- 2 Şubat 2018
- 169
- 80
- 48
- 36
- Konu Sahibi Minikellerr
-
O zaman bence bunu sorun etmeyin. Demekki gerçekten gün içinde çok zorlanıyor. Genel olarak yaninizdaysa problem edilecek bir durum yok bence boş yere kendinizi uzmeyin
Siz eşinizi özlüyorsunuz ayri yatmak istememe sebebiniz bu muhtemelen. O zaman tavsiyem bebeğinizin odasını ayırmanız yönünde olacak :) öyle yaparsanız bebek uyanınca gidip uyutur geri odanıza dönersinizAllah için ilgili bir babadir. Altını açar yemek yedirir banyosunu yaptırır. Hava güzelse çıkarır gezdirir.
O zaman biraz daha anlayisli olabilirsiniz sonucta butun gun milletle ugrasiyolar disarda ekmek parasi icin ugrasiyolar bazi durumlar disinda sizinle ilgisi alakasi varsa sıkıntı etmeyinBen calismiyorum
Ben calismiyorum
Eşin haklı Sonuçta Sabah erken kalkıp işe gidiyorsan Eğer uykusunu alması gerek Eşim bana bunu teklif etmeden Ben bir sene Bebeğim gece hiç uyumuyor du ve gelip ben salonda yatıyorum bebekle Üstelik de yani böyle şeyleri çok da dert etmeyin Eğer Eşinizin Size karşı başka davranışları yoksa eksi yöndeKızlar iyi geceler. Aklima takılan bir durum var ve yanlış mi düşünüyorum bilemedim. SiZe danışmak istedim.
3.5 yıllık evliyiz. 1.5 yaşında bir bebegim var. Eşim çocuk ne zaman gece çok uyansa veya akşamdan o gece sık uyanacagi belli olsa salonda yatıyor. İşte sorun oluyor uykusuz kaldığım zaman diyor.
Ben istemiyorum ayrı yatmayı. Sizce haksız miyim?
Aslında 2 yasına kadar aynı odada yatmak tavsiye ediliyor ama görüş ayrılıkları mevcut tabie tabiki haklı adam.hatta sizin bunu düşünüp onu göndermeniz lazım.ya da çocuğun odasını artık ayırın zaten zamanı geliyor hatta kimisine göre gelmiş bile.
benimki evlendiğim günden beri ayrı yatıyor. üzülme.
Neyseki benim eşim duymadığı için uyanmıyorKızlar iyi geceler. Aklima takılan bir durum var ve yanlış mi düşünüyorum bilemedim. SiZe danışmak istedim.
3.5 yıllık evliyiz. 1.5 yaşında bir bebegim var. Eşim çocuk ne zaman gece çok uyansa veya akşamdan o gece sık uyanacagi belli olsa salonda yatıyor. İşte sorun oluyor uykusuz kaldığım zaman diyor.
Kızlar iyi geceler. Aklima takılan bir durum var ve yanlış mi düşünüyorum bilemedim. SiZe danışmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?