kocanın geçmişi

Elinizde olan seyleri dusunun. Geleceginiz icin bir sey yapabilirsiniz. Orda sosyallesebilirsiniz. Dil ogrenebilirsiniz. Kucuk capli geziler yapabilirsiniz. Ama esinizin gecmisini degistiremezsiniz. O kadinlari var olmamis yapamazsiniz. Yapabileceklerinize odaklanin.

Kendine bir meşgale bulman lazım. İşsizlikten kocana sarmışsın. Bir işe gir, çalışmak istemiyorsan yabancı dil kursuna git, derdini anlatmanın ötesine geç. Eğitimini tamamladıysan kendini geliştir. Yapabileceğin şeyleri araştır. Şu an evde boş boş oturmak aklına olmayacak şeyleri getirmene neden oluyor. Klasik türk kadını moduna girmişsin, hadi türk erkeği çeker belki de yabancı bir erkek bir süre sonra o kaprise katlanamayabilir.

Evet dilimi geliştirip meşgale yaratmaya çalışıyorum ama iş temposundan sonra arada sıkıldığım doğru. Evlenmeden önce de burada yaşıyordum zaten. İş için gelmiştim daha eşimle tanışmadan önce. O proje bitti. Şimdi de iş arıyorum.

Eski konularıniza da baktım
Bence sizin en büyük problemimiz hayattaki tek varlığınızın esiniz olması.
Ne bir arkadaşınız var gidecek ne ailenize en birisi. Hayatınız varsa yoksa eşiniz.
Onun için tüm geçmiş hayatınızı bırakıp gittiğiniz için onu kaybetmek düşüncesi size tüm hayatınızı kaybetme düşüncesi olarak yansımış olabilir. Gurbette olmak zordur...
Bence zamanla, bir çevre edindikce -aileniz genişledikçe yavaş yavaş çıkacaksın bu psikolojiden.

Ayrıca yabancı erkeklerin ilişkilerinde kıskanç olmadığını söyleyen her kimse ben diyim valla fena yanılıyorlar :) yaşamadan önce ben de öyle sanardim ama kıskançlık evrensel bir duygu

hepsi boşluktan. kendine acilen bir meşgale bulmanı tavsiye ederim. zira böyle devam ettikçe hayra gitmiyorsunuz.

Güzel tespit kıskançlığım hiç olmaz Türkiye'ye tatile gittiğimizde ya da kendi arkadaşlarım eşim hep bir arada olduğumuzda. O beni kıskanır hatta öyle zamanlarda. Doğru söylüyorsun. Yabancı erkek kıskanç olmaz diye bir şey yok. Sadece geçmişe karşı anlayışlı, insanız tabii bir şeyler yaşanır diye bakar ama anlatmamdan hoşlanmaz mesela gibi

Ilk basta bende ayni seyi yapiyordum ona yaptiklari bana yaptiklarina gore az diyordum boyle boyle hastalik gibi oldu psikatriye gittim sonra ama insan herzaman kendi kendinin doktoru bu dusunceleri sen sileceksin kafandan

kendinize hobiler edinin, sürekli geçmişi kurcalayarak huzur bulamazsınız herkesin bir geçmişi var önemli olan eşiniz geçmişten gelen alışkanlıklarını bugüne, evliliğinize yansıtıyor mu? yansıtmıyorsa bırakın unutun gitsin..

Bir insanın geçmişine niye takılıp kıskançlık yaparsınız hiç aklım almıyor. Geçmiş neticede,ssenden önce yaşananlar seni hiiçç ilgilendirmez. Senden sonrası önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…