- Konu Sahibi Minikellerr
-
Evet bizimle yatıyor. Yani yatağı bizim odada. Bizim yatakta yatmıyor.
Kendileri oyle sacma triplere giriyolar. Benim eşimde yapti zamaninda. Neymiş yataga hizli oturmuşum da onu öldürecekmiymişim 1 hafta ayri yatti. Bende hic gel demedim. Sonra tipis tipis geldiValla bebek 2 aylık eşim de sürekli salona kaçıyor.
Baktım olmayacak topladım tası tarağı ben de geldim. Şu an salon koltuğunu açtık ikimiz yatıyoruz bebek yatak odasında kaldı
Anlamadım da bebek 22.30 da uyuyor 4.30 da kalkıyor bi defa. Onda da ağlamadan alıp emzirip geri koyuyorum zaten. Ne diye adam yatağından soğudu çözemedim. Koltukta sürünüyoruz şu an
Canim sen ew hanimiysan benim gibi bence hiç sorun yok sende calışmıs olsan derdim kalksin iki de o yardim etsin ama ekmek parasi icin calisyor.Onada yazik kocalik gorevlerini yapyosa hiç bir seyini eksik etmiyirsa ilgi alakasida dahil gece ayri yatsin dinlensin ki isine dinç gitsin.Biraz da senin elinde bebegini ayri yatirmaya ugras we alistir masallah buyumuste ondan sonra ayri yatmaniza da gerek kalmaz.
benimki evlendiğim günden beri ayrı yatıyor. üzülme.
Valla bebek 2 aylık eşim de sürekli salona kaçıyor.
Baktım olmayacak topladım tası tarağı ben de geldim. Şu an salon koltuğunu açtık ikimiz yatıyoruz bebek yatak odasında kaldı
Anlamadım da bebek 22.30 da uyuyor 4.30 da kalkıyor bi defa. Onda da ağlamadan alıp emzirip geri koyuyorum zaten. Ne diye adam yatağından soğudu çözemedim. Koltukta sürünüyoruz şu an
Ayrı yatmak araya soğukluk getiriyor bebeğin çok uyanıyorsa gece beslenmesini kes kesintisiz uyusun. Benim 2 küçük çocuğum var ve boşanıyorum. Sebeplerden biride ayrı yatması sevgi kalmaması.
minnosun odasini ayirma sansiniz varsa artik ayirin ileride daha zor olur cunku
ay keske benim kocamda bu gece salonda yatayim desede horultusundan kukremesinden kurtulup bir gece rahat yatsam
Herkes kendine göre haklı aslında, geceden uykusuz kalıp, sabah erkenden işe gitmek zorunda kalmak ve işte verimli olmaya çalışmak zor oluyordur. Ben de şimdi hamileyim, bunu düşünürüm mesela, eşimi gece uyandırmadan nasıl yapabiliriz diye, çünkü ben evde olacağım az çok dinlenme şansım olacak ama babalara da günah ya :)Kızlar iyi geceler. Aklima takılan bir durum var ve yanlış mi düşünüyorum bilemedim. SiZe danışmak istedim.
3.5 yıllık evliyiz. 1.5 yaşında bir bebegim var. Eşim çocuk ne zaman gece çok uyansa veya akşamdan o gece sık uyanacagi belli olsa salonda yatıyor. İşte sorun oluyor uykusuz kaldığım zaman diyor.
Ben istemiyorum ayrı yatmayı. Sizce haksız miyim?
Ya adam uykusuz kalinca bi faydasi var mj ? Benim kızcede 11 aylik ben evdeyim adam ise gitcek ne gerek var yaniHimmm. Esim de ders çalışıyor sürekli işi gereği. Zor oluyor diyor uykusuz kalınca. Yani sorun yok diyorsunuz
Himmm. Esim de ders çalışıyor sürekli işi gereği. Zor oluyor diyor uykusuz kalınca. Yani sorun yok diyorsunuz
Uzmanlar 6 ay diyor odayi ayirmak icin. Kizim bir yasinda emziriyorum ve 6 ayliktan beri odasi ayri. Hem bebeginizin saglikli gelisimi icin hem de evliliginiz icin bence artik ayiririn.Odasi cok uzak olmasa gerek, kalkip odasinda emzirin.Ben sütten iki yaşında kesmeyi düşünüyorum. Odasını da o zaman ayıririm diyordum. Çünkü şimdi süt için çok sık uyaniyor. Geç mi olur ki
Gerçekten mini?? E peki sebep olarak ne gosteriyor?
uykusu gelmiyormuş. tv izleyerek uyuyor. sabah kalkıp çağırınca geliyor da ne gerek var.Ben sütten iki yaşında kesmeyi düşünüyorum. Odasını da o zaman ayıririm diyordum. Çünkü şimdi süt için çok sık uyaniyor. Geç mi olur ki
Gerçekten mini?? E peki sebep olarak ne gosteriyor?
çocuk için evlenmiş. çocuğumuz da oldu.Niye evlenmiş ki bekarken de tek yatıyordunuz
bizde de dokunmak yok. zaten cinsellik hiç yok. alıştım sanırım.Ayrı yatmak araya soğukluk getiriyor bebeğin çok uyanıyorsa gece beslenmesini kes kesintisiz uyusun. Benim 2 küçük çocuğum var ve boşanıyorum. Sebeplerden biride ayrı yatması sevgi kalmaması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?