- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
Kocam ne beni ne de çocuğumuzu sahipleniyor,yanımızda ama öylesine sanki candanlıkyok, dayısına gittik mesela, kuzenleriyle ve dayısıyla olan iletişimini ihtimamını özenini görünce ne denli değersiz olduğumu anladım.en son gece çok hastayım dedim, kusuyordum, ve yatağından kalkmadı, kapıyı kapadı ve yattı, gerekçesi de o kalkmadığı içinçok bağırmışım oysa o hastayım dediğimi duymamışmış, bir ara bana 'koçum' diye hitap etti, kankayız ya ne biliyim ne söylersem gider oraya buraya anlatır, bir iyilik yapsa başa kakar mesela
Bugün eşime boşanalım dedim, yalnız ben ücretsiz izinden işime döneyim ve düzenimi oturtayım dedim ve boşanalım(aklımdaki bu)
o da dediki boşanacaksak hemen boşanalım ben 8-10 ay bekleyemem, seneye 35 yaındayım ve hayat geçiyor, daha evleneceğim ve yuva kuracağım...
sen de iyi bir kızsın senin de boşandıktan sonra mutlu olmanı iyi bir evlilik yapmanı isterim
bunları samimi olarak dedi, o an aklımdan geçirdim yürümeyen sevgisiz bir evliliği yürütmeye çalıştığımı, birbirimizi sevmediğimizi sahiplenmediğimizi vs
siz ne düşünürdünüz, ne yapmalı
Bugün eşime boşanalım dedim, yalnız ben ücretsiz izinden işime döneyim ve düzenimi oturtayım dedim ve boşanalım(aklımdaki bu)
o da dediki boşanacaksak hemen boşanalım ben 8-10 ay bekleyemem, seneye 35 yaındayım ve hayat geçiyor, daha evleneceğim ve yuva kuracağım...
sen de iyi bir kızsın senin de boşandıktan sonra mutlu olmanı iyi bir evlilik yapmanı isterim
bunları samimi olarak dedi, o an aklımdan geçirdim yürümeyen sevgisiz bir evliliği yürütmeye çalıştığımı, birbirimizi sevmediğimizi sahiplenmediğimizi vs
siz ne düşünürdünüz, ne yapmalı