• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCANIZ SİZE BÖYLE DERSE?

Şekerim adam baya boşanma sonrasına plan yapmış çocuğu sana bırakıp hiç evlenmemiş gibi yoluna devam edecek

Lafın tamamı deliye söylenir derler daha fazla laf isitip üzülmeden bitir
işin tuhafı bu anlattıklarım sohbet havasında geçti, hiçkimse kimseye bağırmadı, biraz kırıldım boşanma sonrası planlandığı için o kadar,sanırım ben de onu sevmiyorum

Bak canım ben 31 yaşındayım bu yasa kadar az çok hayat tecrübem oldu gördüğüm şu :

Bu adam epeydir boşanmayı düşünüyodu ama ele güne karşı hasta çocuğuyla karısını yüz üstü bıraktı denmesin diye teklifi senden bekliyodu , sende teklif edince adam coştu gelecek planını bile anlattı

çocuğumu görürüm vs demedi, y.dışına giderim dedi

işte böylesine bırakıcan çocuğu çekip gidicen de sen ben yapamayız onu..
hayatımın baharındayım haklısın iyi biriyim benimde mutlu olmak hakkım diyecen vurup kapıyı çıkacan .. görecek gününü dangoz.

Tüm ülkeler de kucak açmış bunu bekliyordur emin olun...şu havalara bakın ABDye giden Tarkan sanki
y.dıında bağlantıları var gerçek yani
Bak canım ben 31 yaşındayım bu yasa kadar az çok hayat tecrübem oldu gördüğüm şu :

Ailem de artık onu sevmiyor, söylediği yalanlar ve uyguladığı şiddet yüzünden, zamanında çocuk benimmi diye de sormuştu, dolayısıyla ailemin istemediği biriyle devametme fikri kötü ayrıca onun ailesi de beni istemiyor

Çok şaşırdım.yani okurken bosanalim dedim yazmissin ya dedim ki icimden hemen denecek laf mı boşanmak için yine de çok geçerli sebepler olmalı eşinin cevabını okuyunca boyle oldum:oha:.ne demek hayatimin baharindayim fazla beklyemem falan.dunden raziymis ciddi olduğuna emin misin ciddiyse boşanmaktan başka çare yok gibi gözüküyor.cocugunu da mı düşünmüyor nasıl bir adammış bu boyle

kızlar gülüyorum ağlanacak halime, desteğiniz için tşk, en garibime giden de kocamın senin yeniden evlenip mutlu olmanı isterim demesi, ikimize de yazık demesi, midem bu lafı kaldıracak kadar geniş değil

Çok şaşırdım.yani okurken bosanalim dedim yazmissin ya dedim ki icimden hemen denecek laf mı boşanmak için yine de çok geçerli sebepler olmalı eşinin cevabını okuyunca boyle oldum:oha:.ne demek hayatimin baharindayim fazla beklyemem falan.dunden raziymis ciddi olduğuna emin misin ciddiyse boşanmaktan başka çare yok gibi gözüküyor.cocugunu da mı düşünmüyor nasıl bir adammış bu boyle
çocuk benden değil demişti zamanında

Back
X