Kocamn ailesinden nefret ediyorum

bencede sevsekte sevmesekte saygılı olmalıyız... çok şükür rabbime bizim böyle sorunlarımız yok benim ailem eşimi çok sever , eşimiz aileside beni sever

Evlendik benimsin hadi aileni sil yada gitme yok böyle bişey..kafamçokkarıştıazda olsa bizden istenen biraz saygı ..yerimseniben

amin canım amin ozaman en güzeli herseyi basta konusmak oturmam deseymıs keske ailenle hersey basta konusulunca evlenınce okadar buyuk problemler çıkmıyo.yanı ozaman neymiş seviyorum diyip herseye katlanırım kelimesi yalanmıs.insan anyayı konyayı evlenınce anlıyo iş işten geçiyo evlenırken sağlıklı düşünmek gerek acaba yasayabilirmiyim diye :sinifsinif: :sinifsinif:

bencede sevsekte sevmesekte saygılı olmalıyız... çok şükür rabbime bizim böyle sorunlarımız yok benim ailem eşimi çok sever , eşimiz aileside beni sever

nıyeyse canım genelde eşlerimiz ailemizle iyi geçiniyoda gelin kaynana anlaşamıyo cevremde hiçbir erkeğinde kaynanamı sevmiyorum dediğini duymadım hep bayanlar söylüyo neden acaba CADIARZU

nıyeyse canım genelde eşlerimiz ailemizle iyi geçiniyoda gelin kaynana anlaşamıyo cevremde hiçbir erkeğinde kaynanamı sevmiyorum dediğini duymadım hep bayanlar söylüyo neden acaba CADIARZU

çünkü o kadar emekle büyüttükleri oğullarını elin kızı alıp götürüyor, herşeyini sahipleniyor.. kaynanalarında zoruna gidiyor gıcık oluyorlar he he he :))) sanki gelinler uzaydan pat diye düşmüş onlara emek veren anneleri yok he he he :)))))

ben bunu kayınvalideme bi sorayım yarın telefon açayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu arada ilk mesajı yazan arkadaş yok acaba lohusamıydı, adı yeni anne ya ondan derdi neyse koca tarafıyla Allah yardımcısı olsun rabbim kimsenin yuvasının huzurunu bozmasın

Konu içerik bakımından ilgili başlığa yani Bir Derdim Var başlığına taşınmıştır.

Konu dışı mesajlar diye silinen mesajlar ise, bir üyenin mesajına verilen cevaplardır.

Gereken işlem yapıldığı için o mesajlar da tarafımdan silinmiştir.

Kolay gelsin arkadaşlar..a.s

valla ben fare kelimesine değil de şu iğrenç aile müessesesinin ortadadan kaldırılması konusuna takıldım.bu ne demek yaa.valla normalde kimseyi kınamak adetim değildir.ama arkadaşı kınıyorum.aile müessesesi ortadan kalksın ve rezillikler diz boyu yaşansın kim kime dum duma demi arkadaşım...

teşekkür ederiz:)))) iyi geceler

Galiba anası babası olmayan ağaç kavuğundan çıkmış biri olsa ne güzel olurdu değil mi?
Aile yok ohhh ne rahat.
Vallahi yaşlılıktan mıdır nedir ben bu ailelerin istenmemesini anlanıyorum yahu. Hiçbir şey tek taraflı değildir. İnsanın birazda kendine bakması lazım.

harfi harfine katılıyorum arkadaşımm yaa bende eşimin ailesiyle görüşmüyorum yani oğlullarıyla görüşmüyolar dolayısıyla benlede ama yenede saygısızlık yapmam arkalarından konuşmam (bize çok kötülük yapmış olsalar bile) rabbim herşeyi biliyo nasılsa deyip geçiyorum

bende eşimin ailesinin hareketlerini sevmiyorum ama normalde çok çok iiyiler sadece ben hoşlanmıyorum oda kültür farkından sadece onların istedikleriyle benim istediklerim farklı okadar
ama hiçbir zaman saygısızlık yapmadım eltilerim beni ilgilendirmez zaten önemli olan kişilerde abi ve ablaları benim için ama her ailede ufak tefek şeyler oluyo bunlarıda zamanla aşacağımızı biliyorum.

canım sen neden sevmiyorsun bilemiyorum pek açıklamamışın ama onlar eşinin ailesi eşin senin ailen için böyle birşey yazsa çok üzülürdün bence eşinin hatırına bazı şeyleri olumlu görmeye çalış yoksa benim gibi yıpranırsın sonra griye bakıp hatırladığında boşuna yıprandığını farkedersin.

