- 2 Şubat 2018
- 169
- 80
- 48
- 36
- Konu Sahibi Minikellerr
-
Altı aylık bebeğim var, sayısını hatırlamadığım kadar cok uyanıyor bazı geceler esimi ben salona gönderiyorum öyle gecelerde hafta içiyse eğer, dikkat gerektiren bir isi var , onun uykusuz kalmasının hiçbirimize bir faydasıolmuyor
Bence sorun yok,ben de eşimi bazen zorla diğer odaya gönderiyorum uyuması için .Himmm. Esim de ders çalışıyor sürekli işi gereği. Zor oluyor diyor uykusuz kalınca. Yani sorun yok diyorsunuz
Yani bana göre yok, sürekli ayrı yatmak dogru değil ama cocugun huzursuz olduğu gecelerde ertesi sabah işe gidecek eşe illa burda yat sende uykusuz kal demek çok da mantıklı gelmiyor acikcasi :)Himmm. Esim de ders çalışıyor sürekli işi gereği. Zor oluyor diyor uykusuz kalınca. Yani sorun yok diyorsunuz
Bence doğal bir durum siz calismiyorsaniz evdeyseniz eşiniz ise gidiyorsa gün içinde uyuma şansı olmayacağı için haklı olarak başka odada uyumak isteyebilir. Ama eğer sizde calisiyorsaniz işbölümü yapmalısınız bir gece siz uykusuzsaniz diğer gece de eşiniz yardımcı olmali
yapmayın ya insafBen calismiyorum
O zaman bence bunu sorun etmeyin. Demekki gerçekten gün içinde çok zorlanıyor. Genel olarak yaninizdaysa problem edilecek bir durum yok bence boş yere kendinizi uzmeyinBen calismiyorum
Senin kocan ben olabilir miyim acaba
Bizde çocuk yok. Ama ben tek yatmak istiyirum
Birlikte yatmaya alışamadım .tek başıma yayilmak istiyorum.
Ne yapacağım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?