- 10 Kasım 2024
- 2.981
- 9.440
- 78
- 26
- Konu Sahibi bengisuyum
-
eşinizin sapkınlıklarına gülmüşsünüz az bile yapmış.Merhaba arkadaşlar.Acil kendimi tüket meden düşüncelerinizi ihtiyacım var. Kocamla bu dönem aynı iş yerinde çalışmaya başladık.Bayan ağırlıklı bir ekibimiz var.Eşim bazen şunun poposu bunun hattı şunun göğsü o benim tipim olamaz gibi Bayan arkadaşların fiziksel özellikleriyle ilgili benimle sohbet etmeye başladı. O bu kurumda 5_6 yıldır var ben ise daha bu sene başladım.Bende hep alttan alıp susup şakaya vuruyorum Ama dün dediki bir Bayan arkadaş curop giymiş eğilince elimi boşluktan içeri sokmak istedim kendimi zor tuttum dedi bana ve bunu yatağımızda uyumak üzereyken söyledi ve gayet normal ve doğal bir şeymiş gibi..Kocama karşı hissettiğim güzel olan herşey bir anda içimde koptu gitti sanki sonrada sanki bir öküz gelip oturdu oraya nefes alamadım boğazım düğümlendi bir şey diyemedim.Şu an çok kırgınım ona karşı içim göçmüş durumda.Size böyle konuşması normal mi? Sizin kocanız size böyle şeyler söylüyor mu? Ve ben ne yapmalıyım eşime karşı nasıl davranmalıyım?
Bizim kurumda bir kız var cropla geziyor, kimde de sesini çıkarmıyor. Geçen bir adama kıza “x hayırdır bu gün plaja gidiyor gibi giyinmemişsin” dedi. Kız kıkırdadıDesti, hangi isyeri crop giyilmesine uygun olabilir Allah askina? Birde kurum diye anlatıyor sanki devlet dairesi, saskinligimin tezahuruydu pavyon vurgusu.
Dusunuyorum, dusunuyorum crop giyilebilecek, egildiginde ici disi gozukecek kiyafetlerin rahatca giyilebilecegi bir yer aklima gelmiyor. Hangi isyerinin dress code'una crop uygun olabilir? Burasi yaz disizi plazasi mi yani yapmayın.
Var boyle densizler ona lafim yok tabiki ama uygun mu? Tabiki degil. Mesela su an saten geceligi tunik gibi corap ustune giyme modasi var, bircok influencer sanki gecelik degilmiste tunikmis ve asiri şık birseymis gibi bunu pazarlayip duruyor. Gecen birtanesine yorum yazdim, aynisindan ceyizimde vardi diye o da diyor ki ne alakasi var, dm'den fotosunu attim bana satar misiniz diye soruyor. Saka gibi cidden.Bizim kurumda bir kız var cropla geziyor, kimde de sesini çıkarmıyor. Geçen bir adama kıza “x hayırdır bu gün plaja gidiyor gibi giyinmemişsin” dedi. Kız kıkırdadı. Hele bir etkinlikte saten uzun sırt ve göğüs dekoltesi olan elbise giymişti . Herşeyin yeri zamanı vardır, da o kızda yok
Ben de öyle düşünüyordum birçok kişi gibi. Ama Mune abla kadın olduğunu söyledi...Siz karı koca sapıksınız büyük ihtimal.. Yada erkek üyesiniz
Hanımlar zor ama lütfen sinirlerinize hakim olun, üye incelenecek ama bu üyelik bir kadına ait, en az 20 senelik evli bir kadın, karı-koca eğitimciler 18 yaşında 1 kızları var, bir de oğulları var ama onun yaşını bilmiyorum.
İnanılmaz 2 de çocukları varmış. Oysa ki yeni evlenmiş ama kocasını tanıyamamış bir kadın gibi yazmış olayı...Ben de öyle düşünüyordum birçok kişi gibi. Ama Mune abla kadın olduğunu söyledi...
Bu sapık herifin öğretmen olduğunu duyunca çocuklar için endişelendim açıkçası. İlkokul mu lise öğretmeni mi branşı ne belirsiz. Fakat çevresinde hangi kadını görse gözleriyle yiyen tiplerden.İnanılmaz 2 de çocukları varmış. Oysa ki yeni evlenmiş ama kocasını tanıyamamış bir kadın gibi yazmış olayı...
