kocaniz tarafından tecavüze uğrasaydiniz ne yapardınız?

Yavaş yavaş değil acilen kendine gelmen lazım. O çocuk için o hayvandan kurtul. Bekleme lüksün yok.

Üç yaş bir çocuğun ruhunda büyük yaralar açmak için yeterli bir yaştır. Kimbilir bu sorunlar bilinçaltı yüzünden ileride ne gibi zorluklar çıkaracak ona? Allahım yüzünü güldürsün o sabinin.

kocam tarafindan (karsilikli fantezi haric) tecavuze ugrayacagimi sanmam.
tecavuz edecek mentalitede bir adam da zaten kocam olamaz, olduysa da kocam olarak kalamaz.

Konuya nokta koyulmuş..

Tecavüze ugradıgın ıcın degıl çocuğun için boşan

Bu olayın resmisi gayri resmisi yok. Tecavüz bir vahsettir. Hem ruhunuzda hem de bedeninizde derin yaralar açmıştır. Bedeniniz belki bu yaraları tamir eder ama ruhunuz?

Ne denir ki boyle duruma...

O es ne sizi nede o çocuğu hak etmiyor...

Bunu yapana sapık deniyor biliyorsunuz...

Bir an evvel o evden eşten uzaklaşın...

Yoksa ikinci bebeğe hamile kalırsınız ....

Durumunu daha da kotu olmadan ...bir an evvel terk edin adami

Ben kendim yaşadım. Ama kalkipta suçlayamazsinizda sonuçta aynı edersiniz ve evlisiniz ve kimse anlayışda gosteremez diye sustum. Siz olsaydiniz ne yapardınız?
Merak etme canım burdaki arkadaşlar senide bem gibi karakolluk yapar.bebde olsam susardım insan kondursa bile söyleyemeZ

Koca karisina nasil tecavüz ediyor onu pek kestiremiyorum ama sanirim fantazi filan zannederdim ben

Çocuğunu ayağının altında tekmeliyor öyle mi? Soruyorsun bana tecavüz etti ne yapayım diye... İçimden bir ses diyor ki hiç bir şey yapmayacaksın, o adi varlığa kendin tutsak olmuşsun yavrunu da edeceksin..

okurken iğrendim.terbiyesizz nasil bukadar alçalabiliyor anlamıyorum.kocanda olsa buna kesinlikle hakkı yok.böyle şeyler iki tarafın isteğiyle olur.buna müsade etme göz yumma...

[Q"hayat0330, post: 38316061, member: 644549"]Merak etme canım burdaki arkadaşlar senide bem gibi karakolluk yapar.bebde olsam susardım insan kondursa bile söyleyemeZ[/QUOTE]

Nasil yani buradaki arkadaşlar derken anlayamadım sizi

Hepinize tşkler. Ayrılmak en kolayıda bunu kaç kez dıle getırdiğimde beni cocugumu almakla tehdıt edıyor ben son 2 senedir ıyice kafama taktım ayrılmayı bu konuda kararlıyım. Tek sorun şuan ben Fransada yaşıyorum ve ülke disina cıkmak istiyorum. yanı doğduğum büyüdüğüm ülke almanyaya ,oyüzden öyle kafama estiği gibi cıkıp gidemem ozaman cocuğu kaçırmış oluyorum ve bu yasal değil. Ben bu konuları avukatımlanda görüşüyorum son iki senedir. İnanıyormusunuz avukatım diyorki bidaha dayak yemem gerekiyorki ispatlıyalım ve bende haklı olarak can güvenliğim iÇin ülkeyi terk edebileyim. Yoksa ayrılmak istesem burdada kalabilirim ama beni rahat birakmaz.bu ülkenin dilinide bilmiyorum. O kocam olacak hayvandan bende kurtulmak için can atıyorum ama ben işimi sağlama almak istiyorum. 2 senedir fiziksel şiddeti bıraktı ona rapor alacam dediğimde beri ama tabiki sözlü şiddet dewam ediyor. Elimde sadece psikolojik siddete maruz kaldığıma dair raporlar var ve neyazıkki avrupa gibi bir yerde bu yetersiz kalıyor. 2 senedir buyüzden cıkmazdayım çünkü hakime geçerli bir sebep vermem gerekiyor bu ülkeyi terk etmem için sonuçta ortak velayetimiz var. Hakim beni cocuk kaçırmak yüzünden suçlu bulupta cocugumu elimden alırsa yaşayamam.

Çoçuğu dövdüğünü ayaklarının atında tekmelediğini desen o adama fransızlar o çocuğu vermezki. avukatın çocuğa şiddet uyguandığını bimiyormu

Ogün cocuga şiddet uyguladı ama hiçbir darp izi oluşmadı. Oglum babasının bu hareketinden sonra ağladı bikaç dakika sonra gülmeye başladı cocuk aklı işte farkında değil. Doktora gitsem hani morluklar diyecek çocuga sorsa cocuk henüz yeni konuşmaya başlıyor hatta coktan unuttu

zor bir durum gercekten uumari bundan sonra boyle bir durum yasamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…