Kocaniza asikmisiniz?

Kalbin atiyorsa ask var demek canim benim hic kalbim atmadi desek yeridir

Aşk mı sevgi mi bilemiyorum ama eşimsiz duramıyorum benim herşeyim olmuş.
Bir insan sonradan nasıl sevilir nasıl aşık olunur bilemiyorum.Yani soğuduktan sonra tekrar olmaz gibime geliyor.
İyi yönlerini görmeye çalışın ona süprizler yaparak onu mutlu edin o mutlu oldukça belki sizi daha çok mutlu eder siz de daha cok mutlu oldukça seversiniz belki

Vay be cok asik olmak...neguzel...
Mesela bana tanimlarmisiniz yasadiginiz aski
Tipki ilk bulusmadaki heyecanimi yasiyorsunuz

valla ilk zamankinden bile daha cok asigim. nasil anlatsam ben onceden olumden cok korkardim simdi onun olmesinden korkuyorum ya beraber olelim yada acisini yasamayim diye dua ederim. o hep yanimda olsun istiyorum ayri odadaysa bile ozluyorum dusuk tehlikem oldugundan 1 hafta annemde kalmam gerekiyodu bi gece zor kaldim sanki evimi kocami birakmisim sokaga atmisim gibi hissettim bensiz ac kalcak sanki yani kisacasi yanimda yokken cok ozluyorum

Hayy maşallah

Her
Bir hücresine deli gibi

Ben de bunları hissediyorum ama bunun adını aşk koymadım.
Yemeden içmeden kesiliyor musun?
Titriyor , terliyor musun?
Çok klasik olacak ama kelebekler uçuşuyor mu?
Nerde ne konuşacağını şaşırıyor musun?
Siz hiç aşık olmamissiniz belli ki

Öyle bir beklentiye girme bence. Seni seviyorsa mutlu ediyorsa yeter sen de onun iyi yönlerini sev. Ben de eşime deli gibi aşık olmasam da seviyorum. O beni daha çok seviyor ama. Beni hep düşünüyor mutlu ediyor. Ben de iyi yönleriyle seviyorum. Erkekler bizim gibi giyime bakıma çok özen göstermiyor. Sen de söyle bakımlı olmasını :)

ne konusacagimi sasirmiyorum aksine benim gordugum duydugum herseyi oda bilsin istiyo herseyi anlatmak gun icindeki yasadigim butun duygularimi bilsin istiyorum. yemeden icmeden kesilmek ne demek rahatca 1 hafta annemde kalacakken yapamadim esimden ayri kalmak istemedigimden ben onsuz yapamam o bensiz yapamaz diye dusuk tehlikem varken ben kendime bakarim diye evime dondum. kelebekler hala ucusuyo evde moralim bozuk otururken bile onun gelme saatine heyecanlaniyorum esim ise gitmedigi gunler zaten ekstra mutlulukla uyaniyorum. bisey anlattiginda kahkaha atiyosa benden mutlusu olmuyo. beni kizdirdiginda bile kus kalamam bilmiyorum duygularimi anlatabiliyormuyum ama ben gercekten esime cok asigim

Çok şanslısın inş hep böyle devam eder. Bende aşırı kıskancım. Çenemi de tutamam. Hem kaybetmekten korkarım hem dönem dönem boşanmak isterim deli ediyor beni
Ben nolursa olsn bosanma lafini agzma almadm almam da... basimin taci o hem lutfuyla hem kahriyla basimin ustunde yeri var...

Malesef aşk zorlayıp olunacak birşey değil eşimle 4. Senemize giriyorız 5 sene de birlikte yaşadık . Aynı iş yerindeyiz çaya indiğim zaman gördüğ0mde bile gidip sarılasım gelir aniden karsıma cıksa heyecanlanırım ama sizi cok ii anlıyorum . Kardeşim sizinkine benzer bir evlilik yaptı ve hala aşık oldugu adamla mı evlenseydim die kendimi alamaz

Ben onunla kavga ederken bile 1adim geride dururum... benimde kizim var illaki onunda olumsuz huyu olcak... anneme de dedm ben senin cocugunum ama herkese iyiyim mi zannediosun?? Sen beni korursn hatta ben belki oynayabilirim... sen beni nasil sevdiysen ben kizimi nasil sevdiysem kocamin anneside oyle sevdi oglunu.ama artik annesi yok..

Kocalara aşık olunduğunuda bu siteden duyuyorum. Ulaşamadığında aşk olur sevgili çıktı sözlü hep aşktır, evlenip karı koca olunca yerini sevgiye daha daha daha sonrada alışkanlığa bırakır

Aşk benim için olmazsa olmaz değil, ama sevgi, cinsel çekim, beğenme, güvenme, bağlılık gibi hislerin olması gerek. Bir de aşk ısmarlama bir duygu değil, hadi aşık olayım deyip olamaz ki insan.

Bunları ben de hissediyorum ama bu aşk değil. Benim bahsettiklerimi ilişkinin başında yaşamıştım, sizinkileri de şimdi. Sizin anlattiklarinizla benimkiler çok faklı şeyler.

Yani onu sevmiyorsunuz iyi diye evlendiniz. Nasıl sonra sevmeyi düşünüyorsunuz? Zorla olacak bir şey değildir ki. Ben eşime aşık mıyım bilmiyorum onu cok seviyorum onu gördüğümde hala ilk günkü gibi heyecanlanıyorum. Onun yanında olmak bana mutluluk veriyor. Karşılıklı tabi esimde bana öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…