Kocanız sizi aldatıyor mu..!?

aldatma,dayak,ilgisizlik daha ne bekliyosun arkadaşım...üztüne kuma getirmeyimi yapma lütfen çocuk için hiç yapma ilerde çocuğun bu ortamda dahamı mutlu olcak sanıyosun...bence hayatının hatası olur bu düşünce....

1 ay içinde dayak ve aldatma :1shok: eşiniz bakımından şanslı değilsiniz ama siz kendinizde de hata arayın adamı terkettiniz, adam aramadığı halde geri döndünüz. tabi çocuğunuzu düşüneceksiniz ama lütfen bunlara katlanamayacak kadar kısa yaşıyor insan, bunu unutmayın. siz mutsuzken çocuğunuzun mutlu olabileceğini de sanmayın.

dayak ta varsa saygı bitmiş demektir aldatmakta bi saygısızlık size saygısızlık ama bu bi darp
aileniz arkanızdaysa birdaha düşünün
aldatır çok pişman olur ve hakkaten yapmaz birdaha ozaman belki şans vermeği düşünürsünüz ama
1 ayda 3 defa dayak
bunun geriside gelir

sanirim bu erkeklerin cogu aldatiyo nedenleri farkli farkli olsada kimi cani sikildiginda kimi evlilik monotonlastiginda kimisi parasi coksa, degisiklik farkli heyecan olsun diyenlerde az degil; hele hele firsat ayaklarina geldiginde reddeden yoktur nerdeyse basina is acilmayacagini bilseler. Bir dostum demisti bi erkek aldatmiyosa ya dini inanclari agir basiyo ya parasi yok hicbiri degilse erkekliginden suphe ederim hakli mi acaba???

Bir dostum demisti bi erkek aldatmiyosa ya dini inanclari agir basiyo ya parasi yok hicbiri degilse erkekliginden suphe ederim hakli mi acaba???

kusura bakma ama bos konusmus bunu kim demisse. yani bir erkek durust, karisini seviyor, saygi duyuyor ve karakter sahibiyse, bu yuzden aldatmiyor olamaz mi?

zirva.

çoook üzüldümmm...
inanın yorum yapamıyorum...
ama ben olsam kesin terkederdimm

istisnalar haric...onlara saygi duymak lazim.

karisini aldatmayan erkege istisna dersen sanki cogunluk aldatiyor sonucu cikar. boyle bir istatistik yok elimizde maalesef. ama ben cogunlugun karakter sahibi erkekler olduklarina ve eslerini aldatmadiklarina inanmak istiyorum. benim cevremde boyle bir erkek yok mesela?

bir de bence bu saygi duyulacak bir sey degil. normal olan bu cunku. dogal olan yani. insan ne birlikte oldugu, ne nisanli oldugu ne evli oldugu insani aldatmamali, dogru olan bu. dogru olana saygi duyma eylemi gelistirirsek zamanla anormal hale gelir.

defalarca aldatılmışsınız, dayak yemişsiniz ve hala seviyorum diyorsunuz?
ben gerçekten anlamıyorum sevgi nasıl azalır ya da kaybolur?
bana göre en büyük kıstası saygının bitmesidir -ki eşinizde zerresi kalmamış maaşallah-
siz göre nasıl biter sevgi?

ya da bir evlilliği bitiren noktalar nedir?
dayak ve aldatma sineye çekilecekse o evliliğin ne anlamı var?
illa aynı yatakta mı görmek gerekiyor kocayla başka birini?

ben anlamıyorum; ya ben böyle durumlarda kocamı çok çabuk gözden çıkarabilirim ya da başkaları çok fedakar..

Ne sanalı ne gerçeği elbette aldatılmak çirkin, acı verici , onur kırıcı, ne şekilde olursa olsun.
Kimse aksini tasvip edemez.Ama birde gerçek hayatta yaşananlar var.
Hiç uzakları düşünmeye gerek yok.
Aldatılmanın ne derece hat safhada olduğu sanırım en basit örneği burada.KK kulübünde görüyoruz.
Topiklere göz atın çok sayıda aldatıldığı için konu açan ve daha fazlası aynı konudan muzdarip yorum yapanlar..:çok üzgünüm:
Net icat olmadan sayıları az olabilir ama netten sonra kat be kat artmıştır.İstatistiklere ne gerek var?
Erkekler hiçte sandığımız kadar masum değiller.

canım ya çok üzüldüm
ama nasıl bu kadar affedici olabiliyorsun anlayamıyorum
sen bu kadar taviz verirsen yakında tepene çıkar benden söylemesi
hem aldatılıyorsun hem dayak yiyorsun üstüne seviyorum diyorsun...
lütfen kendini daha fazla ezdirme terketmek terketmemek senin bileceğin iş ama bırakamıyorsan bile en azından seni kaybedeceği düşüncesini ver ona affetmeyeceğini hissetsin
hiç umursamıyormu o zaman ondan sana fayda yok daha fazla üzülmeden direk ayrıl

Bence son bir ayda yasadıklarını görmezden gelme
sen böyle yaptıkça daha beterlerini yapar
gerekirse interneti kestir ilk olarak
adamakıllı gözünü aç sonra karsılıklı anlaşıp konuşun canım

siz hakikaten kötü alışkanlık sahibisiniz dayak aldatma varsa neden hala sevebiliyorumn diyorsunuz çok sağlıklı sevgi deil bu çocukta kötü etkilenecek bu durumdan okula başlamadan halletmelisiniz durumu sevgilerle

aldatmanın sanalı gerçeği olmaz..karşıdaki kadınlar sanalmı??eşiniz sanalmı??biz de şurda şu sitede bir şeyler paylaşıyoruz biz sanalmıyız?? sanal değiliz ki bu konuda bizlerden fikir almayı seçtiniz..
her neyse dikkatimi çeken şu eşiniz sizi almaya gelirken bile sizin için gelmediğini belirtmiş resmen,kızımızı babamız büyütmek istemem demiş..siz necisiniz peki bu evlilikte??kızının annesi mi,evin hizmetçisimi,canı istediğinde kaba kuvvet uygulayacağı stres topumu???

bu şekilde yüz göz olunduktan sonra bir evlilikten hayır gelmez bence,ve kartopu gibi yaşanan sıkıntılarınız daha da büyür gittikçe.adamda ne yapsam affeder hissi oluşmuş çünkü...

Allah size kolaylık güç kuvvet versin ve hayırlı olan neyse o olsun dilerim ki....

siz böyle affettikçe reel hayata geçmesi muhtemeldir . Allah düşamnıma dahi yaşatmasın dileğiyle...

kendinize güvensizliğinizin sebebini çocuğum için ayrılamıyorum olarak ifade etmeyin lütfen..

Çocuğunuzu böyle bir adamla yetiştirmeyi kendinize yediriyorsanız buyrun devam edin evliliğinize...

fedakarlık değil canım acizlik bunun adı

Adam sizi aldatıyor affediyorsunuz, evi terkettiğinizde bir kere aramadı, kendi kendinize tıış tıpış geri döndünüz...
Bu adam niye kassın ki, ne güzel aldatsada affeden bir karısı var, yemeği hazır çamaşırı ütüsü yapılıyor, emizliği yaplıyor...
Buna karşılık herşey serbest istediği kadar aldatsın nasıl olsa karısı affediyor...
Karısını kaybetme düzeninin bozulması gibi bir risk de yok, ha çok kızarsa evi terkeder ama gene geri gelir nasıl olsa....
Adam niye vazgeçsinki...
Adamın sizi aldatmaması için hiçbirşey yapmamışsınız ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…