- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi yenianne26
-
çok haklısın canım benım aklımdanda o geçiyodu etme bulma dünyası ne ekersek onu biçeriz sevmek zorunda değiliz eşimizin ailesini ama saygı duymak zorundayız çünkü oğullarıyla evliyiz kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
ayni fikirdeyim..hatta almanya gibi yerde ben bi gelin taniyorum kayinvalidesi sirf giciklik olsun diye ..camasir makinasi almiyor evine..yiginca camasirlari saatlerce elinde yikiyormus......ishi ne yikasin diyormus....oda beraber kaliyormus kayinvalide görümce falan....Allah bu durumda olan gelinlere sabir versin...
beni de severler sagolsunlar.bencede sevsekte sevmesekte saygılı olmalıyız... çok şükür rabbime bizim böyle sorunlarımız yok benim ailem eşimi çok sever , eşimiz aileside beni sever
bencede sevsekte sevmesekte saygılı olmalıyız... çok şükür rabbime bizim böyle sorunlarımız yok benim ailem eşimi çok sever , eşimiz aileside beni sever
nıyeyse canım genelde eşlerimiz ailemizle iyi geçiniyoda gelin kaynana anlaşamıyo cevremde hiçbir erkeğinde kaynanamı sevmiyorum dediğini duymadım hep bayanlar söylüyo neden acaba CADIARZU
çünkü o kadar emekle büyüttükleri oğullarını elin kızı alıp götürüyor, herşeyini sahipleniyor.. kaynanalarında zoruna gidiyor gıcık oluyorlar he he he :))) sanki gelinler uzaydan pat diye düşmüş onlara emek veren anneleri yok he he he :)))))
Konu içerik bakımından ilgili başlığa yani Bir Derdim Var başlığına taşınmıştır.
Konu dışı mesajlar diye silinen mesajlar ise, bir üyenin mesajına verilen cevaplardır.
Gereken işlem yapıldığı için o mesajlar da tarafımdan silinmiştir.
Kolay gelsin arkadaşlar..a.s
harfi harfine katılıyorum arkadaşımm yaa bende eşimin ailesiyle görüşmüyorum yani oğlullarıyla görüşmüyolar dolayısıyla benlede ama yenede saygısızlık yapmam arkalarından konuşmam (bize çok kötülük yapmış olsalar bile) rabbim herşeyi biliyo nasılsa deyip geçiyorumvalla ben fare kelimesine değil de şu iğrenç aile müessesesinin ortadadan kaldırılması konusuna takıldım.bu ne demek yaa.valla normalde kimseyi kınamak adetim değildir.ama arkadaşı kınıyorum.aile müessesesi ortadan kalksın ve rezillikler diz boyu yaşansın kim kime dum duma demi arkadaşım...
Galiba anası babası olmayan ağaç kavuğundan çıkmış biri olsa ne güzel olurdu değil mi?
Aile yok ohhh ne rahat.
Vallahi yaşlılıktan mıdır nedir ben bu ailelerin istenmemesini anlanıyorum yahu. Hiçbir şey tek taraflı değildir. İnsanın birazda kendine bakması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?