- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi leyla aslan
-
Bence sen ölü taklidi yap hayatın boyunca. Her konuda yap ama bu taklidi.Kişisel fikrim Hiç bişey yapmazdım kaçınılmaz ise zevk almaya bakardım
Kişisel fikrim olduğunu belirtmiştim fantezi bakımından neden olmasın yabancı değil eşim....fakat şoylede bir gerçek var konu sahibi ara ara sayfalarda konuyu açmış biraz ve ben bunu görünce çok manasız konuşmuşum anladımsanırım şaka yapıyorsunuz
tecavüz diyor fantazi değil. çocuğu dayak yiyor . şiddete uğruyor ve siz kaçınılmazsa zevk al o zaman diyorsunuz.Kişisel fikrim olduğunu belirtmiştim fantezi bakımından neden olmasın yabancı değil eşim....fakat şoylede bir gerçek var konu sahibi ara ara sayfalarda konuyu açmış biraz ve ben bunu görünce çok manasız konuşmuşum anladım
Demek ki kendilerine yakıstırabiliyorlar .Hic bir kadının tecavuz ile alakalı espriler yapması kabul edilir degil..Böyle bir durumda bizi bizden baska kim anlar kiinsanların acılarıyla dalga geçmek nasıl bir şeydir anlamam mümkün değil.
tecavüz olayının alay edilecek tiye alınacak bir yanı asla olmaz. bir kadının yaşayacağı en kötü şeylerdendir bu. Allah kimseye yaşatmasınDemek ki kendilerine yakıstırabiliyorlar .Hic bir kadının tecavuz ile alakalı espriler yapması kabul edilir degil..Böyle bir durumda bizi bizden baska kim anlar ki
tecavuz ve fantazi ikisi cok uc noktalarda....Es dahi olsa istemedigi bir seyi yapmaya hakkı yoktur.Zevk almaya bakıp kendinizi ezdirmeyin.Kişisel fikrim olduğunu belirtmiştim fantezi bakımından neden olmasın yabancı değil eşim....fakat şoylede bir gerçek var konu sahibi ara ara sayfalarda konuyu açmış biraz ve ben bunu görünce çok manasız konuşmuşum anladım
amin..tecavüz olayının alay edilecek tiye alınacak bir yanı asla olmaz. bir kadının yaşayacağı en kötü şeylerdendir bu. Allah kimseye yaşatmasın
Sozlerinize dikkat etmelisiniz bence geri kafali vs. Diyerek. Dindesoyle bir durum var. edep ve saygi cercevesinin kadin erkek kari koca iliskisinin yitirilmemesi adina keyfi durumlarla ilgili olarak hadisler isiginda budurum aciklanmis ama biz oyle bir milletiz ki isimize gelen yerden tutuyoruz. Peygamber efendimizin hadisinde koca icin de beyan ettigi durumlar var. Ama ayni sekilde kadinin istediginde erkegin hayir dememesi gerektigine dair de hadis var. Bu hadisi limse bilmez mesela kadin tarafindan olani. Ama biz napiyoruz oyle koru korune kulaktan dolma inaniyoruz yada tam tersi kulaktan dolma reddediyoruz aaa gunahmis ya da aaa olur mu canim oyle sey. Yapmayin nolur. Soyle dusunun adet donemlerimiz regl donemlerimiz adini hatirlayamadim kadinin ayrilmak isteyip de ayrilamadigi donem vs. Allah zaten bize o kadar guzrl imtiyaz tanimis ki erkege yasak koyuyor haram diyor kadina yaklasman cizgi net ve keskin. Ama koca istediginde kadinin hayir demesine haram demiyor bakin bu ayirimi iyi yapin haram degil hayir demese iyi olur diyor.bende bu sitede okudum..kadın istemesede kocanın isteğini geri çevirmek günahmış..bunu bir geri kafalı yazmıştı..kadın köle değil..isteği dışında olursa..buda tecavüze giriyor..ve suçtur..susarsanız hep tecavüz edilirsiniz..
Eve gizli kamera koyun ozaman çocuğunuza karşı yapılan şiddet i gören hiçbir mahkeme çocuğu eşinize vermez. Bunun üzerine tehdit edildiğinizi ve kendinizin de fiziksel şiddet gördüğünüzü ama raporunuzun olmadığını söylerseniz. Bunada sessiz kalan kimse olmaz. El el üstünde duruyorsunuz. Hala eşinize cahil diyorsunuz. Benim çocuğumu yerde çiğneyen adamı mahvederim neye uğradığını şaşırır.Hepinize tşkler. Ayrılmak en kolayıda bunu kaç kez dıle getırdiğimde beni cocugumu almakla tehdıt edıyor ben son 2 senedir ıyice kafama taktım ayrılmayı bu konuda kararlıyım. Tek sorun şuan ben Fransada yaşıyorum ve ülke disina cıkmak istiyorum. yanı doğduğum büyüdüğüm ülke almanyaya ,oyüzden öyle kafama estiği gibi cıkıp gidemem ozaman cocuğu kaçırmış oluyorum ve bu yasal değil. Ben bu konuları avukatımlanda görüşüyorum son iki senedir. İnanıyormusunuz avukatım diyorki bidaha dayak yemem gerekiyorki ispatlıyalım ve bende haklı olarak can güvenliğim iÇin ülkeyi terk edebileyim. Yoksa ayrılmak istesem burdada kalabilirim ama beni rahat birakmaz.bu ülkenin dilinide bilmiyorum. O kocam olacak hayvandan bende kurtulmak için can atıyorum ama ben işimi sağlama almak istiyorum. 2 senedir fiziksel şiddeti bıraktı ona rapor alacam dediğimde beri ama tabiki sözlü şiddet dewam ediyor. Elimde sadece psikolojik siddete maruz kaldığıma dair raporlar var ve neyazıkki avrupa gibi bir yerde bu yetersiz kalıyor. 2 senedir buyüzden cıkmazdayım çünkü hakime geçerli bir sebep vermem gerekiyor bu ülkeyi terk etmem için sonuçta ortak velayetimiz var. Hakim beni cocuk kaçırmak yüzünden suçlu bulupta cocugumu elimden alırsa yaşayamam.
Konu sahibi konunun içeriğini sonradan anlatmaya başlamış her sayfayı okuyup anlamaya çalışmamızmı gerekiyor. Asla kimsenin üzüntüsüyle dalga geçmedim sizlere cevap vererek beni banlatmanıza müsade etmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?