Kalbin atiyorsa ask var demek canim benim hic kalbim atmadi desek yeridir14 yıldır eşimi tanıyorum 6 yılımız biticek az kaldı evleneli.tabiki aşkın yerine bir süre sonra sevgi alıyor fakat ben eşime sarıılırken yada d.gününde evlilik yıldönümüzlerinde bir şeyler hazırlarken eşime hediye alıcakken hala heycan duyuyorum bu heycanın adı aşk mı bilmem ama gözlerinin içine baktığında hala kalbim atıyor
Vay be cok asik olmak...neguzel...
Mesela bana tanimlarmisiniz yasadiginiz aski
Tipki ilk bulusmadaki heyecanimi yasiyorsunuz
Hayy maşallahvalla ilk zamankinden bile daha cok asigim. nasil anlatsam ben onceden olumden cok korkardim simdi onun olmesinden korkuyorum ya beraber olelim yada acisini yasamayim diye dua ederim. o hep yanimda olsun istiyorum ayri odadaysa bile ozluyorum dusuk tehlikem oldugundan 1 hafta annemde kalmam gerekiyodu bi gece zor kaldim sanki evimi kocami birakmisim sokaga atmisim gibi hissettim bensiz ac kalcak sanki yani kisacasi yanimda yokken cok ozluyorum
Bir hücresine deli gibi5 senelik evliyim kocam cok cok iyi biri tam evlilik erkegi her istedigimi yapar falan ama aşk.....daha yasim genc ve esime asik degilim heycanlanmiyorum onu gorunce sarkilar bile onu ifade etmiyor ..peki bir omur gecicekmi...yoksa gecmek zorundami...zorunda...ask ugruna ondan vazgecemem cocugumuzda var ...size sorum sonradan esine asik olan varmi...ilk tanismadaki heyecan gibi...tatli bir duygu istiyorum ona karsi ya bilmiyorum ....peki bitek benmi boyleeyim herkez esine sirilsiklam asik da ben mi degiliim...gercekten zor geciyor hayat ...esimle evlenirken sirf beni cook seviyor diye ısındim alistim ona ve evlendik...bazen tartistigimizda icimden keske asik oldugum birinin kahrini cekseydim bunla evlenmeseydim diyorum .ailesiyle ilgili sikintilara dayanamiyorum..ya bana akil verin kocama hakettigi degeri vermek istiyorum benim ona agrasif tavirlarimi haketmiyor cok uzuluyorum onu mutsuz ediyorum ...mutsuz olmasin diye rol yapiyorum ....mutlu rolu oynuyorum...Bosan demeyin oyle bisey yok ben duygularimi kurtarmak istiyorum evlilimi de....ailem cok seviyir esimi ben ise asik olmak sevmek saymak istiyorum...bana birseyler deyin
Ben de bunları hissediyorum ama bunun adını aşk koymadım.valla ilk zamankinden bile daha cok asigim. nasil anlatsam ben onceden olumden cok korkardim simdi onun olmesinden korkuyorum ya beraber olelim yada acisini yasamayim diye dua ederim. o hep yanimda olsun istiyorum ayri odadaysa bile ozluyorum dusuk tehlikem oldugundan 1 hafta annemde kalmam gerekiyodu bi gece zor kaldim sanki evimi kocami birakmisim sokaga atmisim gibi hissettim bensiz ac kalcak sanki yani kisacasi yanimda yokken cok ozluyorum
Ben de bunları hissediyorum ama bunun adını aşk koymadım.
Yemeden içmeden kesiliyor musun?
Titriyor , terliyor musun?
Çok klasik olacak ama kelebekler uçuşuyor mu?
Nerde ne konuşacağını şaşırıyor musun?
