Ooo net kadınları severim. Ağzına sağlık iyi yapmışsın.boşanma abartı olur bu durumda ama burnunu iyi sürtmekte fayda varEşimle 5yıllık ilişkimiz 6 aylık evliliğimiz var. Bugun onun kendi ailevi sorunları yüzünden tartıstık. Baggies cagira dolap kapilarini carparak evden cikti. Bunu yapmamasini tartismada karsi tarafa alani siddet gosterisi oldugunu kac kez soylerim. Ancak ne zaman tartissak saga sola saldiriyor ve ben bunu izlemekten Nefret ediyorum. Dahasi son bi kac tartismada hep babani aricam, seni sikayet edicem diye soylemeye basladi. Bugun de evden cikinca babami aramis, o da beni aradi. Sasirdim tabi. Sonra iyice Sinir basti bana.
1 kari koca kavgasini baba ya tasimak nedir?
2 ben babamin yada kocamin mali miyim Telefonla sikayet ediliyorum.
asiri sinirlendim. Babam’a o kadar sacma adetleriniz varki dugunden sonra mali gibi goruyo heralde. Ne hakla sikayet eder, sende beni ilgilendirmez deseydin deyip babama Kizdim.
Esimde is ve geldi kiyameti koparip kapinin onune koydum. Bosanmak istiyorum. Esimin yaptigi cok karaktersiz geliyor.
babama da soyledim bosanicam diye.
size sormak istedigim sizin esiniz hic sizi babaniza sikayet etti mi yoksa bu tuhaf tip bi bende mi vardi? Cidden meraklar icindeyim.
Babaniz cidden iyi demis agzina saglikTavrınızı koyarak çok iyi yapmışsınız.
Çocuk gibi babaya şikayet etmek nedir ?
İlk evlendiğimiz zamanlarda eşim de bir kere babama şikayet tarzı birsey söylemişti. Babam da “ tavuk suyu öyle yaptıysa vardır bi bildiği “ deyince daha da birsey söyleyemedi
Aslinda evliligimizde pek sikinti yasamadik. Daimi problemimiz kendisinin ailesi. Sikintili bir ailesi var ve gorusmuyorum bu konuda gorusumu kararlarimi cok iyi biliyor esim. Sinirlari astigi zaman asla sessiz kalmadim kalmam. Bu hafta yaptigi artik bile isteye ihlal e giriyor. Secim kendisinin. Devam etmesi halinde babasinin evine bi cantayla doner.6 bucuk yillik evliyim. Tartisma ve kavga yaşadik ama böyle değil ve ikimizde kimseye anlatmadik hiç.
Başka konulariniz var mi bilmiyorum arastirmadim ama bikac yorumunuza denk gelmistim daha once ve evliliginizde sorunlar yasadiginizi tahmin ediyordum her denk geldigimde.
Genel bir huzursuzlugunuz var.
Kari koca tartismasina 3. Kisi cidden cok sacma. Polise sikayet etse beni daha az sasirirdim. Babam nedir yaSaçmalık yani 6 yaşındaki çocuk musunuz da velinize şikayet ediyor? Bu evlilik sizin tabi ki problemi siz çözeceksiniz baba ne yapacak yani kızım sen bunu yap yoksa odana cezalısın mı diyecek?
Ben baba olsam bana ne senin evlilik içi probleminden git eşinle çöz derim. daha iyisi evlilik problemlerini orda burda konuşma diye azarlarım
gayet iyi tavır yapmışsınız
Bilmiyorum ki hic.. zaten ailemin bu tavirlarindan yuz buluyor bence. Kendisinin haksiz oldugu yerde bak ailen beni destekliyor demek icin yapiyor heralde. Sasirdim kaldim cidden babami aramasinaAnnenizin dediklerinden sonra (bana bakma , sen bana bakmazsın gibi birşeydi sanırım.) babanıza şikayet edince size kizacagini mi düşündü acaba ? Benim aklıma o geldi direkt.
Yani benimde aklıma o geldi. Ama iyi sert tepki vermişsin. Hareketlerinin nereye gideceğini bilsin.Bilmiyorum ki hic.. zaten ailemin bu tavirlarindan yuz buluyor bence. Kendisinin haksiz oldugu yerde bak ailen beni destekliyor demek icin yapiyor heralde. Sasirdim kaldim cidden babami aramasina
Burada hep söylendiği gibi; bir cinnet herşeyi çözer :)Eşimle 5yıllık ilişkimiz 6 aylık evliliğimiz var. Bugun onun kendi ailevi sorunları yüzünden tartıstık. Baggies cagira dolap kapilarini carparak evden cikti. Bunu yapmamasini tartismada karsi tarafa alani siddet gosterisi oldugunu kac kez soylerim. Ancak ne zaman tartissak saga sola saldiriyor ve ben bunu izlemekten Nefret ediyorum. Dahasi son bi kac tartismada hep babani aricam, seni sikayet edicem diye soylemeye basladi. Bugun de evden cikinca babami aramis, o da beni aradi. Sasirdim tabi. Sonra iyice Sinir basti bana.
asiri sinirlendim. Babam’a o kadar sacma adetleriniz varki dugunden sonra mali gibi goruyo heralde. Ne hakla sikayet eder, sende beni ilgilendirmez deseydin deyip babama Kizdim.
Esimde is ve geldi kiyameti koparip kapinin onune koydum. Bosanmak istiyorum. Esimin yaptigi cok karaktersiz geliyor.
size sormak istedigim sizin esiniz hic sizi babaniza sikayet etti mi yoksa bu tuhaf tip bi bende mi vardi? Cidden meraklar icindeyim.
Eşimle 5yıllık ilişkimiz 6 aylık evliliğimiz var. Bugun onun kendi ailevi sorunları yüzünden tartıstık. Baggies cagira dolap kapilarini carparak evden cikti. Bunu yapmamasini tartismada karsi tarafa alani siddet gosterisi oldugunu kac kez soylerim. Ancak ne zaman tartissak saga sola saldiriyor ve ben bunu izlemekten Nefret ediyorum. Dahasi son bi kac tartismada hep babani aricam, seni sikayet edicem diye soylemeye basladi. Bugun de evden cikinca babami aramis, o da beni aradi. Sasirdim tabi. Sonra iyice Sinir basti bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?