- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi Minikellerr
-
O sizin yaşam tarzınız. Bizde çok meraklı değiliz birbirimizle yatmaya. Zatende söylüyor keşke iki tek kişilik baza alsaydık birleştirip ayirirdik diyeKızlar iyi geceler. Aklima takılan bir durum var ve yanlış mi düşünüyorum bilemedim. SiZe danışmak istedim.
3.5 yıllık evliyiz. 1.5 yaşında bir bebegim var. Eşim çocuk ne zaman gece çok uyansa veya akşamdan o gece sık uyanacagi belli olsa salonda yatıyor. İşte sorun oluyor uykusuz kaldığım zaman diyor.
Ben istemiyorum ayrı yatmayı. Sizce haksız miyim?
Ben gece emzirmek icin yanima aldigimda bazrn babasindan bize yer kalmamis oluyor..babasini ben gonderiyorum git de rahat yatalim dusucem diye..Himmm. Esim de ders çalışıyor sürekli işi gereği. Zor oluyor diyor uykusuz kalınca. Yani sorun yok diyorsunuz
Ben şuan hamileyim 6 haftalık ama bana eşinizin davranışı yanlış gelmedi neticede dışarda çalışıyor ama eğer ertesi gün ise gitmeyecekse gece onunda destek olmasını beklerim ya da akşam gelince ilgilenmesini beklerim ama eşim söylemese bile ben ona diğer odada uyumasını teklif ederim. Bilmiyorum suanki psikolojim düşüncem buKızlar iyi geceler. Aklima takılan bir durum var ve yanlış mi düşünüyorum bilemedim. SiZe danışmak istedim.
3.5 yıllık evliyiz. 1.5 yaşında bir bebegim var. Eşim çocuk ne zaman gece çok uyansa veya akşamdan o gece sık uyanacagi belli olsa salonda yatıyor. İşte sorun oluyor uykusuz kaldığım zaman diyor.
HaksızsınKızlar iyi geceler. Aklima takılan bir durum var ve yanlış mi düşünüyorum bilemedim. SiZe danışmak istedim.
Çocuga oda yapın bence.Kızlar iyi geceler. Aklima takılan bir durum var ve yanlış mi düşünüyorum bilemedim. SiZe danışmak istedim.
Kızlar iyi geceler. Aklima takılan bir durum var ve yanlış mi düşünüyorum bilemedim. SiZe danışmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?