Kocanin ayrı yatma sevdası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizim cumadan beri hasta esimle ikimiz mahvolduk. Sabahlara kadar agladi cocuk ikimizde baktik mecburen ve esim iise gitti o halde şuan o da hasta oldu cunku uykusuzluk olunca vucud direnci dusuyor tamamen. Olan yine bana oldu ikisiylede uğraşıyorum. Yani hafta sonu evde oluyorsa arada da o baksin paslaşın. Ama surekli ayri yatmakta iyi değil tabi..

Evet bizimle yatıyor. Yani yatağı bizim odada. Bizim yatakta yatmıyor.

Sizin yatağınızda yatmasına gerek yok zaten. Sizin odanızda yatması sizinle yatması demek. Ayırın artık odasını bebeğin, doğru olan bu bence.
Eşiniz de haklı çalışıyor bir gün değil iki gün değil uykusuzluk olumsuz etkiler..

Kendileri oyle sacma triplere giriyolar. Benim eşimde yapti zamaninda. Neymiş yataga hizli oturmuşum da onu öldürecekmiymişim 1 hafta ayri yatti. Bende hic gel demedim. Sonra tipis tipis geldi

Ayrı yatmak araya soğukluk getiriyor bebeğin çok uyanıyorsa gece beslenmesini kes kesintisiz uyusun. Benim 2 küçük çocuğum var ve boşanıyorum. Sebeplerden biride ayrı yatması sevgi kalmaması.

minnosun odasini ayirma sansiniz varsa artik ayirin ileride daha zor olur cunku
ay keske benim kocamda bu gece salonda yatayim desede horultusundan kukremesinden kurtulup bir gece rahat yatsam

Ben sütten iki yaşında kesmeyi düşünüyorum. Odasını da o zaman ayıririm diyordum. Çünkü şimdi süt için çok sık uyaniyor. Geç mi olur ki
benimki evlendiğim günden beri ayrı yatıyor. üzülme.

Gerçekten mini?? E peki sebep olarak ne gosteriyor?

Bir defa uyanıyor gece .Yani evet sizinki biraz farklı olmuş. Bir kere de bolunsun uykusu. Benimki çok uyanıyor agliyor.

Bence bu durumda bir anormallik yok, doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılıcam kısmetse. Ben evdeyken gece bebeğe bakmak için eşimi ayağa dikmek bana biraz acımasızca geliyor. Şu an uykusuz kalıyorum ve işe gelirken çok zorlanıyorum. Zaten aynı evde bebek uyanınca ister istemez uykusu sürekli bölünecek, ayrı gidip 2-3 saat uykusunu alsın bari diye düşünürüm ben olsam. Dert etmeyin bence.

Herkes kendine göre haklı aslında, geceden uykusuz kalıp, sabah erkenden işe gitmek zorunda kalmak ve işte verimli olmaya çalışmak zor oluyordur. Ben de şimdi hamileyim, bunu düşünürüm mesela, eşimi gece uyandırmadan nasıl yapabiliriz diye, çünkü ben evde olacağım az çok dinlenme şansım olacak ama babalara da günah ya :)

isine bagli bence,
uykusuzluk dikkatini dagitip isini yapmasina engel oluyorsa elbette bir cozum bulmak gerekir.
Ama en guzeli bence artik kendi odasina alistirmaniz olur.
Boyle sik uyandigi gunlerde de siz onun odasinda yer yatagi falan yapabilirsiniz mesela.

Himmm. Esim de ders çalışıyor sürekli işi gereği. Zor oluyor diyor uykusuz kalınca. Yani sorun yok diyorsunuz

Akademisyen falan mı? Benim eşim akademisyen. Benim oğlum da 19 aylık. Geçen ay odasını ayırdım artık (daha önce ayıracaktım ama uygun olmadı), ama bu sefer de ben onun odasındaki çekyatta yatmaya başladım. Orası daha rahat daha tatlı geliyor. Daha doğrusu gece hala kalktığı için uyandığında oraya geçiyorum.

Ama bence eşin haklı, uykusuz cidden çok zor oluyor.

Ben sütten iki yaşında kesmeyi düşünüyorum. Odasını da o zaman ayıririm diyordum. Çünkü şimdi süt için çok sık uyaniyor. Geç mi olur ki

Uzmanlar 6 ay diyor odayi ayirmak icin. Kizim bir yasinda emziriyorum ve 6 ayliktan beri odasi ayri. Hem bebeginizin saglikli gelisimi icin hem de evliliginiz icin bence artik ayiririn.Odasi cok uzak olmasa gerek, kalkip odasinda emzirin.

Calisan biri olaraken son usenecegim sey onu emzirecegim zaman.. hic zor gelmedi bana. Sezaryen yuzunden 20 gunde ancak toparlandim ben kendi odamda o da odasinda uyudu atti oraya bi sandalye uyandiginda emzirip yattim. Hicbirimiz de rahatsiz olmadik

uykusu gelmiyormuş. tv izleyerek uyuyor. sabah kalkıp çağırınca geliyor da ne gerek var.

Ayrı yatmak araya soğukluk getiriyor bebeğin çok uyanıyorsa gece beslenmesini kes kesintisiz uyusun. Benim 2 küçük çocuğum var ve boşanıyorum. Sebeplerden biride ayrı yatması sevgi kalmaması.
bizde de dokunmak yok. zaten cinsellik hiç yok. alıştım sanırım.

Sanırım siz calısmıyorsunuz cocuga gece tek baktıgınıza göre
Bence sizde calısıyorsanız sorun edilecek bişey yok adam gayet haklı işyerinde uyuklayacagına gitsin yatsın diğer odada ama siz calısıyorsanız yaptıgı bencillik derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…