kocaniz tarafından tecavüze uğrasaydiniz ne yapardınız?

sanırım şaka yapıyorsunuz
Kişisel fikrim olduğunu belirtmiştim fantezi bakımından neden olmasın yabancı değil eşim....fakat şoylede bir gerçek var konu sahibi ara ara sayfalarda konuyu açmış biraz ve ben bunu görünce çok manasız konuşmuşum anladım

Ağzını burnunu kırardım yapamazsam avazım çıktığı kadar bağırır yardım isterdim tecavüz diyorsunuz kocanız da dahil hiç kimsenin böyle bir hakkı olamaz. Siz özgür bir kadınsınız zorla hiç bişey yaptıramaz kimse kararlı olun lütfen ve o çocuğuda o adamın elinden kurtarın yazık yavruma.

tecavüz diyor fantazi değil. çocuğu dayak yiyor . şiddete uğruyor ve siz kaçınılmazsa zevk al o zaman diyorsunuz.
kişisel fikriniz tabii. buradaki yorumlar zaten hepimizin kişisel fikri. bir başkasının fikrini yazmıyoruz

insanların acılarıyla dalga geçmek nasıl bir şeydir anlamam mümkün değil.
Demek ki kendilerine yakıstırabiliyorlar .Hic bir kadının tecavuz ile alakalı espriler yapması kabul edilir degil..Böyle bir durumda bizi bizden baska kim anlar ki

Konu sahibi konunun içeriğini sonradan anlatmaya başlamış her sayfayı okuyup anlamaya çalışmamızmı gerekiyor. Asla kimsenin üzüntüsüyle dalga geçmedim sizlere cevap vererek beni banlatmanıza müsade etmeyeceğim

Demek ki kendilerine yakıstırabiliyorlar .Hic bir kadının tecavuz ile alakalı espriler yapması kabul edilir degil..Böyle bir durumda bizi bizden baska kim anlar ki
tecavüz olayının alay edilecek tiye alınacak bir yanı asla olmaz. bir kadının yaşayacağı en kötü şeylerdendir bu. Allah kimseye yaşatmasın

valla hukuki ve kriminal olarak bu ispatlanabilir diye biliyorum, hemen rapor almak şikayet etmek en mantıklı hareket olur

tecavuz ve fantazi ikisi cok uc noktalarda....Es dahi olsa istemedigi bir seyi yapmaya hakkı yoktur.Zevk almaya bakıp kendinizi ezdirmeyin.

tecavüz olayının alay edilecek tiye alınacak bir yanı asla olmaz. bir kadının yaşayacağı en kötü şeylerdendir bu. Allah kimseye yaşatmasın
amin..
herkes anlayıslı olamıyor maalesef , zaten o yuzdende boyle durumla karsilasan kisiler kimseye soyleyemiyor .

Şiddet var, tecavüz var, küçücük bebek tekme tokat dayak yiyor ve hala bir "ama" nız var.
Nasıl bir insan olduğunuzu anlamaya çalışıyorum şu an.
Bir insan bunları kendine, geçtim kendini çocuğuna nasıl yaptırır akıl tutulması yaşıyorum.

Bir şeylerin arkasına saklanıp kendinize acımaktan vazgeçin.
3 yaşındaki bebeğiniz dayak yiyor, silkenin ve kendinize gelin lütfen.

Afedersiniz ama tecavüzü ve fanteziyi aynı kefeye koymak nasıl bir dangalaklık?
Ben evli değilim ama evli olsam kesinlikle hukuki yollara başvurur, gerekirse hapse girmesine neden olurdum.