Aynen.. Öğrenciler için de sıkıntılı. Belli ki adam sağlıklı bir bakış açısına sahip değil. Cinsellik tutkusu takıntılı duygular içeriyor.Bu sapık herifin öğretmen olduğunu duyunca çocuklar için endişelendim açıkçası. İlkokul mu lise öğretmeni mi branşı ne belirsiz. Fakat çevresinde hangi kadını görse gözleriyle yiyen tiplerden.
Buraya kadar bir nebze inandırıcı gibiydi ama ciksssMerhaba arkadaşlar.Acil kendimi tüket meden düşüncelerinizi ihtiyacım var. Kocamla bu dönem aynı iş yerinde çalışmaya başladık.Bayan ağırlıklı bir ekibimiz var.Eşim bazen şunun poposu bunun hattı şunun göğsü o benim tipim olamaz gibi Bayan arkadaşların fiziksel özellikleriyle ilgili benimle sohbet etmeye başladı. O bu kurumda 5_6 yıldır var ben ise daha bu sene başladım.Bende hep alttan alıp susup şakaya vuruyorum Ama dün dediki bir Bayan arkadaş curop giymiş eğilince elimi boşluktan içeri sokmak istedim kendimi zor tuttum dedi bana ve bunu yatağımızda uyumak üzereyken söyledi ve gayet normal ve doğal bir şeymiş gibi..Kocama karşı hissettiğim güzel olan herşey bir anda içimde koptu gitti sanki sonrada sanki bir öküz gelip oturdu oraya nefes alamadım boğazım düğümlendi bir şey diyemedim.Şu an çok kırgınım ona karşı içim göçmüş durumda.Size böyle konuşması normal mi? Sizin kocanız size böyle şeyler söylüyor mu? Ve ben ne yapmalıyım eşime karşı nasıl davranmalıyım?
Kocan sapığın teki.Merhaba arkadaşlar.Acil kendimi tüket meden düşüncelerinizi ihtiyacım var. Kocamla bu dönem aynı iş yerinde çalışmaya başladık.Bayan ağırlıklı bir ekibimiz var.Eşim bazen şunun poposu bunun hattı şunun göğsü o benim tipim olamaz gibi Bayan arkadaşların fiziksel özellikleriyle ilgili benimle sohbet etmeye başladı. O bu kurumda 5_6 yıldır var ben ise daha bu sene başladım.Bende hep alttan alıp susup şakaya vuruyorum Ama dün dediki bir Bayan arkadaş curop giymiş eğilince elimi boşluktan içeri sokmak istedim kendimi zor tuttum dedi bana ve bunu yatağımızda uyumak üzereyken söyledi ve gayet normal ve doğal bir şeymiş gibi..Kocama karşı hissettiğim güzel olan herşey bir anda içimde koptu gitti sanki sonrada sanki bir öküz gelip oturdu oraya nefes alamadım boğazım düğümlendi bir şey diyemedim.Şu an çok kırgınım ona karşı içim göçmüş durumda.Size böyle konuşması normal mi? Sizin kocanız size böyle şeyler söylüyor mu? Ve ben ne yapmalıyım eşime karşı nasıl davranmalıyım?
Üzülürsen üzül sen bütün bunları kabul etmiş hayatına devam etmiş bir kadınsın burdaki laflar koymaz sana. Bu arada sakın boşanma o sapık kocan daha da saldırmasın etrafa. Kimler öğretmen oluyor, çocuklar kimlere emanet ben artık ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah ıslah etsin.Teşekkürler
Beni daha da üzdüğünün için
Bence troll değil çünkü içine nasıl öküz oturduğunu anlatmış erkek olsa anlamaz öyle anlatmaktan.Normal mi kocanız size böyle şeyler söylüyor mu diye sormanız zaten başlı başına olay.Başta neden alttan aldınız ben anlamadım.Ee tartışma falan yok mu adamın ağzına etmediniz mi içinizdeki öküzle ve yanınızdaki ile uyudunuz muTeşekkürler
Beni daha da üzdüğünün için
AbowBaşka kızı düşünüp ismini söyleyip mastürbasyon yapmış bir de.Seneler önce boşanması lazımdı konu sahibinin. Bu ne iğrençlik ya !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?