- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
- Konu Sahibi Mizz_menis
-
demesine mi gerek var. bu kadar bencil oolmayın ya çalışıyor musunuz bilmiyorum ama hem geçinmeye çalışmak hem de borç ödemek çok yoruyor insanı ya iç huzuru çok etkiliyor. güveninizi sarsacak bir şey yapmadıysa neden vermek istemediniz?
Şimdi bir şekilde dönüyor dediğiniz eşiniz esnek hesap ve krediye faiz ödüyor? adam neden faiz ödesin ki kusura bakmayın ama ben eşinizi haklı buldum evlilikte benim bileziğim benim mihirim olmamalıdır olursa ticaretten farkı kalmaz..Alismaya calisiyoruz hersey cok yeni ben dedim ki ilerde cok sikisirsak kullanalim simdi biraz evlillimiz otursun bi sekilde donuyo dedim sizde haklisiniz ama ilerde daha kotu olursak diye dursun dedim yanlis bisey demedim
Bir şekilde dönmüyor demekki işte.Dönüyorsa da o da borçla.Yani bir arpa boyu ilerlenmiyor.Bu kadar inat edersen zaten daha kötüleşecek işler.O zaman da bilezikler bile kapatmayacak belki.Hem elindeki gidecek hem borç duruyor olacak.Hiç böyle düşündün mü?Kendiliğimden verirdim ben olsam.İstemesini beklemezdim.Ailesiniz siz.Niye bu kadar zorluyorsunuz.Alismaya calisiyoruz hersey cok yeni ben dedim ki ilerde cok sikisirsak kullanalim simdi biraz evlillimiz otursun bi sekilde donuyo dedim sizde haklisiniz ama ilerde daha kotu olursak diye dursun dedim yanlis bisey demedim
Bazen öyle eşler var ki , o bilezikleri almadan rahat etmiyor.
Işte böyle erkeklere bilezik verildiğinde yıllar sonra pişman olabiliyor kadın.
Kavga etmeden ertelemeli. Bileziği güvenerek borç yapılmamalı. Yaptıysa önceden evleneceği kişiyi bu konuda uyarmalı.
Ne yapmam lazim simdi napcami bilmiyorum daha 2 aylik evliyim hersey cok yeni bendede hata var ondada hata var nasil olcak bilmiyorum
Haksızsın.6 buçuk yıllık evliyim zamanında kayınpederimede verdim bileziklerimi ki istemiyordu Yen'i gelinin altını alınmaz diye ben zorla verdim sonra yerine koydu aldı bana.hemen peşine eşime lazım oldu onada verdim işini gördü dara düşmedi.eşiniz borç içinde kıvranırken 1600tl maaşla kusura bakmayında borç nezamana biter.karı koca olmak bu değil hani iyi günde kötü günde sözü.1600 tl maas aliyo dugun kredisi var esnek hesap var onlara yaticakmis
Seninkiler iyiymis vermis.. alip vermeyen cok.. ayrica 5 kurus harcamadan oglunu evlendirende cokHaksızsın.6 buçuk yıllık evliyim zamanında kayınpederimede verdim bileziklerimi ki istemiyordu Yen'i gelinin altını alınmaz diye ben zorla verdim sonra yerine koydu aldı bana.hemen peşine eşime lazım oldu onada verdim işini gördü dara düşmedi.eşiniz borç içinde kıvranırken 1600tl maaşla kusura bakmayında borç nezamana biter.karı koca olmak bu değil hani iyi günde kötü günde sözü.
Evet şükürler olsun iyiler.ben önüne gelene versin demiyorum ama eş hayat arkadaşı dardayken o bilezikleri neyleyim.ki eşim yerine koyamadı ama canı sağolsun napıcam bileziği istesem alır takarım koluma ne bileyim düşünceler farklı iste herkezdeSeninkiler iyiymis vermis.. alip vermeyen cok.. ayrica 5 kurus harcamadan oglunu evlendirende cok
Esin sana bunlari dedirtiosa cok guzel ztn.. ama ailesi yiyici olanlar cok benimkilerde dahil.. 5 kurus vermeyip soymaya calisanlar..sen kp iyi biriymis sozunun eriymis en azindanEvet şükürler olsun iyiler.ben önüne gelene versin demiyorum ama eş hayat arkadaşı dardayken o bilezikleri neyleyim.ki eşim yerine koyamadı ama canı sağolsun napıcam bileziği istesem alır takarım koluma ne bileyim düşünceler farklı iste herkezde
Boşuna silmişsin, birinci mesajda konundan alıntı var oradan okuyorum.
Herzaman şükrediyorum böyle insanlarla karşılaştığım için.yiyicilerede Allah Akıl fikir versinEsin sana bunlari dedirtiosa cok guzel ztn.. ama ailesi yiyici olanlar cok benimkilerde dahil.. 5 kurus vermeyip soymaya calisanlar..sen kp iyi biriymis sozunun eriymis en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?