- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Minicik_cattt
-
Çocuğun velayetini babaya ver, boş gününde al, ilgilen....baba cok ilgili madem...sen çalışırken bakici yada yasli annen ilgileneceğine babası ilgilensin..Evet mutlu değildim.ama çalışmaya başladığımda çocuğuna düşkün olmaya başladı önceden okadar boş vakti vardıki şimdi üstüne yıktım ve evcimen oldu.çalışınca sanki saygısı arttı bana karşı ama benim tahammülüm kalmadı en ufak bişeyde patlıyorum ve kavga çıkıyor.annemle bekarken çok anlaşamazdım.şuan bana destek oluyor ama bir yandan hacca gidicem diyor bu çocuk nasıl büyücek bunu düşünüyorum ben
merhaba arkadaşlar.okadar kararsızımki size danışmak istedim.10yıllık evliyim bi çocuğum var 10yaşında.eşimin çocuğum 2yaşındayken ayrı bir telefonunu yakaladım benden saklı başka bir hat kullanıyormuş.o ara barlara gidip duruyordu arkadaşlarıyla.affettim.bi sitede kadın arkadaş aradığını bile yakaladım affettim.1yıl önce ise bir dul bayanla flörtleşiyormuş onuda yakaladım.affetmedim dava falan açtım fakat intihar etmek istedi ağladı kapımda yattı süprizler yaptı yine affettim.affettim ama eskisi gibi olamadım.bu arada çalışmaya başladım.eşimin işleri iyi gitmede zaten hep bi borcumuz vardı oraya buraya ödüyorduk.ben çalıştığım için özgüvenim arttı ve asla boyun eğmeyen bi yapıya sahip oldum.en ufak bişeyde sesimi yükseltip kestirip atmaya başladım sonra eşim dayanamadı bu sefer o davasını açtı.şuan ayrıyız ben annemdeyim.evide kapttık.fakat bikaç ay önce ev tuttu işime yakın sevgililer gününde süprizler falan filan.mumlar güller romantiklik diz boyu.haftanın 3günü çocuğumu okuldan babası alıyor Allahı var çocuğuna çok düşkün.ne istiyosa en iyisini yapar.şimdi size şunu sormak istiyorum sizce devammı etmeliyim ayrılmalımıyım.ayrılmak çok zor diyorlar.dul kalmaktan annemle ileride anlaşamamaktan çok korkuyorum.ileride eşimin hayatına biri girerse çocukla işgilenmemesindende korkuyorum.annemin kirasını bile abim ödüyor.bende asgari ücretle geçiniyorum.korkularım bunlar lütfen boşananlar yada halimi anlayanlar bana akıl verirseniz çok sevinirim
Iste kendi degerimizi kendimiz belirliyoruz aslinda.Şey geldi aklıma, görümcem çok büyük kavgayla ailesine geldi,(başka ilden)eteğindeki bütün taşları döktü, anne babasını bizi üzdü, karşı tarafa düşman etti, sonra kocasıyla gizli gizli çarşıda cafede buluşup güllü müllü liseli aşıklar gibi töbe est..
Neyse bir romantizm kanırtması,mesajlar naz niyaz bişeyler sonunda barıştı gitti.
Hiç mi değişiklik olmadı derseniz oldu aslında, eskisinden daha az insan yerine konuyor şimdi.
Ne anlatıyosun nesöylemek istiyosun belli değilŞey geldi aklıma, görümcem çok büyük kavgayla ailesine geldi,(başka ilden)eteğindeki bütün taşları döktü, anne babasını bizi üzdü, karşı tarafa düşman etti, sonra kocasıyla gizli gizli çarşıda cafede buluşup güllü müllü liseli aşıklar gibi töbe est..
Neyse bir romantizm kanırtması,mesajlar naz niyaz bişeyler sonunda barıştı gitti.
Hiç mi değişiklik olmadı derseniz oldu aslında, eskisinden daha az insan yerine konuyor şimdi.
