• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCANIZ SİZE BÖYLE DERSE?

Ya kusura bakma ama ben kocana kızamadım..
3 yıllık evlisin ve vajisin, işin tuhaf yani halinden memnunsun, çabalamıyorsun. Zaten cinsellik çocuk yapmak için yaşanır diye bi yorumunda var. Adam haklı yani, cinsellik yaşayacağı mutlu bi evlilik istiyor belki.. Burda cinsellik yaşayamadığı için boşanmayı düşünen kadınlar bile var gerisini sen düşün..

3 yıllık evlisin ve vajisin, işin tuhaf yani halinden memnunsun, çabalamıyorsun. Zaten cinsellik çocuk yapmak için yaşanır diye bi yorumunda var. Adam haklı yani, cinsellik yaşayacağı mutlu bi evlilik istiyor belki.. Burda cinsellik yaşayamadığı için boşanmayı düşünen kadınlar bile var gerisini sen düşün..
Bazı kadınlar evliyken de seks yapmak günahtır diye düşünüyor galiba öğlen de acayip bir yoruma denk geldim....

Ya adam eşini evliliğin başından beri dövüyormuş hatta hamileyken de dövmüş. Sen böyle bir adamla seks yapar mıydın?

Şimdi belki kızacaksın boşansaydı diye ama engelleyen birçok sebep olabilir.

Bazı kadınlar evliyken de seks yapmak günahtır diye düşünüyor galiba öğlen de acayip bir yoruma denk geldim....

Bu mantığı benim aklım almıyor. Sanırım hiç zevk almadıkları için böyle şeyler düşünüyorlar ya da cinselliği çocuk harici günah olarak görüyorlar..
Oysa ki aşık insan sevdiğini arzular yani bilemedim..

Kocam ne beni ne de çocuğumuzu sahipleniyor,yanımızda ama öylesine sanki candanlıkyok, dayısına gittik mesela, kuzenleriyle ve dayısıyla olan iletişimini ihtimamını özenini görünce ne denli değersiz olduğumu anladım.en son gece çok hastayım dedim, kusuyordum, ve yatağından kalkmadı, kapıyı kapadı ve yattı, gerekçesi de o kalkmadığı içinçok bağırmışım oysa o hastayım dediğimi duymamışmış, bir ara bana 'koçum' diye hitap etti, kankayız ya ne biliyim ne söylersem gider oraya buraya anlatır, bir iyilik yapsa başa kakar mesela
Bugün eşime boşanalım dedim, yalnız ben ücretsiz izinden işime döneyim ve düzenimi oturtayım dedim ve boşanalım(aklımdaki bu)
o da dediki boşanacaksak hemen boşanalım ben 8-10 ay bekleyemem, seneye 35 yaındayım ve hayat geçiyor, daha evleneceğim ve yuva kuracağım...
sen de iyi bir kızsın senin de boşandıktan sonra mutlu olmanı iyi bir evlilik yapmanı isterim
bunları samimi olarak dedi, o an aklımdan geçirdim yürümeyen sevgisiz bir evliliği yürütmeye çalıştığımı, birbirimizi sevmediğimizi sahiplenmediğimizi vs
siz ne düşünürdünüz, ne yapmalı

Yok artık bekleyemem hemen boşanalım daha evleneceğimmi dedi .Ayrılmaya dünden razıymış.Sanki hayatında başka biri varda koşa koşa gidesi var gibi geldi.

Düşünecek bir tarafı kalmamış .

Vajinismus olman sanırım sizi bu noktaya getirmiş adam zaten koçum v.s diyor kanka modunda .boşanmaya bi itirazı yok hatta ikinci evliliği düşündüğü için acele ediyor sen ciddi ciddi bazı şeyleri gözden geçir ya tedavi ol sağlıklı bi evlilik sürdürmeye çalış yada cidden yolları ayirin

