Kocanız sizi aldatıyor mu..!?

aman ne fedakar, kendi zevklerinden feragat etmiş kızı için, sizin tercihiniz tabi ama bir kadın bunlara katlanmamalı:1closedeyes:

duygusuz bi şekilde yıllarınızı geçirmeye katlanabilirseniz devam edin.. ama derseniz ki sevdiğim adamı bu tavırlarıyla kabul edemem, o zaman yollarınızı ayırırsınız.. ölçüp tartın hangisi daha ağır basacak.. bu bizim verebileceğimiz bir karar değilne yazık ki, keşke o kadar kolay olsaydı..

kendi zevklerim için mi!!pardon da zaten evlendin mi 'ben'i 'sen'i kaybedersin,'biz' olmaya karar verdiğin için atarsın o imzayı.çocuğunu okadar düşünen bi baba zaten öyle bişeye kalkışmaz,haliyle çocuk da babasız büyümez!! yaşım ilerleyince sizin kadar sakin bakabilecek miyim acaba olaylara,daha kulaklarımdan alevler fışkırma modlarındayım da

son bır kac gun tavırlarına bakıcam olmazsa bitiricem ailem beni cagırıor geri don cekip durma saglıgından olucaksın dıyor son sansı... bende aldatıldım dıyorum sanalda olması benım ıcın bırsey fark ettırmıyorkı aldattı benı ama en kucuk bırsey hıssetımmı bıter bırakın aldatmayı soguklugunu dahı hersey bu aksama baglı yanı kendı kaderınu kendı cızıcek tşkrlr yorumlarınız ıcın ınanın hepsini dikkate aldım..

sadece net üzerinden olması yinede aklamadı kocacığnı bana göre
aldatmanın katagorileri yok. bu arada aldatılmıyorum diye kesin yargıda bulunabilecek hatun kişi cok az sanırım. bende dahil. kimbilebilirki ne zaman nerede bu nankörlükle karsılasabileceğini.
dünya güzeli kızını huzursuz bir ortamda büyütmen onun için iyi bir secim olmayabilir.
aklını basına topla.kocana baglılıgına bahaneler türetmeden akıllı mantıklı kararlar ver. he boşan demioruz hemencik de. yani konusurken sakın kızım var. severek evlendik vsvs gibi kalıplara sıkısma. şu anda ilşkinizin bulundugu durum ve gidişatınızı düşün.
bir yuva kurmak zor. dagıtmak ise bana göre ondan daha zor.

Canim cok uzuldum durumuna :çok üzgünüm: Allah yardimcin olsun ..:Saruboceq:

Benim fikrim guzelim bu adam coktan seni gozden cikarmis sanalda olsa aldatma aldatmadir + aldatmaylada kalmamis sitdet uygulamis maglesef :çok üzgünüm: , boyle adamlarin Allah elini o an kirsada kaldirmasa ne olur yarabbim:Saruboceq:

canim bugun af edin diyelim yarin dayak yedin , oburgun gene aldatildin, sonraki gun sana asla saygisi kalmayacak seni evini temizleyen! yemegini yapan! cocuga bakan! bir hizmetci gibi gorecek bu adam , bugunu atlatdin yarin oburgun ne olacak onu dusunup hayatindan bir gun bile bosa harcama bu adam icin ya adam gibi adam olmali yada sensiz yoluna devam edmeli bence
tabi davulun sesi uzaktan hos gelirmis ne desek bos ve zor .. Tekrar Allah yardimcin olsun canim:Saruboceq:

canım bak ailende senin arkandaymış ee daha ne sen artık soğudum hiç bir şey hissetmiyorum diyorsun o zam an neden hala çekiyorsun o adamı sevgi her şey değil bence çocuğum için deme sakın mutsuz bir ortamda senin mutlu olmadığın bir evde o çokmu mutlu olucak sanıyosun yazık sen mutluluğu hakediyorsunhihoyyyt

Ne demek bu ya Kendi zevklerim icin....???
Arkadasim sen yine gayet sakin kalmissin ben olsam ona zevkin kac bucak oldugnu gösterirdim bu lafin üzerine....:mymeka:

Baslatma nan zevkinden ben anne isem sende babasin ne zevki...Anne ve Baba oldugun vakit kendi zevkin diye bir lüksün yok...bunu anlayamamismi 5 senedir?

