- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
- 78
- Konu Sahibi edaligeceler
-
Eh adam ne yapacak?Tamam da hizmeti kim yapacak o zaman...? Kadın kocasına en güzel yemekleri de yapacak, evi temiz olacak, eşine giydirdiği misler gibi kokacak, evladına da layıkıyla bakacak, başkalarının yanında eşini baş tacı yapacak, her fırsatta eşinin ne kadar yakışıklı kendisininde ne kadar şanslı olduğunu dile getircek ve çok sexsin hayatım lafını sık sık söyleyecek...Tabi bunları yaparkende kendi evde külkedisi gibi dolaşmayacak, makyajını yapacak, pijamayı atacak üstünden, giyecek minicik etekler, sürecek kırmızı rujlar, sıkacak mis gibi kokular...bedelsel temiz olacak eve huzur dolacak ve finali yatakta son bulacak...Şimdi zamanmı var dediğinizi duyar gibiyim ama ben buluyorum hemde hergün....Biraz çaba mutlu bir evlilik...görün bakalım eşinizin gözü kayacakmı başka yerler...hep baştacı hep aşk...denemesi bedava
Tamam da hizmeti kim yapacak o zaman...? Kadın kocasına en güzel yemekleri de yapacak, evi temiz olacak, eşine giydirdiği misler gibi kokacak, evladına da layıkıyla bakacak, başkalarının yanında eşini baş tacı yapacak, her fırsatta eşinin ne kadar yakışıklı kendisininde ne kadar şanslı olduğunu dile getircek ve çok sexsin hayatım lafını sık sık söyleyecek...Tabi bunları yaparkende kendi evde külkedisi gibi dolaşmayacak, makyajını yapacak, pijamayı atacak üstünden, giyecek minicik etekler, sürecek kırmızı rujlar, sıkacak mis gibi kokular...bedelsel temiz olacak eve huzur dolacak ve finali yatakta son bulacak...Şimdi zamanmı var dediğinizi duyar gibiyim ama ben buluyorum hemde hergün....Biraz çaba mutlu bir evlilik...görün bakalım eşinizin gözü kayacakmı başka yerler...hep baştacı hep aşk...denemesi bedava
ey ALLAH ben bunları okurken yoruldum yah.Tamam da hizmeti kim yapacak o zaman...? Kadın kocasına en güzel yemekleri de yapacak, evi temiz olacak, eşine giydirdiği misler gibi kokacak, evladına da layıkıyla bakacak, başkalarının yanında eşini baş tacı yapacak, her fırsatta eşinin ne kadar yakışıklı kendisininde ne kadar şanslı olduğunu dile getircek ve çok sexsin hayatım lafını sık sık söyleyecek...Tabi bunları yaparkende kendi evde külkedisi gibi dolaşmayacak, makyajını yapacak, pijamayı atacak üstünden, giyecek minicik etekler, sürecek kırmızı rujlar, sıkacak mis gibi kokular...bedelsel temiz olacak eve huzur dolacak ve finali yatakta son bulacak...Şimdi zamanmı var dediğinizi duyar gibiyim ama ben buluyorum hemde hergün....Biraz çaba mutlu bir evlilik...görün bakalım eşinizin gözü kayacakmı başka yerler...hep baştacı hep aşk...denemesi bedava
Adam sizin için ne yapıyor peki ? Sevgi görmek için ille de bu kadar yorulmak gerekli mi bilmiyorum.
Sizin gözünüz dışar kaymasın diye adam ne yapar? Sizi kaybetmekten bu kadar korkar mı o da ?
Adam gitmesin diye uğraşan neden hep kadınlar, bu adamlar bulunmaz Hint kumaşı mı?
ey ALLAH ben bunları okurken yoruldum yah.
