 2 ayda hic bisey oturmamiskrn daha duzen yokken car cur olmasin diye vermiyorum ama cok agrima gitti oyle soylmesi

Ne dedi eşin?
Borcu borçla döndürüyorum sıkıştım demiş?
Giderken de gitme demiş

İtekleyen sensin lanet olsun diyen sensin
Mala bu kadar tamah etmeyin
İşte zor gününüz zaten bu
1600 lira ile çalışıyomuş zaten eşini neden başka yerlerden borç alarak borcunu kapatmaya yönlendiriyosun

Ben senin yerinde olsam
Hayatım gel şu bilezikleri bozduralım hemen borçları kapatalım
Ama sonrasında yine para biriktirip bu bilezikleri de yerine koyalım yine bi ihtiyaç olduğunda kenarda paramız olur derdim

Lanet okumak daha 2 aylık evliyken evi terk etmek için hamle yapmak bunlar çok yanlış başlangıçlar. Evin bereketini , huzurunu alır. Eşinizi arsızlaştırır.
Dogru soyluyosunuz ama kizginlikla o evden kovunca
Borc icinde yuzuyor. Ama zorda kalinca kadin vermeyince hirpalaniyor farkindamosiniz arkadaslar tatli dille soylese ne olur peki. illaki hirpalamasumi gerekiyor.

Bende bunu diyorum duzgunce soylese verince iyi vermeyince neden kotu oluyorum birde suratina firlaticam diyince ipler koptu orda saten tartisma buyudu

Tatlım şimdi kapatmazsanız birikecek dara düşeceksiniz zaten.Neden imkan varken kapatmıyorsun da dar zamanı bekliyorsun.1600 maaş neye yeter.Sende çalışacaksın o zaman borç bitene kadar en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…