Bak arkadasim karar senin tercih senin fakat belliki esin erkeklik egosunu tatmin etmeye pek merakli...simdi internetten üzerinden tatmin oluyor yarin öbür gün cok dahah degisik tatmin olur....o zamanda yasayacagin cöküntüyü cok iyi düsün..:teselli:

aklımı basıma getirdiniz desem yeridir iyiki burada derdımı acmsım.. bende bazan hızmetcı olarak goruldugumu hısedıyorum..saat 12 geliyor işi geregi sabah 10 gidiyor.. ben nasıl olsa evdeyım bu napsam gormez dıyr kendıde bnm ısıme karısma otur evınde ısıne bak dıye ne s....gım ben ya verdıgım degerın 1 tanesını haketmemıs yazık..

Yasadiklarin cok üzücü seyler, kizin icin neden katlaniyorsun anlamiyorum, seni aldatiyor siddetde var..
asil kizina bu yasda agir gelen, bunlari görmesi olur...

Kusura bakma gercekleri söylicem, sen belki esini seviyor olabilirsin ama onun seni sevmedigi kesin

sendemi aynı seyleri yasadın.. sen ne yaptın peki hersey düzeldimi

canım seni etkilemek istemeyiz çok fazla ama doğru olan bu yani sen çok sabırlısın benim ailem arkamda olmasa bile ben böyle bir adama tahammül etmem çok sevindim gerçekleri görmene kesinlikle seni haketmiyor inan:1no2::1no2:

Erkekler için, Bu sanal olayları ,şaka gibi falan geliyor herhalde...
Zevk,eğlence....nasıl bir zevk, eğlenceyse bu...
Peki biz kadınlar aptalmıyız bu bir zevkse eğlenceyse..
Neden biz yapmıyoruz?.....
Bizler yapmıyorsak demekki bu işte bir iş var.Ki çok .oktan bir iş....:çok üzgünüm:
En azından biz kadınlardan düstur alsalar....

Arkadaşım, senin affetmelerin eşinde vazgeçirici olmamış.
Evliliğinizi onarması gerekirken,ona verilen şansı değerlendirmesi gerekirken,
Bunları görmemiş...Eeee sen şans vermişsin o değerlendirmemiş,
Günah senden gitmiş...
Şimdi çaba sarfetme sırası ona geçmiş....

evet cnm 1 ay ıcınde 3 defa :S daha once elını dahı kaldırmamıstı

cildiricam simdi! nedir bu dayak yeme olayi bu forumda??? bence bu aldatmaktan daha da vahim! hadi aldatmasini affettin, bunu nasil affedebilirsin? bu adam kusura bakma ama butun rezillikleri bunyesinde barindiran bir adam anlasilan. hem karisini aldatir hem de dover. sence normal mi bu? nasil yedirebilirsin kendine aldatilmayi ve ustune dayak yemeyi? yazik degil mi sana?

bence tam tersine, kizinin babasiz buyumesini istemelisin bu durumda. boyle bir adam cocuk yetistirmemeli, butun cocuklardan uzak durmali. o istemese bile sen kizini mumkun oldugunca bu adamdan uzak tutmalisin. ben istemezdim cocugumu boyle bir adamin buyutmesini. yarin oburgun kizina siddet uygulamayacagini nerden biliyorsun?

bence bu aldatmaktan daha da vahim! hadi aldatmasini affettin, bunu nasil affedebilirsin?

Gecenin1 ınde butun esyaarımı topladım yalvardı bınlerce kere ozur dıedı b]ılmıorum ya kıyamadım affetım bende ne yaptıgımın farkında degılımkı kafam okadar karısıkkı anlatamam sıze ama en hayırlısı bu
işi kökten bitirmek olucak sanırım.. yoksa ben benıkten cıkıcam

hihoyyytarkadaşım aynen katılıyorum ben hiç bir kadının aldatılmayı ve şiddeti haketmediğini düşünüyorum ya anlamıyorum ben çok severek evleniyo insanlar peki sonra ne oluyor her şey nasıl bukadar değişiyo bir adam sevdiğine nasıl el kaldırır aklım mantığım almıyo benim ve bir kadın bunlara nasıl razı olur nasıl o insanla aynı yatağı paylaşır yok ben çözemiyom insanları:1no2::1no2:

evet cnm 1 ay ıcınde 3 defa :S daha once elını dahı kaldırmamıstı

birde dayak var öylemi. hemda ayda 3 defa.... aldatmanın haricinde.
bence bu evliliği tekrar bir düşünün. çocuk yüzünden bunlar katlanmanız gerekmez. siz dayak yerken o çocuğun psikoloji ne derece düzgün olur ki......

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…