Nedenini yazmamışsın ama neden ne olursa olsun nefret çok kötü bir duygu.
İnsanın sadece kendine zarar verir.:1no2:
Eşlerimizin ailesini sevmesek bile saygı duymak gerekir.

kayinvalidemi benden dinlerseniz .. cok iyi bir insandir.. bazen beni sinir etsede cekilmeyecek birisi degildir .. iyi bir annedir en onemlisi herseyi her lafi sozu davranisi evlatlarini dusundugu icindir .. annem kadar sevemesemde yinede oda bi yerde benim annem

eltimin agzindan dinlerseniz .. herseye burnunu sokar .. herseye karisir.. kocami benden kiskanir.. kendinden baska kimseyi dusunmez .. niye ben bu aileye dustum neden ben bu kadinin gelini oldum niye hic sansim yok .. ondan nefret ediyorum .. o olmeden bana rahat yuzu yokk .... uzar gider ..

evet insan birazda kendisine bakmali .. bi gelin olarak soyluyorum ki bazi gelinler hicde az degil ..

muse haklisin..hatta bazi gelinler kaynanalik yapiyo..esinin anneside gelin durumunda oluyo...
mesela kayinvalide fabrikada calisip yorgun haliyle birde yemek yapar..gelin hanimda aksama kadar dogru dürüst ish yapmaz.....kayinvalide yemek niye yapmadin sözünü bile etmez tatsizlik olmasin diye...

Allah herkezi iyi insanlarlan karsilastirsin. amin...

eşimin ailesini sevmeyebilirim,ama bu bana hakaret etme hakkını vermez,yokta sayamam,
evime geldiklerinde güler yüzümü eksik etmem,bu bana verilen terbiyenin şartıdır,evlatlarıda evlatlığını tabiki yapsın,sonuçta ağaç kovuğundan çıkmadı ...üzerinde hak,emek var mutlaka....
uyumsuzluktan dolayı rahatsız oluyorsam eğer araya saygıyı koyarım,zarar görmemek içinde elimden geldiği kadar kaçarım....

gecenlerde bi kitapta okudum Kuranda bile birbirimize iyiyi guzeli tavsiye etmemiz emrediliyormus ..
kimse salak yerine konsun demiyorum kimse ezilsinde demiyorum ama bazen cok abartiyoruz
bazilarimiz evde yaptigimiz isin yarisini kayinvalidede yapsak kendimizi hizmetci konumunda hissediyoruz
bi turlu benimseyemiyoruz sirf adi kayinvalide oldugu icin
kayinvalidemizin yaptigi elestrilerin aynisini annemizde yapiyor bize ama onunkiler batiyor

ilk zamanlar bende problemler yasadim
cunku iki ayri kultur iki ayri nesil bir tek insani paylasiyor ve ikiside o insani cok seviyor
inanin onlar icinde kolay degil 25 yasina kadar esime el bebek gul bebek bakmis
ve ben gelince daha ilk haftadan esim surekli bana iltifatlar yagdiriyordu
beni annesine ovuyordu
yaptigim yemege defalarca kez eline saglik askim bebegim harika olmus diyordu
annesine de der eline saglik diye ama benimkini abartiyordu yani evlilik halleri iste
kayinvalidemde ister istemez gicik gicik laflar soyluyordu ve soyledigi laflar bana dokunuyordu
ilk zamanlar bunlar oluyor
ama kayinvalideyle ayni dil konusmaya baslanildigi an hersey yoluna giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…