Sozlerinize dikkat etmelisiniz bence geri kafali vs. Diyerek. Dindesoyle bir durum var. edep ve saygi cercevesinin kadin erkek kari koca iliskisinin yitirilmemesi adina keyfi durumlarla ilgili olarak hadisler isiginda budurum aciklanmis ama biz oyle bir milletiz ki isimize gelen yerden tutuyoruz. Peygamber efendimizin hadisinde koca icin de beyan ettigi durumlar var. Ama ayni sekilde kadinin istediginde erkegin hayir dememesi gerektigine dair de hadis var. Bu hadisi limse bilmez mesela kadin tarafindan olani. Ama biz napiyoruz oyle koru korune kulaktan dolma inaniyoruz yada tam tersi kulaktan dolma reddediyoruz aaa gunahmis ya da aaa olur mu canim oyle sey. Yapmayin nolur. Soyle dusunun adet donemlerimiz regl donemlerimiz adini hatirlayamadim kadinin ayrilmak isteyip de ayrilamadigi donem vs. Allah zaten bize o kadar guzrl imtiyaz tanimis ki erkege yasak koyuyor haram diyor kadina yaklasman cizgi net ve keskin. Ama koca istediginde kadinin hayir demesine haram demiyor bakin bu ayirimi iyi yapin haram degil hayir demese iyi olur diyor.
Okudugunuz yerdeki kadinin uslubu muhtemelen kotuydu yada yanlisdi bilemem ama lutfen siz de buna istinaden genelleyip karalama yapmayin. 5 yillik evliyim. Bu hadisleri bildigim halde esime cok kez hayir dedim ama gonlunu alarak hayatim anliyorum ama benim durumum bu anlayis gosterirmisin. Hic bir zaman hayir cevabini almadim. Hatta cok ozel olacak ama tam tersi ben hayir cevabini aldigimda cok tepki gosteriyorum gururum inciniyor. Ama adam bir kere bile benim yaptigimi yapip bana hayir demiyor. Neden bu kadar uzun yazdim. Yazdiginiz geri kafali ibaresine cok uzuldum. Insanlarin inanc bicimini ya da inandigini yanlis yorumlamasina boyle tepki vermemelisiniz. Yanlis ya da mantiginizin almadigi birsey mi var keske arastirarak siz ona dogrusunu soyleseydiniz

Konu sahibinden ozur diliyorum. Sizin durumunuza uzulmekle birlikte okudugum yorumdaki duruma da cok uzuldum onun icin once ona yazdim belki konu disi gibi oldu. Kusura bakmayin.
yasadiginiza gercektwn uzuldum. Erkekdir kocandir nolacak gozuyle asla bakmiyorum. Cok kotu bir durum oldugunu tahmin ediyorum. Lutfen kendinizi esinizin baskisiyla ya da zorlayici hareketleriyle sindirmeyin siz degerlisiniz. Esiniz inancli biriyse yaptiginin yanlis oldugunu anlatan hadisler ve kaynaklar var. Arastirip anlatabilirsiniz yaptiginin yanlisligini. Anlayabilecek durumdaysa da sakin bir zamanda mutlaka o anki hislerinizi anlatin ki tekrarlamasin. Tabi bir de hukuki boyutu da var. Bunu da bilin zaten arkadaslar da yazmislar

[Q"whatever, post: 38316542, member: 291027"]Kişisel fikrim Hiç bişey yapmazdım kaçınılmaz ise zevk almaya bakardım[/QUOTE]

Nasil yani...

Eve gizli kamera koyun ozaman çocuğunuza karşı yapılan şiddet i gören hiçbir mahkeme çocuğu eşinize vermez. Bunun üzerine tehdit edildiğinizi ve kendinizin de fiziksel şiddet gördüğünüzü ama raporunuzun olmadığını söylerseniz. Bunada sessiz kalan kimse olmaz. El el üstünde duruyorsunuz. Hala eşinize cahil diyorsunuz. Benim çocuğumu yerde çiğneyen adamı mahvederim neye uğradığını şaşırır.

Kanunları tam bilmiyorum ama bunun suç sayıldıgını görmüştüm sanki bir yerler de. O nasıl iğrenç bir insan öyle karım dediği kadına bunu yapabiliyor.

Ben konuyu okudum direk konu sahibinin actigi eski konulara baktım...çünkü konu ciddi ve fakedir belki diye ciddi olduğunu düşünüp hic bir yorumu okumadan yorumu yazdım çünkü konu çok ciddi hem de çok ...

Bu ban falan değil sadece bu çok büyük bir aciyken sizin dalga gecmeniz dikkatimi çekti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…