Kocanin ayrı yatma sevdası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman bence bunu sorun etmeyin. Demekki gerçekten gün içinde çok zorlanıyor. Genel olarak yaninizdaysa problem edilecek bir durum yok bence boş yere kendinizi uzmeyin

Allah için ilgili bir babadir. Altını açar yemek yedirir banyosunu yaptırır. Hava güzelse çıkarır gezdirir.

Adam çalışıyor, keyfi bir sebep değil.
Konforu siz sağlamalısınız.
Bence bebek odasını ayırın artık.
Bebek telsizi ile yürütmeye çalışın.
Eşiniz daha az etkilenir.

Allah için ilgili bir babadir. Altını açar yemek yedirir banyosunu yaptırır. Hava güzelse çıkarır gezdirir.
Siz eşinizi özlüyorsunuz ayri yatmak istememe sebebiniz bu muhtemelen. O zaman tavsiyem bebeğinizin odasını ayırmanız yönünde olacak :) öyle yaparsanız bebek uyanınca gidip uyutur geri odanıza dönersiniz

Eşin haklı Sonuçta Sabah erken kalkıp işe gidiyorsan Eğer uykusunu alması gerek Eşim bana bunu teklif etmeden Ben bir sene Bebeğim gece hiç uyumuyor du ve gelip ben salonda yatıyorum bebekle Üstelik de yani böyle şeyleri çok da dert etmeyin Eğer Eşinizin Size karşı başka davranışları yoksa eksi yönde

e tabiki haklı adam.hatta sizin bunu düşünüp onu göndermeniz lazım.ya da çocuğun odasını artık ayırın zaten zamanı geliyor hatta kimisine göre gelmiş bile.
Aslında 2 yasına kadar aynı odada yatmak tavsiye ediliyor ama görüş ayrılıkları mevcut tabi

Bence normal ayri yatmasi. Uykusuz işe gidip sabahi akşam etmek kolay mi? Siz de calisiyorsaniz mecbur sirayla bakilir, kalkilir ama evdeyseniz sabah ise giden eşi uykusuz birakmanin anlami yok cocugu ortak yaptiniz diye...

Ben çalışmıyorum.
Eşim çalışıyor.
Doğal olarak onun uykuya ihtiyacı var.
Oyüzden sorun yapmıyorum ,hatta ben kendim gönderiyorum salona uyusun die.
Ama ikimizde çalışıyor olsaydık sorun olurdu.

cocugu bırlıkte yaptınız buyuturken neden sadece anne ılgılenıyor
bır kere artık odasını ayırmalısınız ve nobetlese ılgılenmelısınız bırgun sız bırgun o
ıkınızde dınlenmıs ve emek vermıs olursunuz

Cocugunuz iyi uyauyana kadar ayri yatain o zaman ... bebeginiz daha cok kücük bence odalari ayirmayin. Siz yanliz yagmak istemiyorsunuz bebekte istemez yanliz yatip yanliz uyanmayi ...güvenli bag kurmak icin sart.
Bebek size sormadi digarken siz bebek istediniz en azindan ben öyle düsünüyorum

Neyseki benim eşim duymadığı için uyanmıyor Ama uykusu bölünseydi ben çalışmadığım için bu durumu istemesem de sorun etmezdim. En azından eşiniz uykusunu alır dinlenir böylece akşam işten gelince ailesiyle kaliteli zaman geçirmeye enerjisi olur.

Benim eşimde sabaha karşı geçiyor salona bazen.
Bazen de ben gönderiyorum.
Şöyle düşünüyorum
Ben evdeyim ve bebeğim gün içinde uyuduğunda onunla uyuyor dinleniyorum.
Ama onun öyle bi şansı yok. Ve dikkat gerektiren bir işi var.
O yüzden dinlenmesi lazım.
Hastalık veya ateşli olduğunda uyumasada bizimle kalıyor tabiki. Seslenirim duymaz acil bişey olur diye.
Ama bende çalışıyor olsaydım sırayla kalkardık yapacak bişey yok.

Normal bir durum. 6 aylık bebegim var gece uyumayınca eşim salona geciyor. Yorucu iş olunca mecbur dinlendiriyorum ki zaten annelerin yaptığı fedakarlığı bir baba yapabilir mi..

Bu durumda hiç kötü birşey yok.
Çocuğu beraber yaptık beraber uykusuz kalalım kafaları felan hiç adil değil.
Şöyle ki sizde çalışıyorsanız evet sorun.
Ama çalışmıyorsanız asla sorun olmamalı.
Ben Çalışkem eşim o gün çok yorulduysa horlayacağını bilir ayrı yatardım. Neden?
Çünkü sesten dolayı uykusuz kalıp işe gitmek gibi bir mevburiyetim vardı.
Zaman zaman empati yapalım..

Valla bebek 2 aylık eşim de sürekli salona kaçıyor.
Baktım olmayacak topladım tası tarağı ben de geldim. Şu an salon koltuğunu açtık ikimiz yatıyoruz bebek yatak odasında kaldı
Anlamadım da bebek 22.30 da uyuyor 4.30 da kalkıyor bi defa. Onda da ağlamadan alıp emzirip geri koyuyorum zaten. Ne diye adam yatağından soğudu çözemedim. Koltukta sürünüyoruz şu an

Ben sinir olurdum sanırım. Ikimizde çalışıyoruz sabahin alti bucugunda ayaktayım e simdi bir de hamileyim. Gece tuvalete kaldırır aglarsa benden önce koşar ama kalkip salona gitse sinirlerim zıplar benim uykumbiraz ağırdır okulda cok yorulurum istine de ev isleri malum. Aksam yemeğinden sonra savaştan çıkmış gibi hissederim kendimi. Cocugun bütün her seyine tek başıma koşmak zorunda kalsam 2. Yi de düşünemezdim her sey cok zor gelirdi. Simdi o kalkinca ben de kalkiyorum sagolcnm iyi ki kalktin ben duyamadim diyorum mesela gerilmiyorum hic değilse. O oglumuzu ben de onu pışpışlıyorum derken büyüüp gidiyoruz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…