Kocammm :((

Bir daha eski konularımı bilen bilir tarzı açıklayıcı olmayan konulara yorum yapmayacağım zaten bu gidişle!

Hayır bilerek eksik gedik anlatıp yandaş arıyorlar, biz olayları bilmeden sana destek olsak ne yazar konu sahibi! Sen gerçekleri bilirken burda bizim yazdıklarımızı referans alıp içini rahatlatabileceğini mi sanıyorsun?

Zaten eşinin tarafından kimse evine giremiyormuş adam kısas yapmakta gayet haklı bu durumda! Senin anana küfür edilse ne hissedecektin acaba? Zuleyhanin_bebegi04

Kirilirdim tabi ama bu boylr gitmez ki kusluk kavga nereye kadr kindarlik bitsin istiyrm barissin ne yani

Kirilirdim tabi ama bu boylr gitmez ki kusluk kavga nereye kadr kindarlik bitsin istiyrm barissin ne yani
İşte barışsın artık demekle olmuyor, eşinizin barışması için karşı taraftan samimi bir özür gelmesi gerek, babanız özür diledi mi yaşananlar için?

Hayir iki tarafta ben hakliyim diyo babam onumde kizini bosarim dedi kufretti esim baska birsey diyo
Bu durumda eşiniz kendi kendine hadi ben barıştım artık diyemez konu sahibi, herkesin bir miktar gururu var sonuçta. Bence üstelemeyin. Annenizi arayın, anne durumu biliyorsun sizi ağırlamak isterdim ama karşılıklı iki taraftan da misafir kabul etmiyoruz ayrıca eşim size çok kırgın deyin. Misafir etmemeniz daha doğru zaten olaylara bakılınca

Nasil derim kiyamam ki anneme o sekil demeye

Elin adami bi koca icin bir tek anneme buyuten kadina gelme diyemem
Bakın sizin anneniz ne kadar kıymetli... eşinizin ölmüş anası da kıymetlidir belki ha? Eşiniz de elin kızının densiz babası yüzünden ölmüş anasına küfür yedirtmiş o nerelere gitsin??

Empati diyorum güzel şey

Densiz sensin dogru konus burdaki kadinlarin cogu boyle yaaaa tavsiyeyle duzgun yorum yapmayi bilmiyo musunz surekli hakaret bi insan burda derdini paylasmasi demk size bu sekil konusmayi veemiyo !!!

Densiz sensin dogru konus burdaki kadinlarin cogu boyle yaaaa tavsiyeyle duzgun yorum yapmayi bilmiyo musunz surekli hakaret bi insan burda derdini paylasmasi demk size bu sekil konusmayi veemiyo !!!
Ayyyy çoook pardonnn senin eşinin ölmüş anasına küfreden ince nazik nazenin babacığına densiz dedim vah bana vahhh konu sahibi affet ne olurrr

Hey Allahım ya işine gelmeyen yorum oldu mu yok hakaret yok bilmem ne yok yaaa!!!

Rabbena hep banaaa dimi hayat ne güzel!

Uste cikma kimsenim babasi hakkinda bu sekil konusamazsin biri sana dese hosuna gider mi baban icin

Uste cikma kimsenim babasi hakkinda bu sekil konusamazsin biri sana dese hosuna gider mi baban icin
Babam sizinki gb biri olmadığı için empati kuramıyorum kusura bakma konu sahibi!
İşine gelmeyen yorum almak istemiyorsan konunu kapattır! Ayrıca hakaretin ne olduğunu bile bilmiyorsun. Millet doğruları yazınca bu şekilde üste çıkan sensin. Kendi yapmadığın empatiyi burda bana tavsiye edemezsin

Haydi hayırlı işler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…