Kocaniz yaptiginiz surprizleri nasil karsiliyor

Bugün benim eşimin de dogumgünüydü.Pek romantik degildir,sürprizleri sevmez ama ben ona hazırlık yapacagımı söylerim.Ona göre gelir,zaten çoğu kez denk gelemiyoruz.

Erkekler gereksiz görüyor böyle şeyleri.Takılmamak lazım.

Buna benzer birsey yaşamıştım ve artik dogum gününde sadece msj atiyorum en hesaplisi mesela gecen bir kazak aldim begenmedi ben yine kendime saydım bunlara yaranilmaz ne die aliyosun dedim ama bos gitto cmm kazak parasi

Bende her sene dogum gununde surpriz yaparim başlarda hosuna gidiyor saniyordum en son ki dogum gunu surprizi icin annesine pinke dedim ben kutlama dogum gunumu diye ama kutlamis ne yapayim dedi. O gunden sonra ddimki irkik milliti ninnkiir ( erkek milleti nankor ) :)

Yapılan sürprizler gerçekten sürpriz oluyor onlara kalıyorlar.
Ne diyeceklerini bilemiyorlar.
Adam az önce arkadaşıyla muahahahlaşmış eve gelip mumu görünce hemen yumuşaması zaman alabilir.
İlk tepkiler, alışma sürecinden

Bir de bence erkekkere hitap eden şeyler değil.
Mum ışığı, kalpli pizza falan yerine
Oyun konsolu oynama
Ekşınlı, korkulu film izleme olaylarına daha çok heyecanlanır.

Doğrusunu söylemek gerekirse ben de hoşlanmam

Sütlü tatlıların üzerine tarçınla kalp şekli yaptığımda bile
Eşimin tavrı "he kalp, tamam gördüm" şeklinde

Bende böyleyım benı bı yemege götursun bı hedıye alsınn tmm .
Bazı ınsanlar böyle , takma ..

sana moral olsun. benim kocamda odun. diyorum ki git gide daha da kalaslaşıyorsun
bir de minnoş oğlum var . 4 yaşında Rabbim uzun ömürler versin inş. tam bir beyefendi oğlum. gelir gider sarılır. hadi birbirimizi sevelim der. sofrada anne biliyor musun ben seni çok seviyorum der şap diye öper. hadi sana sürprizim var der. arabalarını bana hediye eder. yani 3 odun deme de bir odunla bitir işi diğerleri senin eserin olacak çünkü.

eşiniz uğraşmayın kendinizi yormayın diye demiş zaten belli bir yaştan sonra doğum günü kutlamak usuleten birşey oluyor. bende pek tepki veremem böyle günlerde ama düşünülmek hoşuma gider, eşimde genelde duyguları pek belli etmez ama hoşlandığı birşeyse şaka yollu belli eder beğendiğini..
ben artık hediye almıyorum zaten, geçen sene iki günlük tatilkaçamağı yaptık çok hoşuna gitti bu sene de aynı planı yapmayı düşünüyorum sadece lokasyon farklı olacak, o bana genelde hediye alır pasta çiçek vs ama bunun asıl nedeni benimkinin kışa ve yılbaşına denk gelmesi onunki yaza denk geliyor bende hediyedense alternatifleri tercih ediyorum..

Ayy canim benim ya oglusunu Allah bagislasin ayni benim oglusum gibi her sabah operek uyandirir beni sarilir bide simsiki tutar bırakmaz defalarca oper daha konusamioruz tabi kucuguz ama sevgisini muthis hissettiren bi cocuk ins da daim olur esimde der zaten bu bana hic benzemio die:)

Hamile olduğunuz için size kıyamamış bence üzmeyin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…