- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Mizz_menis
-
Biz nerden bilelim müneccim değiliz ne yazdıysan onu okuduk. Ayrıca 2 ay da ne yaşadınız Allah aşkına durun bi bismillah yani!Evet. Arkadaslar saten dugun aksami takilan butun altinlari borc icin verdik sadece bilezik kaldi onlarda benim diye bisey demedim daha bu tartismanim bi kismi daha bi cok sey oldu bilmediniz icin elestirmek kolay sizde kendinizce haklisiniz ama benimde sebeplerim var
Neden işe girmiyorsun kuzum?Hem borc batagi icindeyiz hem de krediyi yatirip araba alcak dahada kotu duruma gelcez farkinda degil ama bileziklerde bizi kurtarmicak
Is ariyorum saten ablaNeden işe girmiyorsun kuzum?
Neden boyle dusunuyosunuz her evlilikte maddi sikinti olabiliyo ben sadece nasil çözebilcemi sordum2 ayda böyle olduysa hemde konu maddi...
Üzgünüm bu evlilik uzun sürmez.
Evet her evlilikte maddi sıkıntı oluyor ama bu sadece erkeğin omuzlarinda olmuyor. 15 yıllık evliyim borç varken kolumda bilezik tutmam bunun konusunu dahi yapmam...Neden boyle dusunuyosunuz her evlilikte maddi sikinti olabiliyo ben sadece nasil çözebilcemi sordum
Cok vicdansizca zalimce bir tutum.Bugun bilezikleri vermeyeceksiniz de ne zman vereceksiniz?Hani iyi gunde kotu gunde idi?Adam isci maasi aliyor sanki onbin altiyuz aliyor gibi tavirlar.Esinin yerinde olsam neyse olmayayim daha iyi.
İnşallah çabuk bulursun hafifler biraz yükünüz.Is ariyorum saten abla
Siz kac yasindasiniz esiniz kac yasinda?Is ariyorum saten abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?