Kocanın başka bir kadını nasıl arzuladığını karısına anlatması

Hanımlar zor ama lütfen sinirlerinize hakim olun, üye incelenecek ama bu üyelik bir kadına ait, en az 20 senelik evli bir kadın, karı-koca eğitimciler 18 yaşında 1 kızları var, bir de oğulları var ama onun yaşını bilmiyorum.

Ayrılmanız gereken konular var. Yani anlamıyorum aynı yerde çalışıyorsunuz kadının mantıken suçu yok sizin nasıl mideniz alıyor bu durumu? Siz bir erkeği arzuladiginizi eşinize söyleseniz ne tepki verir? Cidden saçmalıklar silsilesi??

adam 3 seme öncede sapıkmış hala sapık konu sahibesi ne demeye donup kalıyor anlamadım.
adam işyerindeki kadın arkadaşlarının poposundan memesinden bahsedince boğazı düğümlenmiyor şakaya vuruyor tişörtten içeri elini sokası gelmiş diye bir şaşırıp afallıyor..

konu sahibesi bütün varlığı çükünden ibaret olan kocanızı ev adamı yapın topluma salmayın sokakta böyle sapıkların hedefi yapmayın kadınları. sapığınıza sahip çıkın.

öğretmen yani bu adam..
inşaşlah lise değildir ordaki kız öğrencileride hayal dünyasına dahil etmiyordur.

Alttan alıp, susup, bi de şakaya vurdunuz öyle mi?Şakaya vurdum derken nasıl yani ,ne söylüyordunuz ki?

eşin sapık ne dememizi bekliyorsun.Genişlik hat safhada seni annesi olarak mı görüyor anlamadım ki bu nedir böylee ki ki anneye bile denmez
Boşan böyle bir adamla olmamalısın sorgulama bilee

Eğer bu cümleye birşey demeyip tabiri caizse cildirmayip adami evden kovmadiysaniz sizde normal degilsiniz . Siz karı kocasiniz farkındasınız değil mi bu ne Terbiyesizlik

Soruyu okurken yüz ifadem tam olarak profil resmimde ki kız çocuğu gibiydi dnkddmmd
Ablacım şaka mısın ya bosasana adamı seneledir aynı konuyu aciyorsun bi de 3 sene önce neyse şimdi de o . kocan bir hıyar malesef degismicek asla . Ya bu deveyi gut ya da bu diyardan git

Bunun neyine gülme emojisi attınız? Kadını taciz etmek istemiş, komik olan ne!

Eşim deme sen onun artık erkek kankası olmuşsun rahat rahat şuna bunu yapasım var diye anlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…