• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCANIZ SİZE BÖYLE DERSE?

Adam zaten çoktan plan yapmaya başlamış gibi, sizide bezdirip bu lafı söylemek için o hareketleri yapmış gibi...

Bence dahada beklemeyin.

Ve daha boşanmadan hala eşi olan sizin başka bi evlilik yapmanızı düşünmesi bambaşka bişey.Allah akıl versin

Kocam ne beni ne de çocuğumuzu sahipleniyor,yanımızda ama öylesine sanki candanlıkyok, dayısına gittik mesela, kuzenleriyle ve dayısıyla olan iletişimini ihtimamını özenini görünce ne denli değersiz olduğumu anladım.en son gece çok hastayım dedim, kusuyordum, ve yatağından kalkmadı, kapıyı kapadı ve yattı, gerekçesi de o kalkmadığı içinçok bağırmışım oysa o hastayım dediğimi duymamışmış, bir ara bana 'koçum' diye hitap etti, kankayız ya ne biliyim ne söylersem gider oraya buraya anlatır, bir iyilik yapsa başa kakar mesela
Bugün eşime boşanalım dedim, yalnız ben ücretsiz izinden işime döneyim ve düzenimi oturtayım dedim ve boşanalım(aklımdaki bu)
o da dediki boşanacaksak hemen boşanalım ben 8-10 ay bekleyemem, seneye 35 yaındayım ve hayat geçiyor, daha evleneceğim ve yuva kuracağım...
sen de iyi bir kızsın senin de boşandıktan sonra mutlu olmanı iyi bir evlilik yapmanı isterim
bunları samimi olarak dedi, o an aklımdan geçirdim yürümeyen sevgisiz bir evliliği yürütmeye çalıştığımı, birbirimizi sevmediğimizi sahiplenmediğimizi vs
siz ne düşünürdünüz, ne yapmalı
Ya blof yapiyo yada başka birisi var hayatinda bana göre net boyle

haklısın ama konu cinsellik değil, evliliğin başından beri şiddet uygulanan biriyim, 8 haftalıkhamileykeşiddetuyguladı, cinselliğimiz iyiydi o zaman para hesapları yapıldı vs açıkçasıenhiç sevilmedim, şimdi de evde kanka gibiyiz

Şiddetden neden bahsetmiyorsunuz ? Neden asıl sorunlardan biri bu olmuyor ya? Çok önce boşanmalıymışsınız sanırım.

Adam karısını evliliğin başında ve hamileyken dövmüş , bu dediklerine şaşmamak lazım.

Hanfendinin aklına boşanmak neden o zaman gelmedi acaba???

Allahım bana böyle delilikler yaptırma yarabbim.

benım esım bana boyle dese kesın hayatında bırı var bosanmam ıcın can atıyor hatta oyuzden ozellıkle bana boyle davranıyor derdım ve bosanırdım

adam sızı gozden cıkarmıs

Eşim bana bunu dese bende boşanırdım ama iş bulmam gerekirdi galıba once cok zor allah yardımcınız olsun

bir an önce bir avukatla görüşüp hangi yolu izlemek en lehinize olacaksa o şekilde yapın ve boşanın. bu saygısız adamla 1 dakika bile fazladan kalmak akıllara zarar:KK43:

Bence ya eşiniz sizi gözden çıkarmış yeni taliplerini arıyor
Yada ikinizde çok yıpranmişsiniz birbirinize blöf yaşıyorsunuz.
Eşiniz reste rest demiş

:oha::oha::oha: Bir koca eşine nasil böyle birşey söylemeye curret edebilir? Kac senelik evlisiniz. Görücü usulu falan mi evlendiniz?

Ya blof yapiyo yada başka birisi var hayatinda bana göre net boyle
Bence biri var hayatın da ya, çünkü hadi dil bu kemiği yok, ben hayatımın baharındayım yeniden evlencem der, iyi bir kızsın der, ama domuz olsa yani sen de başkası ile evlenirsin diyemez Bir erkek, nikahlı karısına ya, dil dönmez o lafa ya, lal olur, kopar.

kızlar gülüyorum ağlanacak halime, desteğiniz için tşk, en garibime giden de kocamın senin yeniden evlenip mutlu olmanı isterim demesi, ikimize de yazık demesi, midem bu lafı kaldıracak kadar geniş değil

Arkadasım geniş değilde, hala evde beraber misiniz? Git sokak da kal , Durma o adamın yanında artık, Hadi kadın başına , çocuğunla sokak da kalma geri aldım o lafı ama koy kapının önüne bas k*çına tekmeyi, defolsun gitsin ya. Adam olan adam karısına , çocuğunun anasına bunu diyemez ya, sevmiyorsan adam gibi ayrıl ya, valla öyle içime dokundu ki parçalardım ben olsam o Adamı.

cümleyi tamolarak hatırlamıyorum 2,5yıl önce, şüphelerim var demişti sadece ben vajinismusken nasıl hamile kalmışım vs
Siz en büyük hatayı burda yapmışsınız.
Bu lafı söyleyen adamı koyacaktınız kapının önüne çocuğuna hasret bırakacaktınız.
Hoş şimdide çocuğu çok düşündüğü söylenemez.
Neyse...

Back
X