- 30 Eylül 2017
- 763
- 503
- 103
- Konu Sahibi Minicik_cattt
-
Ne eziklikler yaşadınız acaba?Dün rüyamda bile aldatıldığımı gördüm güven duymuyorum tabiki ama boşanmış bir çiftin çocuğuyum neler çektim ne eziklikler bi bilseniz
Sizdemi yaşadınız?
Belkide ben ezildim bilmiyorum parasızlığı yaşadık annem çalışmak zorundaydı orda burda büyüdüm herkes aynı olmuyo tabikiNe eziklikler yaşadınız acaba?
Hayır benim de 6 yaşımdan beri annem babam ayrı, keza kuzenlerimin çoğu hatta arkadaşlarım da öyle. Biz niye ezilmedik diye merak ettim.
Bu kadar affetmenin baska bir aciklamasi olamaz diye yazdim ayrica etrafiniza bakarsaniz millet para icin herseyi affedip kabulleniyor, adam parami versin yeterki diyorZengin olunca kadın gurursuz olabiliyor yani. İyiymiş.
Peki siz neden boşandınız?Hem de en dibini. Şöyle diyeyim 800 lira maaş alırken 2013 senesinde 400 lira kiralık ev tuttum. Çok maddi sıkıntı yaşadım hala da yaşıyorum oğlum üniversite okuyor. Ama huzurum paha biçilemez. Tek pişmanlığım niye daha önce boşanmadığıma inanın.
Parasızlık da yaşasanız, çalışmak zorunda da kalsanız çocuğunuz asıl onun bununla düşüp kalkan bir babası olduğunu ve sizin her gece o adamı eve aldığınızı anladığında ezilecek.Belkide ben ezildim bilmiyorum parasızlığı yaşadık annem çalışmak zorundaydı orda burda büyüdüm herkes aynı olmuyo tabiki
Çok haklısınız gerçekten yaptığım düşündüğüm aptallıkeşinizin hayatına biri girer de çocukla ilgilenmez diye korkuyorsunuz da, eşinizin hayatına giren girene zaten...
sizin yakaladıklarınız onlar.
hazır düzeninizi kurmuşsunuz, tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamayı göze almanız şaşırtıcı.
Bunu ona hiç yansıtmadım aslada anlatmam zaren çocuğun yanında bana vurdu ozaman anladı çocukta kim haklı kim haksız ayrılmamız gerektiğiniParasızlık da yaşasanız, çalışmak zorunda da kalsanız çocuğunuz asıl onun bununla düşüp kalkan bir babası olduğunu ve sizin her gece o adamı eve aldığınızı anladığında ezilecek.
Çok garipki kıskanmıyorum sadece ona güvenerek yaşayamıyorum hep paramı kenara atıp saklamak istiyorum buda beni rahatsız ediyo kümüsine bakıyorum amaan eve ekmek getiriyomu boşver yapıyo ben zaten kabul edemedim hep bi kavga çıkıyo benden kaynaklı.Gönlünüz eşinize dönmekten yana ancak nasıl güveneceksiniz? Sürekli gözünüz üstünde olacak. Böyle bir hayat daha stresli olmaz mı?
EvetÇalışıyor musunuz
Annemmi derken nerde kalmalıyım onu demek istedim.valla etrafıma bakıyorumda aldatılsada devam ediyo sesini çıkarmıyoHayir burada aldatilmayi nasil affediyorsunuz diyenlerden kaci acaba oyle bir durum basina geldiginde davayi basar merak ediyorum..
Adamin huyu mu bu gozu disarda mi? Ben acikcasi yuvani dagitman taraftari degilim diger evlendigin kisinin de oyle olmayacaginin garantisi yok.. annem mi kocam mi diye neden dusundugunu anlayamadim, maddi anlamda mi zorlanirim diyorsun.. anlasamamazlik tek dertse anami cekerim daha iyi..koca bulunur lakin anne yok baska..
Tek kalmaktan korkuyorum sanırım ya çocuğumda oraya gider kalırsa onsuz ne yaparım bilmiyorum zaten anksiyete problemim varTek bir şey sormak istiyorum. Gerçekten sizi defalarca aldatan birisini nasıl affedebiliyorsunuz? Ekonomik özgürlüğünüz var, anladığım kadarıyla ailenizde yanınızda ki annenizle aynı evde olmanız şart değil. Neden bu kötülüğü kendinize yapıyorsunuz ya? Ben üzülüyorum biraz kendi değerinizi bilin lütfen.
O değil ağlayıp zırlaması benim kaamı karıştırıyoBacım,
2 dkka romantizm yaptı, güller mumlar için mi kadınlığını hiçe sayan adamı affedeceksin yine?
Yapma gözünü seveyim.
Mutlu olmak için herifin getirdiği güle mi muhtaçsın? Her gün eve giderken al çiçekçiden çiçek.
Kendine değer ver. Ve lütfen onu affetme.
Annemdemü kalmalıyım kocamın yanındamı diye sordum size annemle kocamın değerini değilBu soruyu sorduğunuza göre barışacaksınız belli ki.
Bir sevgililer günü sürprizi yaptı diye geçmişte yaptıklarını çoktan sindirmişsiniz çünkü.Bazı kadınlara üzülmüyorum ya,özür dilerim ama siz de o kadınlardan birisiniz.Bir de böyle bir adamla annenizi kıyaslamışsınız,yazık.Anneniz size nasıl ihanet etti acaba,evini açarak mı ?
Calisiyormussun.. annene mecbur degilsin kocani sevmiyorsan ayri ev tutup cikabilirsin.. cocugumla ilgilenmez diye dusunup bosanmamazlik yapma, o kendi bilecegi is.Annemmi derken nerde kalmalıyım onu demek istedim.valla etrafıma bakıyorumda aldatılsada devam ediyo sesini çıkarmıyo
Peki siz neden boşandınız?
Orası öyle tabiSen aldatsaydın o seni affeder miydi yoksa addedersin orospu deyip çekip vurur muydu?
Çok haklısınız aklım inanın başıma geliyor siz böyle konuştukçaSiz evlilik hayatını seviyorsunuz ilk basonma kararinizda arkasında dursaydiniz tazminatta alirdiniz nafaka da alırdınız ayrı ev tutardiniz bı yandan çalışırsınız nafaka alırsınız gayette onsuz en azından değersiz hissetmezsiniz ama bunu sevmemişsiniz aldatmak eşinizin huyu karakteri yine batissaniz yine aldatilacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?