• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocanıza hamile olduğunuzu nasıl söylediniz, sürpriz yaptınız mı?

benim de bu şekilde oldu :))
acayip bir duygu.. her zaman yaşanmayacak anlardan bir tanesi...

BEN DEĞİLDE :CüvCüv: EŞİM MÜJDELEDİ BANA TESTİMİ O YAPMISTI YA BEN TUTTURDUM HAMİLEYİM DİYE EWLENDİKTEN 20 25 GÜN SONRA EE napalım dedikkkk test aldık o yaptı ben çok garip bi his içinde donmustum zaten AŞKIM HAMİLESİN DEMİŞTİ HİÇ UNUTMAMM hihoyyyt delikafadulden :CüvCüv:

benim sizin gibi süprizim olamadı..zaten günüm 2 gün geçince ben heemn panik olurdum eşime sölerdim yok bişey derdi..neyse bu sefer 4-5 gün geçti annem fln biliyodu test yaptır diyip duruyordu..tabi ben aldım evde yaptım ama 2.çizgi hafif silikti yani hamilemiydim,yoksa değil mi bilemedim..3 gün sonra hastaneye gittim fkat artık diyoduk hamileyim kayınvalidem falanda biliyordu sadece kesin değildi..hastande kan testinde hamile olduğumu öğrendim,yanımda canımdostum wardı ilk o öğrendi sarıldık..sonra eşimi aradım dedim baba oluyosunn nası yani dedi öyle dedim dondu kaldı konuşamadı ben ararım seni dedi :) 2-3 dk sonra aradı kahkaha atıyodu sevinçten aslında tahmin ediyorduk ama emin olunca daha farklı oldu tabi..sonra sırayla anneannesini,babaannesini aradım hepsi şaşkın,mutlu ve şoktaydılar.şimdi 4.ayımıza giriyoruz bebişde ii bendee..bende isterdim sizler gibi süpriz olsn ama olmadı acemilik yaptım söledim gecikince :) artık diğer bebişimize kısmet olursaa

Eşimle bi bebeği çok istiyorduk reglim de gecikince ondan gizli test yapmıştım :))
Ona söylemeden o heyecanla topiktekilerle paylaştım sonraa
Akşam olayın önemine uygun olsun diye hoş bi masa hazırladım biberonlu peçeteler bebek çorabı vss.. :))
Kapıdan girer girmez yanına gittim masayı gördü oo hayatım falan..
Yoksa kutlamamız gereken özel bi günde ben mi unuttum dedi
Bende evet hayatım kutlamamız gereken çoook önemli bi gün demiştim sonra telaslandı
Sonra sevgilimm 'ben hamileyim' diyince öyle kaldı sonra gerçekten miii diye bi bağırdı sonra film koptu zaten :))
Kucağına aldı döndürdü döndürdü kahkalar attıı :)) Çok güzel bi andı asla unutamammm

4 yıllık evyiyim.geçtiğimiz temmuzda bebeğe karar vermistik.her ay bekleyisler,eşten gizli yapılan testler çok yıprattı beni.9. ayda olmayınca doktora gittim.prolaktinim yüksekmis.tabi oda bi yıkım.ilaç içmeye başladım ama ümidimi kesmistim,internetteki bebeklere bile bakamaz olmustum.ilacı aldığım ilk ay (10.deneme)sonunda gene test yaptım ve negatif.....kaç saat ağladım bilmiyorum.aradan 2 gün geçti hala adet olmamıstım.22 nisan okula gitmeden bi daha test yaptım..ama ümitsizce teste baktığımda 2. çizgi vardı...eşim uyuyodu...ağlayarak nasıl üstüne atlamışım ...ÇABUK BAK DıYORUM BEN Mı GÖRÜYORUM 2. ÇıZGıYı SEN DE GÖRÜYOMUSUN...eşim sokta sarıldık ağladık..hemen kan testi yaptık....aslında hamile kalırsam nasıl söylerim diye çok planlamıstım ama olmadı.....ama hergünümüz esimle bebis için planlarla geçiyo ..çok büyük mutluluk hele kalp atısını duymak.hareketlerini ultrosonda görmek.....allahın mucizesi...herkese her gece dua ediyorum..allah bian önce bebislerini versin...

Geçen hafta yaptım bende yemek yerken birden bire kasıklarıma bir ağrı girdi.alla alla dedim neki bu gripte olmuştum heralde üşüttüm dedim ama geçmişti günümde test'te almıştım ogün ama sabah yapıcaktım sözde neyse yemekten kalkıp gidip yaptım testi ikinci çizgi beklemedi bile hemen çıktı ama ben eşime seslenmeden onun içine doğmuş öyle söylüyor benim sesim kısıldı eşimi çağırıcam çağıramıyorum olduğum yerde zıplıyormuşum sadece eşim geldi sarıldık falan ama inanamadı oda bende bir an ne olduğunu o günden sonra testim salonun ortasındaki sehpada duruyor ultrason resmiyle beraber.çok güzel bir akşamdı ikimiz içinde hiç unutmayacağım bir geceydi bebişimiz evlilik yıldönümü hediyemiz olarak bize geldi ve bizi çok mutlu etti.şu anda 6+1 günlük olduk

Test sonucumun olduğu kağıda "Babacığım" ile başlayan bir kaç satır yazıp buzdolabının üzerine yapıştırdım.Şaşkınlık , sevinç ve gözyaşları...

Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguları.

İşten çıkışta test yaptım akşama da misafir geleceği için ne yazık ki özel birşey yapamadım... Çıngırak seti ve güzel bir kart alıp not yazdım bunu hediye ettim...olumunekankayizsmile

Kızlar o anları ne güzel yaşamamışsınız, gözlerim doldu... İsteyen herkese içlerinde bana da bu duygu tekrar yaşatsın

Geçen hafta yaptım bende yemek yerken birden bire kasıklarıma bir ağrı girdi.alla alla dedim neki bu gripte olmuştum heralde üşüttüm dedim ama geçmişti günümde test'te almıştım ogün ama sabah yapıcaktım sözde neyse yemekten kalkıp gidip yaptım testi ikinci çizgi beklemedi bile hemen çıktı ama ben eşime seslenmeden onun içine doğmuş öyle söylüyor benim sesim kısıldı eşimi çağırıcam çağıramıyorum olduğum yerde zıplıyormuşum sadece eşim geldi sarıldık falan ama inanamadı oda bende bir an ne olduğunu o günden sonra testim salonun ortasındaki sehpada duruyor ultrason resmiyle beraber.çok güzel bir akşamdı ikimiz içinde hiç unutmayacağım bir geceydi bebişimiz evlilik yıldönümü hediyemiz olarak bize geldi ve bizi çok mutlu etti.şu anda 6+1 günlük olduk

merhaba cnm.öncelikle melegini hayırlısıyla sagsalim kucagına almak nasip olsun.bendebuay umutluyum 24 haziranda bizim evlilik yıl dönümümüz insaallah bu ay hamileymdirde aşimee çok güzel bir süpriz yaparım.dua edin lütfen bana sizin içinizde melekleriniz var dualarınız kabul olur :)bilmiyorumkismile:nazar:

ilk hamileliğimde sabah erkenden yaptım testi pozitifti, şaşkınlıktan evden kaçar gibi çıktım, akşama kadar testi çantamdan çıkarıp çıkarıp baktım. hem korku hem sevinç yaşıyordum. ağzım kulaklarımda akşamüstü bir züccaciyeciden 3 lü fotoğraf çerçevesi aldım gece eşim gelince süpriz hediyesini verdim.. baktı baktı sonra...... şok oldu tabi adam ağlamaya başladı.. birgün sonra baktım çerçevenin bir tarafında benim bir tarafında onun resmi ortadaysa koca bir soru işareti vardı, 3 hafta sonra kaybettim bebişimizi.. 1 sene geçti aradan 2. hamileliğime kavuştum. ondada büyük temizliğe kalkışmıştım evde. karnım ağrıyor ama adetim gelmiyordu. şeytan dürterya insanı kalkıp test yaptım çift çizgi.. ağlaya ağlaya içim geçmiş, daha önceki günlerde aldığım bir kitap vardı. Babam olurmusun? diye eşim gece gelmeden girişteki sehpa üzerine bıraktım hediye paketi yapıp. bir süre sonra geldi, paketi gördü, açtı ve olduğu yere dolu dolu gözlerle yığıldı kaldı, inanamadı.. bu sevincşmizde 2 hafta sürdü, bebişime engel olamadım, gidiverdi... acımın tarifi yok, yaşayan anlar ancak, 1 sene daha geçti gitti, hala gelmedi, yolunu gözlüyorum bende hepiniz gibi. meleğim gel artık noluurrr.....

ilk hamileliğimde sabah erkenden yaptım testi pozitifti, şaşkınlıktan evden kaçar gibi çıktım, akşama kadar testi çantamdan çıkarıp çıkarıp baktım. hem korku hem sevinç yaşıyordum. ağzım kulaklarımda akşamüstü bir züccaciyeciden 3 lü fotoğraf çerçevesi aldım gece eşim gelince süpriz hediyesini verdim.. baktı baktı sonra...... şok oldu tabi adam ağlamaya başladı.. birgün sonra baktım çerçevenin bir tarafında benim bir tarafında onun resmi ortadaysa koca bir soru işareti vardı, 3 hafta sonra kaybettim bebişimizi.. 1 sene geçti aradan 2. hamileliğime kavuştum. ondada büyük temizliğe kalkışmıştım evde. karnım ağrıyor ama adetim gelmiyordu. şeytan dürterya insanı kalkıp test yaptım çift çizgi.. ağlaya ağlaya içim geçmiş, daha önceki günlerde aldığım bir kitap vardı. Babam olurmusun? diye eşim gece gelmeden girişteki sehpa üzerine bıraktım hediye paketi yapıp. bir süre sonra geldi, paketi gördü, açtı ve olduğu yere dolu dolu gözlerle yığıldı kaldı, inanamadı.. bu sevincşmizde 2 hafta sürdü, bebişime engel olamadım, gidiverdi... acımın tarifi yok, yaşayan anlar ancak, 1 sene daha geçti gitti, hala gelmedi, yolunu gözlüyorum bende hepiniz gibi. meleğim gel artık noluurrr.....

