- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Tartışasınız mı geldi hayırdır beni etiketlemeler falanErkeklere boyle genelleme yapmayin lutfenhanmadi uyemiz kiziyor sanane erkeklerden die bi tepki alabilirsin dikkat (ewet ozur diledi birden sok olunca napcani bilemedi ifade sorunumuz var)
Zaten 2.de olunca cocugun birinin bütün sorumlulugunu ustune aticam artik napar bilmiorum beyfendiçocuk olduktan sonra süprize vakit kalmayacak o yüzden dert etme:) ben sürpriz fln yapamam valla sofrayı zor kuruyorum hatta o benden önce eve geliyor bi zahmet sofrayı kursa da bana sürpriz olsa keşke
Yo oyle bi niyetim yok genelleme yapinca sizden azar isitmesin die uyarayim dedimTartışasınız mı geldi hayırdır beni etiketlemeler falan
Onceden mutlu oluyoduysa suan hamile oldugunuz icin kiyamadigindan yorulmasaydin bosuna demek istemis ozaman. Ama erkek milleti iste ifade sekli yanlis olmus :) tabiatimiz farkli genel olarak erkekler sevmiyor boyle seyleri. Benim esimde cok sever suprizi bende onun hizina yetisemiyorum. Herkes farkli farkli. Sevmiyorsa bile sizin boyle seyleri sevdiginizi onunda en azindan kabalik etmeden eslik etmesini rica edin. Zaten sık sık yapmiyormussunuz. Bebeginizi saglikla kucaginiza alin :)Yoo onceden gayette mutlu oluodu cok sık surpriz flnda yapmam ayrica 4 yildir ilk kez dogum gununu kutlamistim ona kasinti gelio bole şeyler samimi bulmuo sanirim
Ben de ilk evlendiğimizde mumlu masalar falan hazırlardım sonra eşim gülmeye başlıyordu pat diye ışığı açıyordu falan yapmadım bir daha bende. Bence hiç uğraşmayın kıymete geçmiyorsa. Benimkine makarna tost yap ver eline tepsiyle daha mutlu oluyor koca danaKizlar merak ediorum kocalariniz yaptiginiz dogum gunu yada diger ozel bi gunde yaptiginiz surprizi nasil karşılıyor esimin dogum günüydü bugun ve emek emek ona hediye baktim pasta aldim (yapmaya vaktim olmaz die)eve geldim pizza yaptım en sevdiği seydir pizza ve kalp sekli verene kadar baya uğraştım masayı hazirladim mumlar falan gorunce ne gerek var bunlara die bi tepki alınca cok kirildim sevinmedi bile sonra ozur diledi ugrasmasaydin keske die soyledim dedi ama ben mi abartiorum sizce hamileyim bu arada insan verdiği emeğin hiçe sayılmasına cok uzuluo
Onceden cok sevinirdi demekki insan zamanla degisebilio
2 yasinda oglum var ve hamileyim hoslanmasa bile emek vermisim ve en sevdigi seydir pizza insan bi tesekkur beklio haliyle ama yok ya odun iste kendini ifade edemio
Ewet aynen:)bende oyle dusunuyorumhayır önceden kırılmayın diye sevinmiş gibi yapıyormuş..
artık rol yapmak istememiş ne gerek var demiş..
Neyse en azindan kirdiginin farkina vardi evi temizliodum işten geldi sarildi kaba davrandığını ugrastigima uzuldugunu soyledi yardim edeyim sana dedi tuvaleti lavaboyu yikadi yemeği yapti falan aldigim kazakla gitmis ise sabah ole telafi etti yani ama bidaha yapmicami soyledim canin saolsun dedi (bu fikir icten ice hosuna gitmistir zaten eminim)herkese tesekkur ederim yorumlar icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?