- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Bende ilk evlilik yildonumunde suslendim salonu hazirladim falan esimde askim burasi soguk hadi diger odaya gecelim demisti:)Yapmıyorum.
Evlendigimizde balayından dönüp evde ilk akşam yemeği yiyecegimiz zaman enfes bir masa kurdum, giyindim suslendim, etrafı susledim.
Adam geldi, pijamalarını giydi sonra yemeğini yiyip içeri geçsek de uzansam ya salon rahat değil dedi.
Peki dedim ve son oldu.
Yani erkeklerin çoğu bu tarz hareketler hoşlanmıyor ama yemek olarak sevdiği bir şey yapsam offf ellerin dert görmesin biricik askim diye peşimde geziniyor.
Kizlar merak ediorum kocalariniz yaptiginiz dogum gunu yada diger ozel bi gunde yaptiginiz surprizi nasil karşılıyor esimin dogum günüydü bugun ve emek emek ona hediye baktim pasta aldim (yapmaya vaktim olmaz die)eve geldim pizza yaptım en sevdiği seydir pizza ve kalp sekli verene kadar baya uğraştım masayı hazirladim mumlar falan gorunce ne gerek var bunlara die bi tepki alınca cok kirildim sevinmedi bile sonra ozur diledi ugrasmasaydin keske die soyledim dedi ama ben mi abartiorum sizce hamileyim bu arada insan verdiği emeğin hiçe sayılmasına cok uzuluo
Bende ilk evlilik yildonumunde suslendim salonu hazirladim falan esimde askim burasi soguk hadi diger odaya gecelim demisti:)
Yoo onceden gayette mutlu oluodu cok sık surpriz flnda yapmam ayrica 4 yildir ilk kez dogum gununu kutlamistim ona kasinti gelio bole şeyler samimi bulmuo sanirimHamile hamile niye yoruldun demek isteyip yanlis mi ifade etti acaba ? Hep mi boyleydi esiniz ?
Kizlar merak ediorum kocalariniz yaptiginiz dogum gunu yada diger ozel bi gunde yaptiginiz surprizi nasil karşılıyor esimin dogum günüydü bugun ve emek emek ona hediye baktim pasta aldim (yapmaya vaktim olmaz die)eve geldim pizza yaptım en sevdiği seydir pizza ve kalp sekli verene kadar baya uğraştım masayı hazirladim mumlar falan gorunce ne gerek var bunlara die bi tepki alınca cok kirildim sevinmedi bile sonra ozur diledi ugrasmasaydin keske die soyledim dedi ama ben mi abartiorum sizce hamileyim bu arada insan verdiği emeğin hiçe sayılmasına cok uzuluo
Onceden cok sevinirdi demekki insan zamanla degisebilioDemek ki süpriz de haz etmiyor adam romantik değil onu da öyle kabul edin
2 yasinda oglum var ve hamileyim hoslanmasa bile emek vermisim ve en sevdigi seydir pizza insan bi tesekkur beklio haliyle ama yok ya odun iste kendini ifade edemiokalp şeklinde pizza bir erkeğe çok da çekici gelmez
ben yapmam boyle bırsey
eşin yorulma demek istemiş ama ne gerek vardı diye yanlış ifade etmiş
çok durma üzerinde
Bence aenin uğraşıp kendini yormanı istemediği için ne gerek var demiş.Kizlar merak ediorum kocalariniz yaptiginiz dogum gunu yada diger ozel bi gunde yaptiginiz surprizi nasil karşılıyor esimin dogum günüydü bugun ve emek emek ona hediye baktim pasta aldim (yapmaya vaktim olmaz die)eve geldim pizza yaptım en sevdiği seydir pizza ve kalp sekli verene kadar baya uğraştım masayı hazirladim mumlar falan gorunce ne gerek var bunlara die bi tepki alınca cok kirildim sevinmedi bile sonra ozur diledi ugrasmasaydin keske die soyledim dedi ama ben mi abartiorum sizce hamileyim bu arada insan verdiği emeğin hiçe sayılmasına cok uzuluo
işte yorulma demek yerıne ne gerek vardı demiş2 yasinda oglum var ve hamileyim hoslanmasa bile emek vermisim ve en sevdigi seydir pizza insan bi tesekkur beklio haliyle ama yok ya odun iste kendini ifade edemio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?