Kocam ne beni ne de çocuğumuzu sahipleniyor,yanımızda ama öylesine sanki candanlıkyok, dayısına gittik mesela, kuzenleriyle ve dayısıyla olan iletişimini ihtimamını özenini görünce ne denli değersiz olduğumu anladım.en son gece çok hastayım dedim, kusuyordum, ve yatağından kalkmadı, kapıyı kapadı ve yattı, gerekçesi de o kalkmadığı içinçok bağırmışım oysa o hastayım dediğimi duymamışmış, bir ara bana 'koçum' diye hitap etti, kankayız ya ne biliyim ne söylersem gider oraya buraya anlatır, bir iyilik yapsa başa kakar mesela
Bugün eşime boşanalım dedim, yalnız ben ücretsiz izinden işime döneyim ve düzenimi oturtayım dedim ve boşanalım(aklımdaki bu)
o da dediki boşanacaksak hemen boşanalım ben 8-10 ay bekleyemem, seneye 35 yaındayım ve hayat geçiyor, daha evleneceğim ve yuva kuracağım...
sen de iyi bir kızsın senin de boşandıktan sonra mutlu olmanı iyi bir evlilik yapmanı isterim
bunları samimi olarak dedi, o an aklımdan geçirdim yürümeyen sevgisiz bir evliliği yürütmeye çalıştığımı, birbirimizi sevmediğimizi sahiplenmediğimizi vs
Allah Allah.. Boyle dedi yani ciddi ciddi. Malesef hayatinda buyuk bi boslukla yasamissin :/ yani tek basina bi evlilik bu bence. Ben esime gidicem bosanalim dicem o da bana tamam dicek.*ben esime bu kelimeyi hicbirzaman kullanmadim,kullanamamda,soz konusu bile olamaz.ALLAH KORUSUN BİZİ* . Ben burdaki evlilikleri bi turlu anlamadim. Ya fake yazilar var yada sanki bosanmaya cok hevesli bi ulkeyiz. Anlayamadiiimmmm. Tek anladigim burdaki kadinlarin cogu yanlis adamlarla evlenmiş.adam diyemicem k.bakma. adam bile degil. Bide cocuk var arada :( cok uzuldum. Ve cok sinirlendim. Hayir ufacik bi kavgayi neden bosanmaya getirirsiniz ki hemen. O kadr mi iletisim koptu aranizda. Konuşamazsaniz ufacik seyler buyur dag olur. Sonrada cok gec olur iste.

Evleneceğinden de o kadar emin demek ki adayı var adama bak ya yaşı geçiyormuşmuş senin geçen yılların emeğin ne olacak

Yazık, ne hayallerle evlendiniz kim bilir. Sevgi olmayan bir evliliği tabiki yürüymemelisiniz. Memursunuz sanırım sizin için daha kolay olacaktır

Bence acele etmeyin. Ücretsiz izniniz bitmeden boşanmayın. Bebeğinizle olabildiğince zaman geçirin. 2 yaşında bir çocukla boşanmak, 3-5 aylık bir bebekle, üstelik geliriniz olmadan boşanmaktan iyidir. Ve eşinizden duygusal anlamda hiç bir şey beklemeden idare edin.

Es dayak atıyor, vajinismus var, boşanmak düşünülüyor baştan beri şiddetin her türlüsü mevcut yapmayın ya çocuk. Aile olamamışsın ki daha neyin çocuğu? Adam seni benimseyememis ki çocuğu benimsesin. Sana söylediği benden değil cümlesi var ya bir ömür çocuğunun boynunda asılı kalacak. Babasıyla görüşmek isteyince ne olacak? Adam sen kimbilir kimin çocuğusun demez mi sanıyorsun ona da?

İkinize de zerre üzülmüyorum koca insansınız. Ama o yavru içimi cız ettirdi.

Çok ayıp insan direk nasıl böyle bişi söyleyebilir eşinin yüzüne bence hiç beklemeden boşanın.

Bence acele etmeyin. Ücretsiz izniniz bitmeden boşanmayın. Bebeğinizle olabildiğince zaman geçirin. 2 yaşında bir çocukla boşanmak, 3-5 aylık bir bebekle, üstelik geliriniz olmadan boşanmaktan iyidir. Ve eşinizden duygusal anlamda hiç bir şey beklemeden idare edin.
ben se aynı düşünüuyorum, aynı evdeyiz ama varlığı ile yokluğu bir, bana bir zararı yok fiziksel olarak şu an için, ama şutlanacak yakındaçünkü ben de sevilmek istiyorum güvenmek istiyorum

yüregi sende değil baskasında o bitirmıs coktan sizi.en iyisi bosanmak gönlü sende olmayan bırıyle hayat yasaman ne seni ne cocugunu mutlu eder.

nasıl bir karakterdir bu ya. :oha:

Sanki sizinle mecburiyetten evliymiş gibi konuşmuş. Eşiniz için birçok şey bitmiş maalesef. Ölçüp biçip kararı kendiniz verin.

Back
X