Kocammı annemmi?

Tek bir şey sormak istiyorum. Gerçekten sizi defalarca aldatan birisini nasıl affedebiliyorsunuz? Ekonomik özgürlüğünüz var, anladığım kadarıyla ailenizde yanınızda ki annenizle aynı evde olmanız şart değil. Neden bu kötülüğü kendinize yapıyorsunuz ya? Ben üzülüyorum biraz kendi değerinizi bilin lütfen.

Dün rüyamda bile aldatıldığımı gördüm güven duymuyorum tabiki ama boşanmış bir çiftin çocuğuyum neler çektim ne eziklikler bi bilseniz
Ne eziklikler yaşadınız acaba?
Hayır benim de 6 yaşımdan beri annem babam ayrı, keza kuzenlerimin çoğu hatta arkadaşlarım da öyle. Biz niye ezilmedik diye merak ettim.

Sizdemi yaşadınız?

Hem de en dibini. Şöyle diyeyim 800 lira maaş alırken 2013 senesinde 400 lira kiralık ev tuttum. Çok maddi sıkıntı yaşadım hala da yaşıyorum oğlum üniversite okuyor. Ama huzurum paha biçilemez. Tek pişmanlığım niye daha önce boşanmadığıma inanın.

Ne eziklikler yaşadınız acaba?
Hayır benim de 6 yaşımdan beri annem babam ayrı, keza kuzenlerimin çoğu hatta arkadaşlarım da öyle. Biz niye ezilmedik diye merak ettim.
Belkide ben ezildim bilmiyorum parasızlığı yaşadık annem çalışmak zorundaydı orda burda büyüdüm herkes aynı olmuyo tabiki

Peki siz neden boşandınız?

Belkide ben ezildim bilmiyorum parasızlığı yaşadık annem çalışmak zorundaydı orda burda büyüdüm herkes aynı olmuyo tabiki
Parasızlık da yaşasanız, çalışmak zorunda da kalsanız çocuğunuz asıl onun bununla düşüp kalkan bir babası olduğunu ve sizin her gece o adamı eve aldığınızı anladığında ezilecek.

Çok haklısınız gerçekten yaptığım düşündüğüm aptallık

Bunu ona hiç yansıtmadım aslada anlatmam zaren çocuğun yanında bana vurdu ozaman anladı çocukta kim haklı kim haksız ayrılmamız gerektiğini

Gönlünüz eşinize dönmekten yana ancak nasıl güveneceksiniz? Sürekli gözünüz üstünde olacak. Böyle bir hayat daha stresli olmaz mı?
Çok garipki kıskanmıyorum sadece ona güvenerek yaşayamıyorum hep paramı kenara atıp saklamak istiyorum buda beni rahatsız ediyo kümüsine bakıyorum amaan eve ekmek getiriyomu boşver yapıyo ben zaten kabul edemedim hep bi kavga çıkıyo benden kaynaklı.

Annemmi derken nerde kalmalıyım onu demek istedim.valla etrafıma bakıyorumda aldatılsada devam ediyo sesini çıkarmıyo

Tek kalmaktan korkuyorum sanırım ya çocuğumda oraya gider kalırsa onsuz ne yaparım bilmiyorum zaten anksiyete problemim var

O değil ağlayıp zırlaması benim kaamı karıştırıyo

Annemdemü kalmalıyım kocamın yanındamı diye sordum size annemle kocamın değerini değil

Annemmi derken nerde kalmalıyım onu demek istedim.valla etrafıma bakıyorumda aldatılsada devam ediyo sesini çıkarmıyo
Calisiyormussun.. annene mecbur degilsin kocani sevmiyorsan ayri ev tutup cikabilirsin.. cocugumla ilgilenmez diye dusunup bosanmamazlik yapma, o kendi bilecegi is.

Çok haklısınız aklım inanın başıma geliyor siz böyle konuştukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…