Ben nolursa olsn bosanma lafini agzma almadm almam da... basimin taci o hem lutfuyla hem kahriyla basimin ustunde yeri var...Çok şanslısın inş hep böyle devam eder. Bende aşırı kıskancım. Çenemi de tutamam. Hem kaybetmekten korkarım hem dönem dönem boşanmak isterim deli ediyor beni
Ben onunla kavga ederken bile 1adim geride dururum... benimde kizim var illaki onunda olumsuz huyu olcak... anneme de dedm ben senin cocugunum ama herkese iyiyim mi zannediosun?? Sen beni korursn hatta ben belki oynayabilirim... sen beni nasil sevdiysen ben kizimi nasil sevdiysem kocamin anneside oyle sevdi oglunu.ama artik annesi yok..Ayy aynı bennnn
Evlenmeden önce de aşıktım ama bu kadar değildi sevgi vardı ama onu üzmekten çekinmezdim artık öyle değilim onun benim için yaptığı şeyleri görüp daha fazlasını yapıyorum o da fark edip daha da fazlasını yapıyor böylece Günlerimiz daha da güzelleşiyor
Eger eşin gerçekten kıymetini biliyorsa çok şanslısın onun hareketlerini izle gerçekten çok seveceksin onu hayatta en büyük destekci eşlerdir mutluluklar dilerim
Bunları ben de hissediyorum ama bu aşk değil. Benim bahsettiklerimi ilişkinin başında yaşamıştım, sizinkileri de şimdi. Sizin anlattiklarinizla benimkiler çok faklı şeyler.ne konusacagimi sasirmiyorum aksine benim gordugum duydugum herseyi oda bilsin istiyo herseyi anlatmak gun icindeki yasadigim butun duygularimi bilsin istiyorum. yemeden icmeden kesilmek ne demek rahatca 1 hafta annemde kalacakken yapamadim esimden ayri kalmak istemedigimden ben onsuz yapamam o bensiz yapamaz diye dusuk tehlikem varken ben kendime bakarim diye evime dondum. kelebekler hala ucusuyo evde moralim bozuk otururken bile onun gelme saatine heyecanlaniyorum esim ise gitmedigi gunler zaten ekstra mutlulukla uyaniyorum. bisey anlattiginda kahkaha atiyosa benden mutlusu olmuyo. beni kizdirdiginda bile kus kalamam bilmiyorum duygularimi anlatabiliyormuyum ama ben gercekten esime cok asigim
Yani onu sevmiyorsunuz iyi diye evlendiniz. Nasıl sonra sevmeyi düşünüyorsunuz? Zorla olacak bir şey değildir ki. Ben eşime aşık mıyım bilmiyorum onu cok seviyorum onu gördüğümde hala ilk günkü gibi heyecanlanıyorum. Onun yanında olmak bana mutluluk veriyor. Karşılıklı tabi esimde bana öyle5 senelik evliyim kocam cok cok iyi biri tam evlilik erkegi her istedigimi yapar falan ama aşk.....daha yasim genc ve esime asik degilim heycanlanmiyorum onu gorunce sarkilar bile onu ifade etmiyor ..peki bir omur gecicekmi...yoksa gecmek zorundami...zorunda...ask ugruna ondan vazgecemem cocugumuzda var ...size sorum sonradan esine asik olan varmi...ilk tanismadaki heyecan gibi...tatli bir duygu istiyorum ona karsi ya bilmiyorum ....peki bitek benmi boyleeyim herkez esine sirilsiklam asik da ben mi degiliim...gercekten zor geciyor hayat ...esimle evlenirken sirf beni cook seviyor diye ısındim alistim ona ve evlendik...bazen tartistigimizda icimden keske asik oldugum birinin kahrini cekseydim bunla evlenmeseydim diyorum .ailesiyle ilgili sikintilara dayanamiyorum..ya bana akil verin kocama hakettigi degeri vermek istiyorum benim ona agrasif tavirlarimi haketmiyor cok uzuluyorum onu mutsuz ediyorum ...mutsuz olmasin diye rol yapiyorum ....mutlu rolu oynuyorum...Bosan demeyin oyle bisey yok ben duygularimi kurtarmak istiyorum evlilimi de....ailem cok seviyir esimi ben ise asik olmak sevmek saymak istiyorum...bana birseyler deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?