- 23 Şubat 2017
- 218
- 287
- 103
- Konu Sahibi Sahika Kocarslanli
-
selam kızlar, bilenler vardır belki önceki konularımdan eşim yabancı yurt dışında onun ülkesinde yaşıyoruz. Çok büyük aşkla evlendik.
Ülkenin diline çarşı pazarda derdimi anlatacak kadar hakimim. Bir kaç Türk arkadaşım var. Onun dışında yalnızım çok zaman.
Ben zaman zaman kurup kurup kıskançlık krizlerine giriyorum eşimin önceki sevgilileri ile ilgili. Benim de eşimden önce sevgililerim hatta cinsel beraberliklerim de oldu. bu sebepten başlarda onun geçmişini de hiç takmamıştım. O da takılmaz. Ama ara ara bana resmen geliyorlar. Kıskançlıktan geçmişini sorgulayıp kendimi önceki sevgilileri ile karşılaştırıp kavga çıkarıyorum. O bana geçmişini hiç anlatmaz aslında ben zorla sora sora öğrendim bir kaç şey. Geçmişi benimkisine göre epey kabarık, anlayabiliyorum anlatmamasına rağmen. Bu da dert mi diyeceksiniz belki ama hayatımı etkiliyor artık. Nasıl değiştirebilirim düşüncelerimi
Doğru söylüyorsun . Dilimi geliştirmek için kendim ders çalışıyorum bir taraftan bırakmıyorum. Çalışıyordum bir süredir evdeyim. proje bazlı bir işti. bitti. Çalışırken de takardım kafaya ama meşgul olmak faydalı tabii. İş arıyorum bir taraftan.Kendini başka şeylerle oyala kurs hobilerin çalışmiyorsan ise gir geçmişindeki ne rahatsız ediyor bence yaparmi yine diye düşünüyorsun yanılıyorsun çünkü ruhunu doyurmuş evlenmeden önce o yüzden sıkıntı etme kendini üzme özgüveni ni artır eğer böyle üstüne gidersen aranızdaki bağlar kopar allah korusun
Doğru söylüyorsun . Dilimi geliştirmek için kendim ders çalışıyorum bir taraftan bırakmıyorum. Çalışıyordum bir süredir evdeyim. proje bazlı bir işti. bitti. Çalışırken de takardım kafaya ama meşgul olmak faydalı tabii. İş arıyorum bir taraftan.
Nasıl bu kanıya vardınız anlamadım. Beni tanımaz etmezsiniz. Durum vizyon konusu değil. Daha derin bir kadınsal duygu. ben her şeyi yaşamış olayım adam beni beklemiş olsun demedim sonuçta. Lütfen biraz saygılı olun.Yabancı biriyle evlenip hala bu vizyonda olmak...
Uzman yardımı alarak !selam kızlar, bilenler vardır belki önceki konularımdan eşim yabancı yurt dışında onun ülkesinde yaşıyoruz. Çok büyük aşkla evlendik.
Ülkenin diline çarşı pazarda derdimi anlatacak kadar hakimim. Bir kaç Türk arkadaşım var. Onun dışında yalnızım çok zaman.
Ben zaman zaman kurup kurup kıskançlık krizlerine giriyorum eşimin önceki sevgilileri ile ilgili. Benim de eşimden önce sevgililerim hatta cinsel beraberliklerim de oldu. bu sebepten başlarda onun geçmişini de hiç takmamıştım. O da takılmaz. Ama ara ara bana resmen geliyorlar. Kıskançlıktan geçmişini sorgulayıp kendimi önceki sevgilileri ile karşılaştırıp kavga çıkarıyorum. O bana geçmişini hiç anlatmaz aslında ben zorla sora sora öğrendim bir kaç şey. Geçmişi benimkisine göre epey kabarık, anlayabiliyorum anlatmamasına rağmen. Bu da dert mi diyeceksiniz belki ama hayatımı etkiliyor artık. Nasıl değiştirebilirim düşüncelerimi
Meditasyon gibi mi? Düşündüm ama henüz başlamadım. Yürüyüş yapıyorum kitap okuyorum. Dinlendiriyor ruhumu biraz.Baska daha neler yapıyorsun mesela ruhunu nasıl dinlendirebilecegini biliyormusun
Hastalıklı bi ruh yapısı bu.normal degil yani bakıp bakıp kendinle kiyaslaman kafanda senaryolar yazman..hem seninde defalarca sevgililerin cinsel birlikteliklerin olmus.böyle yapman anca evliligini yıpratır.bosanmaya kadar gider. Esin senin geçmişini sorgulamadigi icin oluyor bunlar birazda. sorgulamis olsa hic onunkini deşelemezdin. rahat batıyor biz kadinlara herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?