- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Evet dedigin gibi ben kocama tanidgma yapyrmSen aynı yatağa girdiğin yüzüne baktığın adama neler diyorsun da benim sana dediklerim mi ağır?
Bir daha eski konularımı bilen bilir tarzı açıklayıcı olmayan konulara yorum yapmayacağım zaten bu gidişle!Konu sahibinin bahsetmediği detayları özet geçeyim:
1) Konu sahibi eşine yalan söylemiş. Eşi çok kızmışken, konu sahibinin ailesi haksız olmasına rağmen kızlarını savunmuşlar. Eşi de daha çok sinirlenmiş ve o sinirle boşanacağını söylemiş. Konu sahibinin babası da adamın ölmüş annesine kadar küfretmiş. Konu sahibinin annesi de eşinin yanında yer almış. Olay bu.
2) Yukarıda bir arkadaş da konu sahibinin eşini abisinin tokatladığını yazmış.
3) Bu arada konu sahibi görümceleriyle görüşmüyor ve evinden içeri girmelerini yasaklamış.
Kirilirdim tabi ama bu boylr gitmez ki kusluk kavga nereye kadr kindarlik bitsin istiyrm barissin ne yaniBir daha eski konularımı bilen bilir tarzı açıklayıcı olmayan konulara yorum yapmayacağım zaten bu gidişle!
Hayır bilerek eksik gedik anlatıp yandaş arıyorlar, biz olayları bilmeden sana destek olsak ne yazar konu sahibi! Sen gerçekleri bilirken burda bizim yazdıklarımızı referans alıp içini rahatlatabileceğini mi sanıyorsun?
Zaten eşinin tarafından kimse evine giremiyormuş adam kısas yapmakta gayet haklı bu durumda! Senin anana küfür edilse ne hissedecektin acaba?Zuleyhanin_bebegi04
Bende onlara soyleniyorum ama sua dueum baska annem geliyo esim yok
İşte barışsın artık demekle olmuyor, eşinizin barışması için karşı taraftan samimi bir özür gelmesi gerek, babanız özür diledi mi yaşananlar için?Kirilirdim tabi ama bu boylr gitmez ki kusluk kavga nereye kadr kindarlik bitsin istiyrm barissin ne yani
Hayir iki tarafta ben hakliyim diyo babam onumde kizini bosarim dedi kufretti esim baska birsey diyoİşte barışsın artık demekle olmuyor, eşinizin barışması için karşı taraftan samimi bir özür gelmesi gerek, babanız özür diledi mi yaşananlar için?
Bu durumda eşiniz kendi kendine hadi ben barıştım artık diyemez konu sahibi, herkesin bir miktar gururu var sonuçta. Bence üstelemeyin. Annenizi arayın, anne durumu biliyorsun sizi ağırlamak isterdim ama karşılıklı iki taraftan da misafir kabul etmiyoruz ayrıca eşim size çok kırgın deyin. Misafir etmemeniz daha doğru zaten olaylara bakılıncaHayir iki tarafta ben hakliyim diyo babam onumde kizini bosarim dedi kufretti esim baska birsey diyo
Nasil derim kiyamam ki anneme o sekil demeyeBu durumda eşiniz kendi kendine hadi ben barıştım artık diyemez konu sahibi, herkesin bir miktar gururu var sonuçta. Bence üstelemeyin. Annenizi arayın, anne durumu biliyorsun sizi ağırlamak isterdim ama karşılıklı iki taraftan da misafir kabul etmiyoruz ayrıca eşim size çok kırgın deyin. Misafir etmemeniz daha doğru zaten olaylara bakılınca
Elin adami bi koca icin bir tek anneme buyuten kadina gelme diyememNasil derim kiyamam ki anneme o sekil demeye
Bakın sizin anneniz ne kadar kıymetli... eşinizin ölmüş anası da kıymetlidir belki ha? Eşiniz de elin kızının densiz babası yüzünden ölmüş anasına küfür yedirtmiş o nerelere gitsin??Elin adami bi koca icin bir tek anneme buyuten kadina gelme diyemem
Düşünce yapınız çok hastalıklı. 50 kişi size şurda anlatmaya çalıştı ama oluru yok. Kocanız biliyor mu onu elin adamı olarak gördüğünüzü?Elin adami bi koca icin bir tek anneme buyuten kadina gelme diyemem
Densiz sensin dogru konus burdaki kadinlarin cogu boyle yaaaa tavsiyeyle duzgun yorum yapmayi bilmiyo musunz surekli hakaret bi insan burda derdini paylasmasi demk size bu sekil konusmayi veemiyo !!!Bakın sizin anneniz ne kadar kıymetli... eşinizin ölmüş anası da kıymetlidir belki ha? Eşiniz de elin kızının densiz babası yüzünden ölmüş anasına küfür yedirtmiş o nerelere gitsin??
Empati diyorum güzel şey
Ayyyy çoook pardonnn senin eşinin ölmüş anasına küfreden ince nazik nazenin babacığına densiz dedim vah bana vahhh konu sahibi affet ne olurrrDensiz sensin dogru konus burdaki kadinlarin cogu boyle yaaaa tavsiyeyle duzgun yorum yapmayi bilmiyo musunz surekli hakaret bi insan burda derdini paylasmasi demk size bu sekil konusmayi veemiyo !!!
Uste cikma kimsenim babasi hakkinda bu sekil konusamazsin biri sana dese hosuna gider mi baban icinAyyyy çoook pardonnn senin eşinin ölmüş anasına küfreden ince nazik nazenin babacığına densiz dedim vah bana vahhh konu sahibi affet ne olurrr
Hey Allahım ya işine gelmeyen yorum oldu mu yok hakaret yok bilmem ne yok yaaa!!!
Rabbena hep banaaa dimi hayat ne güzel!
Sen kendi hakaretlerini gördün mü? Sadece sendeki ana, sadece sendeki baba, sadece senin gururun önemli. Biz de sana haksızlık eden bir avuç kadın işte.Surekli hakaret ediyosunuz bu ne ya
Babam sizinki gb biri olmadığı için empati kuramıyorum kusura bakma konu sahibi!Uste cikma kimsenim babasi hakkinda bu sekil konusamazsin biri sana dese hosuna gider mi baban icin
Ben sizin gibi tanimadigim birine hakaret etmiyrm en azi dan burda kime ettim ki diyorsnSen kendi hakaretlerini gördün mü? Sadece sendeki ana, sadece sendeki baba, sadece senin gururun önemli. Biz de sana haksızlık eden bir avuç kadın işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?