• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaniz sizi babaniza sikayet etti mi hic ?

Kari koca kendi icinde cozemeyip.olayi aileye tasiyorsa (mecburi paylasimlar ya da ortak kararla anlatilan seyler haric), evliliğin olgunluğuna erisememistir zaten
O etrafı kirip dokme yakinda size de siddet olarak yansiyabilir, net tavir koymanız iyi olmuş
Benim de ilk ev sahibim kapimi calmis bulamayinca babami aramisti! Allah'tan oradaydım ama ilk beni aramiyor direkt babami aramış!!! Ben de kızdım once beni aramalari gerekiyordu diye ve sonra mide spazmi gecirdim iznimin bitmesine son iki gun kala duzeldim sonra döndüm :( yillik iznim burnumdan gelmişti. Sizin konuyu okuyunca bunu hatırladım, bana göre tamamen saygısızlık!

Ya aslinda 5 yildir yoktu boyle bisey 😅 babamla tabistiktan sonra geldi bu kafa. Olsa gormezmiydim cidden yoktu.

Eşinize istediğinizi yapın haketmiş de babanıza niye kızdınız ki :(
Düşünsene damat arıyor bişeyler anlatıyor baba zaten o an ne olduğunu anlamayıp tepki verememiştir. Sonra bide kızı arayıp kızıyor. Babandan özür dile bence

Ne münasebet ya, baban kulaklarini mi çekecekmis de seni babana şikayet etmiş, çocuk gibi .
Ben böyle bir şeyi kendi çekirdek ailemden görmedim. Zaten ablam da ketum bir kadındır, tutup asla eşini kotulemez,bir kavgasini anlatmaz. Allah korusun boşanmaya karar verse ilk celbi gördükten sonra bize bilgi verir, öncesinde dertleşmez bile. Bence olması gereken de o
Kadınlar kulübünde çok okuyorum, bazı kadınlar aldatiliyor eş ailesini arıyor, dayak yiyor eş ailesini arıyor 'sizin oğlunuz böyle yapti' diye.hatta geçen bir konu açılmıştı. Kadın 20 yıllık kocasının hala eski sevgilisini unutamadığını öğrenmiş, bir hışım kayınbabasini arayıp beddua etmiş 'sevdigine vermediniz benim başımı yaktınız' diye.
Yani ne bileyim , aile sırları başkaları tarafından konuşulmaya başladıysa bence o evlilikten bir cacık olmaz. Benim bir teyzem vardı mesela. Her haftasonu bizi arardı 'kavga ettik gelin' diye. Tüm aileyi toplar hakem gibi olayı anlatırlardı. Bazen adam utanirdi yaptiklarindan,bazen kadın...ne mahremleri kaldı ne bir şey. Hayatlarının tüm kısmına hakimdik yani, iğrenç bir şey. Sonra barisirlardi, Elele eve gelirlerdi, kimse saygi göstermez oldu,çünkü bu bir çizgi..bir süre sonra sen gerçekten barışıp her şeyi toparlasan da insnalar hala dert yandigin o anları hatırlarlar... Bizimkiler de boşandılar bu arada, şükür.
Bence esin çok büyük bir yanlış yapmis.
He,aieller yüzünden dolap kapakları çarpmali ne yaşadınız onu da bilmiyroum ama nasıl siz babanızı secemediyseniz o da ailesini secemedi. Ailesi iğrenç insanlar olsa bile bunda adamın payı ne ki? 5 yıl boyunca nasil bir aileye gelin gideceginizi hiç mi görmediniz de 6 ayda bu radde geldiniz?
Ailesini tanir tanimaz cok iyi anladim. Mesafeli durmayi tercih ettim. Baktim ki bu durumda bile hayatima Mudahale etmeye calisiyor annesi ve kiz kardesi, yalanlar iftiralar kapima gelmeler filan... ayrilirim ya da aileni hayatimdan tamamen uzak Tutarsin dedim. Kendisi Kabul etti ve kac yildir hicbir alakamiz yoktu. Esimin ailesi hala esime air evde oturur hicbir dayatmam olmadi. Zaten gorusmemeye basladigimiz donem de ben yurtdisina tasinmistim, sevgilim de benimleydi.
Ama simdi tr ye donduk ve onlarin etkisiyle 1 haftadir bana zulum ediyor. Hamileyim ve zor geciyo malesef yaptigim yemege oturduguma kalktigima herseye bisey bulmaya basladi. Ramazan dandir, oructandir dedim, Sabrettim 8 gunun sonunda Nihayetinde bugun 1 haftadir annesiyle gorustugunu bulundugumuz sehirde oldugunu soyledi. Yanlis anlasilma olmasin gorusmesinde sorun yok ama ondan etkilenip evde benim huzurumu kacirmasinin ne anlami var. tartismamizin sebebi dengeyi bulamicaksan ayrilmak istiyorum dememdi.

