Kocammı annemmi?

Çocuğun velayetini babaya ver, boş gününde al, ilgilen....baba cok ilgili madem...sen çalışırken bakici yada yasli annen ilgileneceğine babası ilgilensin..

Demek ki dediğiniz gibi özgüveniniz falan gelmemiş siz o kadar aldatılmaya dava açmazken o siz ses yükselttiniz kavga ettiniz diye gözünü kırpmadan dava açmış. ee daha öncede intihara kalkışan yok kapında yatan adam dava açmış şimdi yibe aynı senaryo.ne olursa olsun başınızı sokacak kapınız var 2000 maaş var çocuğun ihtiyaçlarını da babası karşılar benim annem 2 çocukla boşandı kaç seneden sonra çalışmaya başladı üstelik tek başına büyüttü ve babamınn da hiç yardımı olmadı ama siz barışacaksınız burada sormayın boşuna

Siz boşanmak istiyorsanız gururunuz kurtulacak. Ama istemiyorsanız bu aldatılmayı hep yaşıcaksınız. Oğlunuz büyümüş boşansanız da çalışıp annenizin kirasını bile verirsiniz. Önce kendinize güvenin bence.

Şey geldi aklıma, görümcem çok büyük kavgayla ailesine geldi,(başka ilden)eteğindeki bütün taşları döktü, anne babasını bizi üzdü, karşı tarafa düşman etti, sonra kocasıyla gizli gizli çarşıda cafede buluşup güllü müllü liseli aşıklar gibi töbe est..
Neyse bir romantizm kanırtması,mesajlar naz niyaz bişeyler sonunda barıştı gitti.
Hiç mi değişiklik olmadı derseniz oldu aslında, eskisinden daha az insan yerine konuyor şimdi.

Iste kendi degerimizi kendimiz belirliyoruz aslinda.
Konu sahibi sizden de biraz omurgali bir duruş bekliyorum artik biraz kendinize gelin.
Bu forumda okumustum aldatmak sosyal bir bozukluktur, sosyal bozukluklarin da tedavisi yoktur yazmisti bir arkadas.
Iyi dusunun.

Ne anlatıyosun nesöylemek istiyosun belli değil

Sonunu anlamadımda ondanpardon bugün çok gerginim gerçekten oğlumresim yapmış ölümle ilgili çok etkilendim. Evliliğim ise dün eşim ile sonkez konuştuk dönmiceğimi söyledim evikapatıcakmış sanırım.taşınıcam dedi.bitirdik 1ay kaldı zaten mahkememize anlaşmalı olarak ayrılıyoruz kararımı verdim

Çok ayıp dikkatli konuşun lütfen..
Engellenmiş olabilirimde olmaya bilirimde fark.etmedim girmediğim için. Hakaret amaçlı söylemedim fazla geniş geldiniz göz yumdugunuz şeyler karşısında. Konya ovasida geniş ya fesat bir düşünceyle söylemedim. Asıl ayıbı kocanız yapmis ve yapmaya devam.ediyor . Umarim bu tutumunuzu ona karşıda sert bir dille ifade edersiniz sevgiler .

Bence boşanma dul kalmaktan korkuyorum diyorsan
Senin gibiler boşanmamalı
Çekmeli senelerce

Bu arada burda asarım keserim boşarım diyen kadınlarında yüzde doksanı oturur eminim böyle bir durum karşısında

Aynı bu durumda hatta daha da kötüsünü yaşayan bir tanıdığım çocuğuyla boşandı. Sonra aradan 5 yıl gibi bir süre geçti kendisi bu süreçte hem çalıştı hem çocuğuna baktı annesinin evinde sonra karşısına allah öyle iyi bir insan çıkardı ki o kişininde bir evladı vardı evlendiler düğün bile yaptılar çocukları takım elbise giyip anne ve babalarının yanında durdular hep çok mutlular şuan internetten fotoğraf paylaşıyorlar hep . Allah bir kapıyı kapatırsa diğerini açar boşanmaktan korkma rızkı veren allahtır senin cocugunun rızkını allah vericektir boşan derim ben affetme yine aynu şeyler olucak çünkü söz verir birdaha yapmıcam diye ilk fırsatta tekrar yapar senin bilmediğin kim bilir neler var öyle düşün belkide bu bir işaret sana kur kendi hayatını çocuğunun mutlu büyümesini istiyorsan onu sorunlu bir evlilikte büyütme çocuğum yok bilemem tabi ama her kadında vardır annelik içgüdüsüya bendede var ben olsam çocuğum için yeni bir hayat kurardım huzurlu sakin az para az insan çok huzur

Evet bunları unutuyorum ben rızkı veren Allahtır okadar güzel anlattınızki allah razı olsun sizden Allah hepte karşıma çıkarttı ben safım çabuk kandım ama aile yanında kalmak bazen çok sinir bozucu olabiliyor kendi evim olsaydı asla arkama bile bakmazdım çünkü ev üstüne ev olmuyor kendi düzenini sağlayamıyor insan bidaha evlenirmiyim iyi biri olurmu hep bi soru işareti zamana bırakıyorum bazen ama kafamda hep sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…