Kocanin ayrı yatma sevdası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bir sorun yok çünkü gerçekten uykunu alamadan günü geçirmek çok zor eşiniz haklı bırakın içerde uyusun

Kizim dogdugundan beri birlikte ayni odada kaliyoruz esim diger odada uyuyor biz kizimla bazen gec uyuyoruz bazen o uyuyor ben tv izliyorum internetten biseyler bakiyorum gecenin bi vakti acikiyorum atistiriyorum 3 bucuk senedir duzenimiz bu ben memnunum.

Dikkat gerektiren bir işse uykusuz kalmasın tabi ki. Biraz idareci olun ya.
Hemen soğumaz aranız korkmayın bu kadar.

Doğumdan sonra 2 ay kadar salonda yattık oğlumla. Alçak koltuk daha rahattı benim için. Eşimle de hala iyiyiz.

Ben de çalışıyorum oğlum 2 buçuk yaşında bu ara çok sık uyanıp yanımıza gelir oldu. Odasında hala normal yatak yok. Olsa dalana kadar yanında yatacağım. Alana kadar idare ediyoruz.
Bazen ben eşime diyorum rahat olmuyor birimiz koltuğa gidelim diye. Üşenmesek kalkıp gidecek birimiz :)

M Minikellerr 1.5 yaşında odasını ayırmak için geç bile kalmışsın.

Ben 14 aylık ayırdım. Ki hazır olan odasına koymuyordum çocuğu nedense? Galiba çalıştığım için sürekli emzirmeye kalkmak zor geliyordu.
Eşim bir gün odasında yatsın bu gece dedi. Resmen "sahi neden yatırmıyoruz ki?" dedim :)))
Telsizi taktım. O gece her kıpırtıya uyanmadan, emzirme dışında uyanmadan nispeten kaliteli bir geceye adım attım :)
Neden daha önce yapmadım ki dedim sabah işe giderken :)

Sen de ayır odasını artık. Çalışmasan bile tüm gün evde uğraşıyorsun. Sen de dinlenirsin.

O sizin yaşam tarzınız. Bizde çok meraklı değiliz birbirimizle yatmaya. Zatende söylüyor keşke iki tek kişilik baza alsaydık birleştirip ayirirdik diye

Himmm. Esim de ders çalışıyor sürekli işi gereği. Zor oluyor diyor uykusuz kalınca. Yani sorun yok diyorsunuz
Ben gece emzirmek icin yanima aldigimda bazrn babasindan bize yer kalmamis oluyor..babasini ben gonderiyorum git de rahat yatalim dusucem diye..

Benim esiminde yogun bi isi var ama tam tersi ben git desemde israrla ayra yatmaz.gece sesini duymazsin yorgunsun diye.
sizde calisiyor olabilirdiniz.
calismasaniz bile sizde uykunuzu almis olmuyorsunuzki bu durumda.
bencile bi dusunce esinizin yaptigi sanki

Vaktini ayıran yorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Bir an durdum düşündüm yazdıklarinizi okurken ben napiyorum dedim. Bu konuya gelene kadar benim öyle büyük problemlerim var ki eşimle. Bunu yeni yeni idrak etmeye başladım. Daha doğrusu bu evliliğinin bir sonu yok galiba bunu anlıyorum. Kendimi taniyamiyorum artık. Ben ben olmaktan çıktım. Kızlar ben çok kötüyüm şuan bir yandan oğlumu uyutuyorm bir yandan ağlıyorum. Kimseye anlatamıyorum. Siz varsınız iyi ki. Ben napicami bilmiyorum. Bilmiyorum. Doğru olan ne bilmiyorum.

haklısınız tabiki eşimle yatmıcaksam neden evlendim ki.. ayrıca evladımız ortamızda bıle yatar :) eşinize bu durumu konusun

Ben şuan hamileyim 6 haftalık ama bana eşinizin davranışı yanlış gelmedi neticede dışarda çalışıyor ama eğer ertesi gün ise gitmeyecekse gece onunda destek olmasını beklerim ya da akşam gelince ilgilenmesini beklerim ama eşim söylemese bile ben ona diğer odada uyumasını teklif ederim. Bilmiyorum suanki psikolojim düşüncem bu

İkinizde haklısınız bir müddet daha böyle devam etmesinde sorun yok bence. Hem sizin içinde daha iyi.

Surekli ayri yatilmaz,ama en buyuk sorununuz 1,5 yasindaki cocukla hala ayni odada yatmaniz.
Cocugun odasi ayri olsa siz de beraber uyursunuz esinizle.

Haksızsın
Ben de Doğum yapacağım
Şimdiden eşime derim sen yatak odasında yat biz bebekle diğer odada yatarız diye
Adam işe gidecek siz evdesiniz
Ayrı yatınca ne oluyor sevgisi mi azalıyor zaten uykudasınız sizin düşünmeniz gerek eşinizi

Ya bilmiyorum bebeğim doğunca düşüncem değişir mi ama eşimin başka odada yatmasını istemem çok nadiren belki olur da. Benim iş arkadaşlarımdan bir tanesi evlenir evlenmez hamile kalmış birinci doğunca da hemen ikinciye hamile kalmış ve 1.doğduğundan beri eşi hep salonda yatmış yani yaklaşık 6 yıllık evlilikte 5 yıldır kadın çocuklarla adam salonda yatıyor. Bana çok saçma geliyor bu durum. Sizin eşiniz ara sıra salona gidiyor sanırım o belki olabilir ama dikkat edin sürekli böyle olmasın bence eşler arasındaki bağ da zayıflıyor böyle olunca.

Çocuga oda yapın bence.

Benim eşimin uykusu zaten ağır diye hiç yanımdan gitmedi geceleri,ilk haftalarda sezeryan dan dolayı hareket etmede zorlanıyordum yardımına ihtiyacım oluyordu zaten,bi de uzaklaşırız diye endişelendim gitse kesin alınırdım sizi anlıyorum,kızım meme bağımlısıydı,o yüzden geceleri eşimin pek faydası olmadı emerek uyuyordu bazen çok bunaldığımda eşimi uyandırıp ki haftasonu yapardım çoğu zaman nolur bişi yap ben yatıyorum bana geldiler derdim.

Velhasıl gitmesin dibimde dursun :)

Eşiniz işe gittigi icin dogru yapıyo aslında.. sürekli onunda uykusunu bölmeye gerek yokki diye düsünüyorum.. bazen cok sabrınız zorlandıgında uyandırırsınız

Bizde de durum aynı, ama ben pek takmıyorum artık , hatta hakta veriyorum ..
çocuktan önce çalıştığım dönemde uykumun bölünmesine tahammülüm Yoktu..
şuan ben çalışmadığım için geceleri eşimden herhangi bir fedakarlık beklemiyorum ve bebeğimle de rahat ediyoruz açıkçası
Ama burada tabi sizin bakış açınız da önemli
Kimi insan eşi olmadan uyuyamaz, alışmıştır vs
Eğer öyle ise haklısınız tabi .. hassas olduğumuz noktalarımızla biz olabiliyoruz sonuçta ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…