Eşimle 5yıllık ilişkimiz 6 aylık evliliğimiz var. Bugun onun kendi ailevi sorunları yüzünden tartıstık. Baggies cagira dolap kapilarini carparak evden cikti. Bunu yapmamasini tartismada karsi tarafa alani siddet gosterisi oldugunu kac kez soylerim. Ancak ne zaman tartissak saga sola saldiriyor ve ben bunu izlemekten Nefret ediyorum. Dahasi son bi kac tartismada hep babani aricam, seni sikayet edicem diye soylemeye basladi. Bugun de evden cikinca babami aramis, o da beni aradi. Sasirdim tabi. Sonra iyice Sinir basti bana.
1 kari koca kavgasini baba ya tasimak nedir?
2 ben babamin yada kocamin mali miyim Telefonla sikayet ediliyorum.
asiri sinirlendim. Babam’a o kadar sacma adetleriniz varki dugunden sonra mali gibi goruyo heralde. Ne hakla sikayet eder, sende beni ilgilendirmez deseydin deyip babama Kizdim.
Esimde is ve geldi kiyameti koparip kapinin onune koydum. Bosanmak istiyorum. Esimin yaptigi cok karaktersiz geliyor.
babama da soyledim bosanicam diye.
size sormak istedigim sizin esiniz hic sizi babaniza sikayet etti mi yoksa bu tuhaf tip bi bende mi vardi? Cidden meraklar icindeyim.
Etti hem anneme hem babama.ama rezil oldu benim içimde sakladığım herşeyi avaz avaz ortaya dökülmesine sebep oldu kendisi küçük düştü rezil oldu

Eşinize istediğinizi yapın haketmiş de babanıza niye kızdınız ki :KK43:
Düşünsene damat arıyor bişeyler anlatıyor baba zaten o an ne olduğunu anlamayıp tepki verememiştir. Sonra bide kızı arayıp kızıyor. Babandan özür dile bence
Bu meseleye karisamazsin dedim babama o da Hak verdi sonra. Bian aradim ama girmek istemem meselenize dedi. Kirilmamistir yani oyle hissetmedim.

Bu meseleye karisamazsin dedim babama o da Hak verdi sonra. Bian aradim ama girmek istemem meselenize dedi. Kirilmamistir yani oyle hissetmedim.
Kırılmadıysa sorun yok o zaman..
son yazdığınız mesajı şimdi gördüm ailesiyle ilgili durumu. 8 gündür bunu senden saklaması bile can sıkıcı. Ayrıca en baştan şartlarınızı konuşmuşsunuz. Şuan azıcık yüz verirsen kv doğumunu lohusalığını burnundan getirecek ki şimdiden huzurunu kaçırmaya başlamış. Şartlarınıza sadık kalmasını yoksa olacaklara katlanacağını söyleyin bence

Yok kari koca biz kendi aramizda dovusuruz,kimse kimseyi sikayet etmez,esiniz tedavi alsin sinirda kisilik bozuklugu var

Valla eşim beni babama şikayet etse gülerim herhalde
Hadi ordan diye
Duyduğum en anlamsız hareketlerden biri
Oldu olacak bi de kulağımı çektirsin

Eşinizin de sanırım öfke kontrolüyle ilgili sıkıntıları var
Eşyayı kırıp dökse karşımdaki kişi ben korkarım
Yarın öbür gün sıra bana da gelir mi acaba diye

Ha boşanmak illa şart mıdır bilemem
Sanki düzeltilebilecek gibi
5 yıllık ilişki sonuçta

Eşimle 5yıllık ilişkimiz 6 aylık evliliğimiz var. Bugun onun kendi ailevi sorunları yüzünden tartıstık. Baggies cagira dolap kapilarini carparak evden cikti. Bunu yapmamasini tartismada karsi tarafa alani siddet gosterisi oldugunu kac kez soylerim. Ancak ne zaman tartissak saga sola saldiriyor ve ben bunu izlemekten Nefret ediyorum. Dahasi son bi kac tartismada hep babani aricam, seni sikayet edicem diye soylemeye basladi. Bugun de evden cikinca babami aramis, o da beni aradi. Sasirdim tabi. Sonra iyice Sinir basti bana.
asiri sinirlendim. Babam’a o kadar sacma adetleriniz varki dugunden sonra mali gibi goruyo heralde. Ne hakla sikayet eder, sende beni ilgilendirmez deseydin deyip babama Kizdim.
Esimde is ve geldi kiyameti koparip kapinin onune koydum. Bosanmak istiyorum. Esimin yaptigi cok karaktersiz geliyor.
size sormak istedigim sizin esiniz hic sizi babaniza sikayet etti mi yoksa bu tuhaf tip bi bende mi vardi? Cidden meraklar icindeyim.
Beni de etti demedik şey bırakmamış özel genel Boşandım ama :) çok iyim düzelmez öyle gider kafana yatmadığı yerde bırakacaksın

Kocanızın yaş kaç acaba?? Gözüken kendini evcilik oyununun içinde hayal ediyor..
35 yasinda kendisi hic de az degil. Aramizda yas farkimiz var ama bi kez kendimden olgun gormedim. Ama bu son yaptiklari kesinlikle annesiyle gorusmus olmasindan. Ne oluyo bu Adama anlayamiyorum. Kinlendirip uzerime saliyolar gibi.

Etti hem anneme hem babama.ama rezil oldu benim içimde sakladığım herşeyi avaz avaz ortaya dökülmesine sebep oldu kendisi küçük düştü rezil oldu
Ya aslinda kendisini rezil eder tabii... benim canimi sikan kisim ben babama tartistigimizi belli etmek istemiyorum belki sonucta baba benim. Ozel hayatimi ne hakla gidip anlatir. Cok sinir bozucu cok

Baban tersleseydi bira daha aramaması için, sakın onu dinlemesin desin aranızda halledin aileler araya girerse son söz kötü olur vb uyarsaydı

Ne o öyle sanki öğretmen, öğrencisini veliye şikayet ediyormuş gibi 😂Neyi ispatlamaya çalışıyor .Vallahi kaç yaşında olursa olsun erkeğin ergeni de çekilmiyor ,sinirlenmekte de haklısın yani.

Her evlilikte olur ayni toplumun bireyleriyiz 3 asagi 5 yukari yasantilar birbirine benzerdir.
Boşanma sebebi olarak göremem ama tavırlar net.olmali .

Back
X