Kocaniza asikmisiniz?

Aynen bizde oyle olduk galiba gecim sikintisi ve aileler derdinden yiprandik ask bende basta da pek yoktu ama git gide daha cok azaliyor

Okadar hareketi uyku sirasinda nasil yapiyonuz canim

Okadar hareketi uyku sirasinda nasil yapiyonuz canim

Bilmiyorum böyle alıştık.
Bebekten sonra düzeliriz inşallah
Hep bi kovalama var.
Ahahah aklıma geldi geçen gece eşim yer değiştirmeye kalkınca yataktan düşüyor sanıp üstüne atlayıp tuttum (!) aklı çıktı gece gece bu yapışan ne diye karabasan sandı beni ahahahah.

Ay cok komik sizin alt ust komsulara allah sabir versin bacim

Canım aşktan ziyade huzur ve sadakat daha önemlidir. Çünkü bence her evlilikte duygular bazen alevlenip bazen durulabilir. Ben kocamı seviyorum ama onu görünce kalbim güm güm atmıyor. Ama mutlu muyum? Çok mutluyum. Ne evliilkler var kadın aşkına kül köle ama adam aşık değil. Evine bakmiyor karısını aldatıyor. Siddet uyguluyor.

Dogrudur canim icimdeki o boslugu esimle birsekilde doldurmaya calismak zorundayim ask ne ki gelir gecer...azcik heycan istedim ama zorla olmuyor

Aşık olmadığım biriyle asla evlenmem.
O duyguları yaşamadan evli olmak, gençliği çürütmektir bana göre.

Dogrudur canim icimdeki o boslugu esimle birsekilde doldurmaya calismak zorundayim ask ne ki gelir gecer...azcik heycan istedim ama zorla olmuyor
Yaa ama bişey dicem...
"Aşk ne ki" demeniz büyük haksızlık.
Siz yaşamıyorsunuz diye, aşkı kücümsemeye hakkınız yok
Kaldi ki siz de eksikligini hissediyorsunuz ve mutsuzsunuz ki bu konuyu açtınız

Aşk, tutku, şehvet dünyadaki en şiddetli duygular.
Yaşamayan çok şey kaçırıyor.

eşimle mantık olarak da karakter olarak da çok farklıyız. kafa yapılarımız çok farklı.hayata bakış açılarımız beklentilerimiz filan .eh işte zamanla biraz biraz ayak uydurmayı öğrenmeye başladık birbirimize.herseye ragmen birbirimizle vakit geçirmeyi çok severiz. hiç sıkılmayız mesela birbirimizden.dokunuşları sıcaklığı filan çok hoşuma gidiyor. çok farklı bi çekim bu. kimse ile yaşamadıgım yaşayacağımı düşünmediğim.

tek sorun ikimizde çok inatcıyız.dediğimiz dedik.

mantik evliligi yapmissiniz bence en dogrusu boyle gidin yolununza devam edin
biz asik olduk da noldu sanki :)

başın sağolsun canım .bizim ilişkide böle nerde hata yapıyoruz acaba .oysaki ikimizde hala ilk günki gibiçok seviyoruz birbirimizi.
Amin canim sagol..
Tahammülsüzlük.... tek sorun bu aslinda. Insan sevdiginede tahammül edemeyebiliyor...

Ne güzel canım, çok şanslısınız. Allah muhabbetinizi artırsın. Merak ettiğim birşey var. Muhakkak tartışmışsınızdır, o kadar yıllık evlilik hayatınız var. Birbirinize hiç kırıcı sözler kullandınız mı? Seni hiç hayal kırıklığına uğrattı mı? Yoksa herşeye rağmen mi onu seviyorsun?

Eşime aşık olarak değilde severek evlendim 9yıldır evliyiz çok şukur ıyıkı evlenmişim diyorum iyiki tercihimi mantıktan yana kullanmısım dıyorum yıllar gecınce daha ıyı anlıyorsun.

sizinki mantık evlılığı olmus sanırım ama duygu sıfır ıken evlılık yurumez...
ben bırsey hıssetmedıgım bır ınsanla sırf ıyı bırı dıye evlenemezdım, kocam mukemmel bırı degıl bırcok hatası da oldu bana karsı ama sevmesem hıc bırseyıne katlanmazdım, yani ask sevgı ya vardır ya yoktur..
yoksada zorlamanın , rol yapmanın alemı yok..!
bence ayrılın, hayatı ne kendınıze ne esınıze zehır etmeyın derım..

Merhaba D Depiedra

Sanki konumuz seninle benziyor gibi, ama ters taraftan. Bizde farklı olarak eşimle birbirimize aşık olarak evlendik (ben hep öyle sandım),çok peşimde koştu çok uğraştı hatta eşim daha üniversitede öğrenciyken gelip beni istediler, nişanlandık. 4,5 yıllık evliyiz. İkimizde dış görünüş olarak dikkat çekiciyiz çokta benzeriz birbirimize. Eğitim vs aileler herşey çok iyi. Eşim eve koşa koşa gelirdi sırf bana sarılıp öpmek için daha yoldayken arayıp özlediğini söylerdi. Ve şimdi aynı senin bahsettiğin duygularla farklı bir his eksik ve sende bulamıyorum diyerek, boşanmak istedi. 2 aylık süreçte bir şekilde kurtarılabilirliği var mı diye kendi çapımda ona belli etmeden uğraştım ama 2 ayın sonunda anladım ki denemek istiyorsa denemeli. Benim mantığıma hala ters, anlamakta güçlük çekiyorum ama bir taraf eksik diyorsa diğer taraf onu tamamlayamaz. Benim eşimin sizin bahsettiğinz gibi bende bulabileceği herhangi bir eksiklik kusurda yok(tüm sülalesinde güzelliğim, tatlı dilliliğim ve iyiliğim konuşulur.) ama adını koyamadığı soyut bir şey var ortada.
Bana ayrılmak istediğini söylediğinde aynen şu cümleyi kullandı. " sadece içimdeki bu eksik duyguyu bulabilme ihtimaliyle bu güzel evliliğimi bitirmeyi göze alıyorum, deli gibi pişman olabilirim ama denemek yaşamak görmek istiyorum." bayramdan sonrada boşanma davası açacak.
Sizin hissettiklerinizi okuduktan sonra bir kez daha üzüldüm, acaba eşimde benimle mutlu olduğunu hissettirdiği zamanlarda mutsuz muydu mu acaba ve ben bunu hiç anlamadım mı. Ve inanın şuan onun için de benim için de siz ve eşiniz içinde ayrı ayrı üzüldüm.
Allah yardımcınız olsun.

Bosanin o vakit. Sevmediginiz adamin neden zamanindan caliyorsunuz ki? Neden kendisini sevmeyen biriyle evliolmaya mahkum ediyorsunuz kocanizi? Hislerinizi bilse ne dusunurdu? Bosanmadiginiz surece adamin gunahina girmis olacaksiniz. 5 senende birini sevemediyseniz daha da sevemezsiniz omur boyu. Hickimse de kendisini sevmeyen biriyle evli kalmayi haketmiyor.

görmeyince göresim,görünce öldüresim geliyor ama cok sevıyorum sadece cok agır kanlı bana ev konusunda yardımcı olmuyor.onun dısında cok cok cok cooooooook sevıyorum...kirli sepetinden atletını makinaya yerleştirirken kokladıgımı bılırım :) ama sımdı bebelerımın donlarını kokluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…