Dün konuştuk zaten bitirdim artıkbunuda açıkladımSiz boşanmak istiyorsanız gururunuz kurtulacak. Ama istemiyorsanız bu aldatılmayı hep yaşıcaksınız. Oğlunuz büyümüş boşansanız da çalışıp annenizin kirasını bile verirsiniz. Önce kendinize güvenin bence.
O okadar kolay değil zaten çocuğum disleksi birde ben ilgilenmezsem daha geride kalırÇocuğun velayetini babaya ver, boş gününde al, ilgilen....baba cok ilgili madem...sen çalışırken bakici yada yasli annen ilgileneceğine babası ilgilensin..
Baba çok ilgili demiştin...O okadar kolay değil zaten çocuğum disleksi birde ben ilgilenmezsem daha geride kalır
Derslerini ben takip ediyorum ilgili derken okuldan alıyo yemek hazırlıyo vakit geçiriyo bukadar gerisi yok hepsi bendeBaba çok ilgili demiştin...
Hem çalıştığın saatlerde ilgilenemeyeceksin ki
Ne anlatıyosun nesöylemek istiyosun belli değil
Sonunu anlamadımda ondanpardon bugün çok gerginim gerçekten oğlumresim yapmış ölümle ilgili çok etkilendim. Evliliğim ise dün eşim ile sonkez konuştuk dönmiceğimi söyledim evikapatıcakmış sanırım.taşınıcam dedi.bitirdik 1ay kaldı zaten mahkememize anlaşmalı olarak ayrılıyoruz kararımı verdimCan çıkar huy çıkmaz demek istiyorum. Çabuk kanıyoruz duygusalız,yumuşak karnımız iyi biliniyor diyorum.
Şu hikayeden hiç bir anlam çıkarmadıysanız ne diyim ben ..Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
Engellenmiş olabilirimde olmaya bilirimde fark.etmedim girmediğim için. Hakaret amaçlı söylemedim fazla geniş geldiniz göz yumdugunuz şeyler karşısında. Konya ovasida geniş ya fesat bir düşünceyle söylemedim. Asıl ayıbı kocanız yapmis ve yapmaya devam.ediyor . Umarim bu tutumunuzu ona karşıda sert bir dille ifade edersiniz sevgiler .Çok ayıp dikkatli konuşun lütfen..
Evet çoğuna şahit oldumBu arada burda asarım keserim boşarım diyen kadınlarında yüzde doksanı oturur eminim böyle bir durum karşısında
Evet bunları unutuyorum ben rızkı veren Allahtır okadar güzel anlattınızki allah razı olsun sizden Allah hepte karşıma çıkarttı ben safım çabuk kandım ama aile yanında kalmak bazen çok sinir bozucu olabiliyor kendi evim olsaydı asla arkama bile bakmazdım çünkü ev üstüne ev olmuyor kendi düzenini sağlayamıyor insan bidaha evlenirmiyim iyi biri olurmu hep bi soru işareti zamana bırakıyorum bazen ama kafamda hep sorularAynı bu durumda hatta daha da kötüsünü yaşayan bir tanıdığım çocuğuyla boşandı. Sonra aradan 5 yıl gibi bir süre geçti kendisi bu süreçte hem çalıştı hem çocuğuna baktı annesinin evinde sonra karşısına allah öyle iyi bir insan çıkardı ki o kişininde bir evladı vardı evlendiler düğün bile yaptılar çocukları takım elbise giyip anne ve babalarının yanında durdular hep çok mutlular şuan internetten fotoğraf paylaşıyorlar hep . Allah bir kapıyı kapatırsa diğerini açar boşanmaktan korkma rızkı veren allahtır senin cocugunun rızkını allah vericektir boşan derim ben affetme yine aynu şeyler olucak çünkü söz verir birdaha yapmıcam diye ilk fırsatta tekrar yapar senin bilmediğin kim bilir neler var öyle düşün belkide bu bir işaret sana kur kendi hayatını çocuğunun mutlu büyümesini istiyorsan onu sorunlu bir evlilikte büyütme çocuğum yok bilemem tabi ama her kadında vardır annelik içgüdüsüya bendede var ben olsam çocuğum için yeni bir hayat kurardım huzurlu sakin az para az insan çok huzur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?