bugün gittik hastaneye hiçbirşeyi çıkmadı doktor ısrarlarım doğrultusunda içiniz rahatlasın diye boyun ultrasonunada bakayım dedi. tiroit falan hiçbirşey yok.... hatta sağlıklısın dedi buna... öksürük içinde sigara yüüznden olduğunu söyledi... neyse çıktık ordan gelmişken kadın doğuma gidelim dedik... Allahım ya gene saçma sapan hareketler sekreterin önünde agresif konuşmalar... ya deli etti beni ya öyle saçmaki yine yaptığı.... sekreter muayane ücreti talep etti bende ödemeyi benden alamayacağını özel sağlık sigortamın genel olduğunu belirttim. eşim ordan zıpladı hastaneye göre değişiyor demekki diye uzatma sende siz alın burdan dedi verdi parayı... şoka girdim ya ağlayacaktım neredeyse verdiği paraya değil tavra asabım bozuldu muayaneye girdim doktor kasılman var biraz dedi... dinlenmen gerek dedi. beni geren bir kocam var ondan olabilir mi... doktorun yanından çıktık sekreter geldi yanlışlık olmuş paranız iade edilecek dedi.. hiçbirşey söylemedim çıktık hastaneden arabaya gidiyoruz gülüyor sarılıyor gel çay içelim falan diye sırnaşıyor... yaptığın hareket neydi bana bir özür borçlu değil misin sen dedim... haklısın özür dilerim dedi. ben birşeyi biliyorum ki konuşuyorum bir saygı duy karının bildiği birşey var dimi ama tiroitte yok madem artık bir psikiyatriye gitme zamanın gelmiş bence dedim. güldü geçti.. yol boyunca konuyu açtım uzatma artık tamam dedikçe sürekli konu üzerinden misilleme yaptım... ama yeter diye çıldırdığında yetmez bunu önümüzdeki 3 ay daha konuşucam konuşayım ki bir daha böyle tepki verdiğin zaman başına ne geleceğini bilir belki yapmazsın artık dedim. bilmiyorum ya sinir ediyor artık beni.