şimdi bu yorgunluğa adam başına tac yapıp taşıması lazım tabi, yürüyecek derman mı kaldı kadında
Eh adam ne yapacak?
hep daha fazlasini isteyecek
maşallah sizeYorulmak tembel insanların işidir ben günde 5 saatten fazla uyumam...buna ilaveten Rabbime olan görevlerimide yerine getiririm
maşallah size
ne kadar verirsen daha fazlasini isterler.maşallah size
yaptigin ibadet guzelde dillendirmen itici.Allah ve sen aranda o sey..Arkadaşlar siz
Teşekkürler canım sanada tavsiye ederim günde 5 saati emin ol çok dinç oluyor insan...
ne kadar verirsen daha fazlasini isterler.
Hic yetinmezler,hep daha fazla.
En ufak bir seyde,bu yaptiklarinizin hic birini hatirlamazlar. Iyiligi tebrik etmeyip,yanlisi hemen yuze vururlar..
Benim koca icinde gecerli.
Hic bu kadar yorulupta popolarini kaldirmaya,kendilerini cok yuksek gormelerine Yardimci olmaya gerek yok.
butun bu yaptiklariniz icin sizi gezmeyemi cikariyor,ozur dilerim
hic birimiz minik kopek degiliz bizi gezdirsin kocalarimiz.
Siz bu kadar kendinizi heba ediyorsunuz
Adam tabi cicek alir,ya yapmazsaniz?
yaptigin ibadet guzelde dillendirmen itici.Allah ve sen aranda o sey..
Neden rahatsiz olayim bende muslumanim. Ama bence hos degil bu tur seyleri ortaliga dokmek. Takdirde ediyorum herkez yapmiyor.ben de.Sizde taktınız bana he. Ben şunu bunu yapıyorum demedim sadece vaktimi herşeye yetiriyorum diye vurgu yaptım. İbadet deyince hemen rahatsız oluyorsunuz. Bırakın belki birisinin hoşuna giderde vesile olur
Benim iliskim kotu degil kimseninde olmasin allah hic bir yuvayi bozmasin.herkes dusuncesini paylasiyor burda,konusuyoruz sinirlenmeye gerek yokki. Allah daim etsin mutlulugunuzu.Bakın burda hep mutsuz evlilik hikayeleri okuyorsunuz o yüzden fazla etkilenmişsiniz..Anlamıyorum neden insanlar hep negatif yüklü. Ben size sadece bir kaç örnek verdim...Bizim herşeyimiz karşılıklı değer vermekle başladı ve yıllardırda hep aynı. Bir daha dünyaya gelsem yine eşim derim ve oda aynısını söyler. Eşim ben ne istersem sağolsun hiç ikiletmez ve gezmelere götürmesi için benim köpek olmam gerekmez... Her şehri ben eşimle gezdim, bekarlığımda yaşayamadığım hayatı o yaşatıyor...Değer veriyor fazlasıyla ve ben eş yönünden şanslı hissediyorum kendimi. Sizin ilişkileriniz kötü diye mutlu olan gerçek aşkları görmezden gelemezsiniz
Neden rahatsiz olayim bende muslumanim. Ama bence hos degil bu tur seyleri ortaliga dokmek. Takdirde ediyorum herkez yapmiyor.ben de.
Ama gizli yapilani daha makbuldur.
Benim iliskim kotu degil kimseninde olmasin allah hic bir yuvayi bozmasin.herkes dusuncesini paylasiyor burda,konusuyoruz sinirlenmeye gerek yokki. Allah daim etsin mutlulugunuzu.
Siz boyle mutluysaniz cokta soylencek birsey yok aslinda
Seni çok iyi anlıyorum bende almanyada doğdum büyüdüm bende yazamıyordum ki hala tam anlamıyla yazamıyorum hele biraz alman kanalı fln izliyim hemen kayıyor konusmam.yazi da yazamıyorum bazen nereye hangi harf gelicek unutuyorumAslinda dikat ediyorum bayagi ama bazen oluyor yanlis yazma. Tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?