insanın heevsının kursagınd KALMASI BUNA DENSE GEREK .rabbım hayırlı zambda evladını sana vede bana vedeeeeee tum kucagı bos olanlara yollasın ınşi

merhaba cnm.öncelikle melegini hayırlısıyla sagsalim kucagına almak nasip olsun.bendebuay umutluyum 24 haziranda bizim evlilik yıl dönümümüz insaallah bu ay hamileymdirde aşimee çok güzel bir süpriz yaparım.dua edin lütfen bana sizin içinizde melekleriniz var dualarınız kabul olur :)bilmiyorumkismile:nazar:

inşallah sende bebişine kavuşursun bian önceee allah gönlünüze göre versinnnna.s.

ağlattın beni yaaaaaasenağlamasenağlama

bizde yaklaşık 1,5 senedir çocuk istiyoduk öncesinde 1 sene korunmuştum korunmayı bırakır bırakmaz olur zannetmiştim ne akılsızmışım sonra 3 ay geçti 5 ay geçti tık yok 1 sene geçti artık doktorda aldık soluğu ikimizdede bi şey çıkmamıştı ama doktorum bana artık bi hsg çektirelim sana dedi çektirdim o ay şubat ayıydı çok umutlanmıştım ama ay sonu adet olunca perişan oldum ertesi ay artık saplantı gibiydi internetten aldığım 8 tane gebelik testini daha adet günüm gelmeden bitirmiştim elimde sürekli bir dereceyle geziyor ateşimi ölçüyodum bir gün artık elimdeki son testide adetime bir kaç gün kala yaptım bir şey çıkmayınca ağladım ağladım elimdeki dereceyide fırlattım kırdım adetim hiç gecikmez adet günüm mart ayında geldi oda ne ben adet olmuyorum bir gün geçti iki gün geçti üçüncü gn artık eşime telefon ettim bana test al diye bu sahneye çok alışık olduğu için alıcam ama hele bi şey çıkmasın bi daha sana ömür boyu test yok dedi banyoya girdim çığlıklarla çıktım bu sebeble öyle romantik bir şekilde öğrenemedi inanamadık tatil günüydü kalktık hastanenin acil bölümünde yalvar yakar bhcg tahlili istedik zar zor verdiler sonuç 112 çıktı o günü nasıl geçirdim hatırlamıyorum rüya gibiydi bebişim 12 haftalık olmuş şimdi allahım tüm isteyenlere en kısa zamanda versin bu duyguyu bildiğim için o kadar çok dua ediyorumki isteyenlere rabbim versin diye...

:) Ben de anlatım .... Ben evlendıkden 5 ay sonra bebek dıye tuturdum ve calsımaya basladık :) daha sonra bu calsımalar sırasında ıkı kere adet duzensızlıgı yasadım ve yaptıgım testler hep sonucsuz cıkdı :( ve esım bana artık eve test almamı yasaklamısdı uzuluyorum dıye .Neyse aradan 5 ay gecdı tatıle gıtık tatılden donduk sapa saglam ben geldıgım gıbı 1 hafta yatak dosek mısalı yattım sadece bır cubuk kraker mıde bulantısı halsızlık esıme dedım hamıleyım galıba ınanmadı kım 5 ayda hamıle kalmıskı sende kalasın askım dedı oda haklı ıdı ınsanlar yıllarca ugrasıyor ..Doktora gitcem dedım esım ızın vermeıd cunku son test sonucunu almaya gıttıgımde teste bakım derken uzuntuden aglamakdan arabanın altında kalıyordum son anda kurtuldum :) Dedımkı yok normal bır doktora gıdıcem usutum galıba ok dedı gorumcem ıle dırek kadın dog dok gırdık doktor hanım bana 2 aylık hamıle oldugumu soyledı ve ben gercekdenmı dınce yoksa ıstemıormusunuz demısdı ne kızmısdım ıcımden :) neyse eve geldım esımı aradım dedım sen haklı cıkdın usutmusum :)YALANNN:)..Eve geldı dedım gel az oturalım konusalım sohbet ettık dızıne oturdum basladık konusmaya dedıkı esım doktor ne dedı deıdm bısye yokmus arada olurmus boyle mıde bulantıları sana bır resım yolladı doktor bakarmısın ultrason resmını verdım bakdı bakdı bu ne dedı dedım kı eger kabul ederısen sana BABA banada ANNE dıyecek aılemıze ucuncu kucuk mınnacık bır aıle uyemız gelıcek sevıncınden nutku tutuldu esımın kafasını koltuga dayadı tavana bakdı durdu aglayarak :)En cok korktugumuz seydı bebegımız olmayacak sanırdım :( esım 10 sene sonra olmus rabbım banada tatdırdı o duyguyu sımdık 3 yasında arap guzelı kızım var annesının cıkolatası

Back
X