- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Sizin sürprizler tuhaftır bence o yüzden şaşa kalır, libidolu hanımTepki vermez veremez böyle kalıyorşaşkın
Nerden bildin çıplak koşuyorum kendisine korkuyorSizin sürprizler tuhaftır bence o yüzden şaşa kalır, libidolu hanım
O kadar çirkin vücudun var yaniNerden bildin çıplak koşuyorum kendisine korkuyor
Evet şişmanım ondandırO kadar çirkin vücudun var yaniadamı korkutacak kadar
Evet şişmanım ondandır
Kizlar merak ediorum kocalariniz yaptiginiz dogum gunu yada diger ozel bi gunde yaptiginiz surprizi nasil karşılıyor esimin dogum günüydü bugun ve emek emek ona hediye baktim pasta aldim (yapmaya vaktim olmaz die)eve geldim pizza yaptım en sevdiği seydir pizza ve kalp sekli verene kadar baya uğraştım masayı hazirladim mumlar falan gorunce ne gerek var bunlara die bi tepki alınca cok kirildim sevinmedi bile sonra ozur diledi ugrasmasaydin keske die soyledim dedi ama ben mi abartiorum sizce hamileyim bu arada insan verdiği emeğin hiçe sayılmasına cok uzuluo
Kizlar merak ediorum kocalariniz yaptiginiz dogum gunu yada diger ozel bi gunde yaptiginiz surprizi nasil karşılıyor esimin dogum günüydü bugun ve emek emek ona hediye baktim pasta aldim (yapmaya vaktim olmaz die)eve geldim pizza yaptım en sevdiği seydir pizza ve kalp sekli verene kadar baya uğraştım masayı hazirladim mumlar falan gorunce ne gerek var bunlara die bi tepki alınca cok kirildim sevinmedi bile sonra ozur diledi ugrasmasaydin keske die soyledim dedi ama ben mi abartiorum sizce hamileyim bu arada insan verdiği emeğin hiçe sayılmasına cok uzuluo
Bu sondu zaten bidaha boyle birseye kalkisacagimi hic sanmiorum bi oglum var 2 yasinda ve hamileyim buda erkek hatta 3 odunun arasinda kaldim die oturdum agladim (kiz olsaydi en azindan anlardi boyle seylerden die)hamileyken gercekten tepkilerimi kontrol etmem cok zorlaşıyor bende biraz buyuttum sanirim (saka bi yana hepsi benim canlarim)
eşiniz uğraşmayın kendinizi yormayın diye demiş zaten belli bir yaştan sonra doğum günü kutlamak usuleten birşey oluyor. bende pek tepki veremem böyle günlerde ama düşünülmek hoşuma gider, eşimde genelde duyguları pek belli etmez ama hoşlandığı birşeyse şaka yollu belli eder beğendiğini..Kizlar merak ediorum kocalariniz yaptiginiz dogum gunu yada diger ozel bi gunde yaptiginiz surprizi nasil karşılıyor esimin dogum günüydü bugun ve emek emek ona hediye baktim pasta aldim (yapmaya vaktim olmaz die)eve geldim pizza yaptım en sevdiği seydir pizza ve kalp sekli verene kadar baya uğraştım masayı hazirladim mumlar falan gorunce ne gerek var bunlara die bi tepki alınca cok kirildim sevinmedi bile sonra ozur diledi ugrasmasaydin keske die soyledim dedi ama ben mi abartiorum sizce hamileyim bu arada insan verdiği emeğin hiçe sayılmasına cok uzuluo
Ayy canim benim ya oglusunu Allah bagislasin ayni benim oglusum gibi her sabah operek uyandirir beni sarilir bide simsiki tutar bırakmaz defalarca oper daha konusamioruz tabi kucuguz ama sevgisini muthis hissettiren bi cocuk ins da daim olur esimde der zaten bu bana hic benzemio die:)sana moral olsun. benim kocamda odun. diyorum ki git gide daha da kalaslaşıyorsun
bir de minnoş oğlum var . 4 yaşında Rabbim uzun ömürler versin inş. tam bir beyefendi oğlum. gelir gider sarılır. hadi birbirimizi sevelim der. sofrada anne biliyor musun ben seni çok seviyorum der şap diye öper. hadi sana sürprizim var der. arabalarını bana hediye eder. yani 3 odun deme de bir odunla bitir işidiğerleri senin eserin olacak çünkü.
Hamile olduğunuz için size kıyamamış bence üzmeyin kendinizi.Kizlar merak ediorum kocalariniz yaptiginiz dogum gunu yada diger ozel bi gunde yaptiginiz surprizi nasil karşılıyor esimin dogum günüydü bugun ve emek emek ona hediye baktim pasta aldim (yapmaya vaktim olmaz die)eve geldim pizza yaptım en sevdiği seydir pizza ve kalp sekli verene kadar baya uğraştım masayı hazirladim mumlar falan gorunce ne gerek var bunlara die bi tepki alınca cok kirildim sevinmedi bile sonra ozur diledi ugrasmasaydin keske die soyledim dedi ama ben mi abartiorum sizce hamileyim bu arada insan verdiği emeğin hiçe sayılmasına cok uzuluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?