Kocaniza asikmisiniz?

Vallahi canım,herkesin aşk hayatını dinleme..Kimi beğenmeyi,hoşlanmayı bile aşk sanır olmuş.

Ben ,bazı arkadaşlarımdan biliyorum şıp sevdi gibi ona aşığım,buna aşığım şimdi kocama aşığım..

Yaşadıkları her duyguyu aşk sanıyorlar, Hoppp aşığımmm ölüyorum,bitiyorumm ..

Yok efendim,sevgi ve aşk başka şeyler önce bir ayırt edelim.Her sevdiğiniz,Aşık olduğunuz değil ;bu anlama gelmez.

O yüzden kimseye sorup,kafanı karıştırma.Herkesin aşka yüklediği anlam farklı.

10,15 yıl evli kalıp kocamaa hala aşığım diyeni de inandırıcı bulmuyorum.Olsa olsa sevgi ve güçlü bir bağdır arada kalan.

Yoksa kocasını her gördüğün de içinde kuşlar uçan,heyecandan elini ayağını koyacak yer bulamayan ,küçük mide kramplarından içi titreyen,gece onunla uyuyup sabah onunla kalkan(düşünme anlamında) bir duygunun 10,15 yıl kaldığına inanmıyorum.

Ben görmedim,varsa da alnından öperim vallahi..Kavuşmuşsan aşk maşk hak getire..

.

Bende inanmiyorum canim evli olupta o mide kramplarina o dediklerine iste
Asigim kac seenelik evliyim hala asktan oluyom diyenleriki asiri sevgi bagimlilik bence ask baska ben esime hic asik olmadim ondan bir nebze olsa o duyguyu tatmak isterdim

Aşk mı alışkanlık mı bilmem. Hep evde olmasını istiyorum. Yoğun çalıştığında moralim bozuluyor vs vs.. Bazen gelir gelmez boynuna atlıyorum bazende öyle gıcık oluyorum ki gerçekten hiç sevmiyormuşum gibi geliyor...

O senin dedigin ask degil bence canim sevmek aliskanlik..
Ask heyecan demek yerinde duramamak demek dusununce onu

Çok aşığımEvlilik gerçekten hayatının en önemli kararı bir ömür onunla yaşayacaksın, aynı yastığa baş koyacaksın... Eşinin seni , senin de onu mutlu etmen çok önemli. En en en önemli olan da Allah korkusu olan hayırlı bir eş olması. Anneannem bana hep dua ederdi el üstünde tutsun sevsin saysın diye Allah hakikaten de gönlüme göre verdi. Hayatınıza giren birden fazla kişi olabilir ama eğer olmama ihtimali olup sen zorlasan da olmuyor çünkü kader... Allah sana göre en hayırlı kişiyi çıkarıyor karşına, geç de olsa çıkarıyor. O yüzden sabredip dua etmek önemli. Çok şükür çok mutluyuz. Evlenmeden önce ailevi problemler falan olabilir, evlilik öncesinde tanıdığım herkes problem yaşamış ama önemli olan birlikte bu sorunları aşabilmek yoksa takılacak olduktan sonra bir sürü problem çıkar. Bazı şeyler tabiki görmezden gelinmez ama mutlu olmak istedikten sonra takmamayı bileceksin. Ben bunu yavaş yavaş öğreniyorum bırak ailesi naparsa yapsın onlar kapının dışında kalıyor. Eşin iyiyse hiç problem yok

benimde oluyor telefonda kızıyorum suratına telefonu kapatıyorum falan akşam eve geldik mi yanyana oturunca bir anda hamle yapıp omzuna yatıyorum ya da dudağına öpücük konduruyorum sen bana kızgın değil miydin diyor bu sefer bende unuttuğumun farkına varıyorum bir türlü tavır koyamıyorum gördüm mü unutuyorum kızgınlığımı...

Vay be gercekten deli gibi seviyosun esini guzel tanimlamissin peki heyecanlaniyormusun

Daha 1 senedir evliyim. İki senedir beraberiz.

Ciddi manada aşkımdan ölebilirim. Ondan değerli hiçbir şey yok benim için.

Mesela bu sabah 8de kalkacaktı uyandım ama uyandırmadım bir süre yatakta sevdim onu, 9 gibi uyanınca söyledim böyle böyle diye biraz sarıldık muhabbet ettik falan derken 10u geçti gittiğinde.

Eve her girdiğinde dünyalar benim olur. Değil girmesi geliyorum diye aradığında halay çekesim gelir.

Keyfi olarak ondan ayrı bir gece bile geçiremem. Bu sıcaklarda bile mutlaka temas halinde olmak isterim.

Ask önemli. Herkesin aşk anlayışı farklı.

Ben evli değilim yani yorumumu dikkate alırmısınız bilemiyorum ama.. Onunla mutlu olmaya çalışın yani illaki kör kütük aşık olmanıza gerek yok diye düşünüyorum en azından bi tık daha fazla sevmeyi deneseniz.. Zaten uzmanlara göre aşkın süresi 2 yıl olduğuna göre önemli olan sevmek.. İnşallah seversiniz layığıyla..

Aşık değilim.
biz kendi ellerimizle aşkı öldürenlerden olduk. şu an sadece karı kocayız. çocuklarımız için...

Vayy havada ask kokusu var gercekten mesela sen 8 de uyandirmamis sevmissin bende biraonce gitsede iykuya dalsam diye bakiyorum bazen

Siz zaten başında aşık değilmişsiniz ki..

Ben üzülmüyorum artık
kendisi kötü birisi değil. banada hakaret dahi etmemiştir. Birbirimize karşı saygımızı koruyoruz
geçim sıkıntısı ve aileler yüzünden birbirimizi kaybettik. Kaybedilen şey kolay kolay yerine gelmiyor.

Vayy havada ask kokusu var gercekten mesela sen 8 de uyandirmamis sevmissin bende biraonce gitsede iykuya dalsam diye bakiyorum bazen

Cuma gecesi TV karşısında sabahladık malum. Eşim ertesi gün işe gitmiş, işten gelmiş, yemek yapmış. Beni uyandırmaya çalışınca yine de çemkirdim bazen gözüm dönüyor

Mesela ben solda yatıyorum eşim sağda yatıyor. Mutlaka gece biri kalkar yer değiştirir. Diğeri devamlı üstüne üstüne gider sarılmak için. Bir bakarız toplasan 1 mt yerde yatmıyoruz ve düşücez uçtaki kalkar diğer tarafa gider makine gibi sarılmaya devam eder

Ha bunlar önemli şeyler mi? Hayır değil. Herkes böyle olmak zorunda değil. Herkesin aşkı sevgisi kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…