slm bayanlar artık bende aldatılanlar grubuna katıldım sanırım.. eşim beni aldatıyor ama sadece net uzerinden herseferinde yakalıyorum ve affediyorum cunku 5 yasında dünya güzelim var..kafam cok karısık sadece sanal oldugu ıcın affedıyorum belkıde.. 3 msnnını bide gizli hattını yakaladım hepsini ele gecirdim ve artık ben cok sogudum ama bosanmak ıstemıyorumda cunku hala sevıyorum galıba bana akıl verın nolur sizce onsuz yeni bir yasammı demeliyim :S yoksa bu işkenceyi cekmelimiyim... biz cok severek evlendık kactık..cok mucadele verdık 6 yıllık evlıyım 1 aya kadar dayagını dahı yememıstım bu 1 ay ıcınde ne olduysa oldu bana yardım edın aklım cok karısık lütfen:çok üzgünüm:
evı terk ettım 1 kere aramadı dahı sizde haklısınız off kafam cok karısık onsuz yapamam gıbı gelıyor benımkı sadece alıskanlık sanırım cunku sogudugumu hıssedıyorum :S
canım sadece Allah yardım etsin diyebileceğim.severken ayrılmak hele ki çocuk varken.ama sanırım eşin seni sevmiyor artık.bu iş sadece sanalda değilmiş gibi geldi bana.soğusanda bunu belli etme ve onu tekrar kazanmaya çalış.belki seçtiği yolundan dönerevı terk ettım 1 kere aramadı dahı sizde haklısınız off kafam cok karısık onsuz yapamam gıbı gelıyor benımkı sadece alıskanlık sanırım cunku sogudugumu hıssedıyorum :S
ya kusura bakmayın ama ben aldatıldığı halde ayrılmayan kadınların ayrılmama sebebi olarak çocuklarını göstermesini anlamıyorum.
neticede evlilik kurumu temelden sarsılmıştır. aldatılma sözkonusu.eşinizin ailesine saygısı sevgisi olsa zaten böyle bir çirkinlik yapmazdı.siz çocuğunuzu bahane edip ayrılmadığınız içinde bu çirkinliğe maruz kalmaya devam edersiniz...
geçmiş olsun..
evı terk ettım 1 kere aramadı dahı sizde haklısınız off kafam cok karısık onsuz yapamam gıbı gelıyor benımkı sadece alıskanlık sanırım cunku sogudugumu hıssedıyorum :S
ya canım neden kendine bu kadar güvenmiyorsun nedemek onsuz nasıl yapıcam sen evi terkediyorsun ve adam seni aramıyor bile yapma be güzelim bu adam seni sevse böylemi yapar pekalada kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin kusura bakma canım ama bende aldatılıp çocuğunu bahane edenlere biraz kızıyorum sen mutlu değilsen ne anlamı var evliliğinin ayrıca ailen nasıl arkanda değilmi?evı terk ettım 1 kere aramadı dahı sizde haklısınız off kafam cok karısık onsuz yapamam gıbı gelıyor benımkı sadece alıskanlık sanırım cunku sogudugumu hıssedıyorum :S
slm bayanlar artık bende aldatılanlar grubuna katıldım sanırım.. eşim beni aldatıyor ama sadece net uzerinden herseferinde yakalıyorum ve affediyorum cunku 5 yasında dünya güzelim var..kafam cok karısık sadece sanal oldugu ıcın affedıyorum belkıde.. 3 msnnını bide gizli hattını yakaladım hepsini ele gecirdim ve artık ben cok sogudum ama bosanmak ıstemıyorumda cunku hala sevıyorum galıba bana akıl verın nolur sizce onsuz yeni bir yasammı demeliyim :S yoksa bu işkenceyi cekmelimiyim... biz cok severek evlendık kactık..cok mucadele verdık 6 yıllık evlıyım 1 aya kadar dayagını dahı yememıstım bu 1 ay ıcınde ne olduysa oldu bana yardım edın aklım cok karısık lütfen:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?